Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χρήση του iTunes και του iTunes Store

Αν και μπορεί να έχει ξεκινήσει απλώς ως ένας τρόπος για να παίξετε CDs και MP3s στον υπολογιστή, iTunes είναι πλέον πολύ περισσότερο από αυτό. Το iTunes είναι ένα πολύπλοκο και ισχυρό εργαλείο, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό. Τα παρακάτω άρθρα θα σας βοηθήσουν να μάθετε τα μέσα και τα άκρα της χρήσης του iTunes και του iTunes store.

01 από 11

Τα βασικά

Λογότυπο iTunes. image copyright Apple Inc.

Αυτά τα βασικά άρθρα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να τρέξετε με το iTunes, από την εγκατάσταση του λογισμικού στη δημιουργία ενός λογαριασμού που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη λήψη του από το iTunes Store.

02 από 11

AAC, MP3 και CD

Εκτός από την εργασία με το iPod ή το iPhone σας, το iTunes έχει ισχυρά χαρακτηριστικά ως μουσική βιβλιοθήκη. Χρησιμοποιήστε αυτά τα άρθρα για να μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια σε αυτά από CD, πώς να γράψετε τα δικά σας CD και μερικά από τα καυτά θέματα της ψηφιακής μουσικής.

03 από 11

Playlists, Sharing και iTunes Genius

Andrew Wong / Flickr / CC Από 2.0

Μέρος της διασκέδασης του iTunes δημιουργεί playlists, μοιράζεται μουσική με φίλους και οικογένεια και ανακαλύπτει νέα μουσική με το iTunes Genius.

04 από 11

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μεταφορά του iTunes

Στιγμιότυπο οθόνης του iPodCopy. εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού ευρείας γωνίας

Ένας τομέας στον οποίο το iTunes είναι αρκετά περίπλοκο είναι η μεταφορά μιας βιβλιοθήκης iTunes σε έναν νέο υπολογιστή ή η αποκατάσταση μιας βιβλιοθήκης από backup μετά από μια συντριβή. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκο όταν πρόκειται για iPods και iPhones. Αυτά τα άρθρα ταξινομούν κάποια σύγχυση για εσάς και σας βοηθούν να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε.

05 από 11

Χρησιμοποιώντας iTunes με iPod, iPad και iPhone

Συγχρονισμός εφαρμογών στο iPad.

Τα βασικά της χρήσης του iTunes για τη διαχείριση ενός iPod, iPhone ή iPad είναι ακριβώς αυτό - βασικό. Αλλά υπάρχουν και πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά και τεχνάσματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.

06 από 11

App Store

Λογότυπο App Store. image copyright Apple Inc.

Όπως γνωρίζει ο καθένας με συσκευή iOS, το App Store είναι το πράγμα που κάνει την πλατφόρμα πραγματικά ευέλικτη και συναρπαστική. Και ενώ οι αξιολογήσεις app είναι ένα μέρος της χρήσης του App Store, υπάρχουν περισσότερα από αυτό.

07 από 11

iCloud και iTunes Match

iCloud λογότυπο. image copyright Apple Inc.

Καθώς το iTunes έχει συνδεθεί περισσότερο με το Διαδίκτυο, έχει γίνει πολύ ισχυρότερο και πιο έξυπνο. Δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά που έχουν ενεργοποιήσει αυτό είναι iCloud και iTunes Match . Μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτές τις λειτουργίες και τον τρόπο χρήσης τους σε αυτά τα άρθρα.

08 από 11

το iTunes Store και άλλα ψηφιακά καταστήματα μουσικής

Ενώ το iTunes μπορεί να είναι το πρώτο όνομα που σας προκαλεί το μυαλό όταν σκέφτεστε να αγοράσετε μουσικές λήψεις, είναι μακριά από το μοναδικό online κατάστημα μουσικής που λειτουργεί με το iPod, το iPhone και το iPad.

09 από 11

iTunes για γονείς

iTunes γονικούς ελέγχους.

Δεν υπάρχουν πιθανώς gadgets θερμότεροι με τους προ-εφήβους, τους εφήβους και τους νέους ενήλικες από το iPad και το iPhone. Μερικοί γονείς ενδέχεται να έχουν ανησυχίες για το τι μπορούν να έχουν πρόσβαση τα παιδιά τους με αυτές τις συσκευές, αλλά υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν.

10 από 11

Διάφορα θέματα iTunes

Μερικά πράγματα που δεν ταιριάζουν στις παραπάνω κατηγορίες, αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

11 από 11

iTunes Αντιμετώπιση προβλημάτων και βοήθεια

Λογότυπο Genius Bar. image copyright Apple Inc.

Επειδή το iTunes είναι ένα τόσο περίπλοκο και ισχυρό πρόγραμμα, υπάρχουν πολλά για να καταλάβετε τι μπορεί να κάνει λάθος και πώς.