Οι 7 καλύτεροι φορτιστές αυτοκινήτων που αγοράζουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας δεν λειτουργεί ποτέ εκτός μπαταρίας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο

Αυτές τις μέρες, είμαστε κολλημένοι με τα smartphones και τα tablet μας, αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο να σιγουρευτείτε ότι είναι πάντα αποχυμωμένοι, έτσι ώστε οι φορητοί φορτιστές USB έχουν γίνει αναγκαιότητα. Και, ευτυχώς, υπάρχει μια δέσμη άριστων φθηνών φορτιστών αυτοκινήτων διαθέσιμων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλούς σκοπούς. Για παράδειγμα, λένε ότι ολόκληρη η οικογένεια χρειάζεται χρέωση σε οδικό ταξίδι; Κανένα πρόβλημα. Και αν χρειαστεί να δώσετε κάποιο επιπλέον χυμό στους αναβάτες πίσω καθίσματος; Χωρίς ιδρώτα. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τους κορυφαίους φορτιστές αυτοκινήτου που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας δεν εξαντλείται ποτέ.

Όταν πρόκειται να χρεώσετε το smartphone (ή άλλα ηλεκτρονικά gadgets) στο αυτοκίνητό σας, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Scosche reVOLT. Το μικρό μέγεθος υποστηρίζει δύο θύρες USB 2,4 A (12 W), οι οποίες παρέχουν αρκετή ισχύ για να φορτίζουν δύο δισκία πλήρους μεγέθους ταυτόχρονα. Η υψηλότερη απόδοση σημαίνει επίσης ότι θα πάρετε μια ελαφρώς ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με τους κανονικούς φορτιστές αυτοκινήτων. Το Scosche μετρά μόλις 2 ίντσες και είναι ελαφρώς μικρότερο από το ύψος μιας πιστωτικής κάρτας. Εάν είχαμε να προσφέρουμε οποιεσδήποτε επιφυλάξεις σχετικά με αυτό το μοντέλο, αυτό θα ήταν στην πραγματικότητα ένα που προορίζεται για όλους τους φορτιστές αυτοκινήτων, ανεξάρτητα από την τιμή ή τον κατασκευαστή, μονόδρομη εισαγωγή. Σε αντίθεση με τον φορτιστή κεφαλής της Apple, οι τυπικές θύρες USB εξακολουθούν να δέχονται μόνο καλώδια προς μία κατεύθυνση. Είναι μια απογοήτευση, αλλά δεδομένου του πόσο διαδεδομένου είναι αυτό, είναι δύσκολο να σπάσει μια συμφωνία.

Παρόλο που ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που παράγονται σήμερα προσφέρουν ενσωμάτωση μέσω USB, η ταχύτητα φόρτισης ενός φορτιστή αυτοκινήτου προσφέρει μόνο περίπου 1 ενισχυτή εξόδου, κάτι που δεν επαρκεί για να συμβαδίσει με ένα smartphone σύγχρονης τεχνολογίας που διαρρέει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά τη χρήση της Apple ή της Google χάρτες. Σε αυτό το σενάριο, πιθανότατα θα καταλήξετε στον προορισμό σας με μπαταρία που ήταν λιγότερο φορτισμένη από ό, τι όταν ξεκινήσατε. Σε μόλις 0,8 ουγκιές, το Scosche προσφέρει ένα προϊόν που θα φορτίζει το smartphone σας με την ίδια ταχύτητα με τον φορτιστή τοίχου σας. Η φθηνή τιμή, το αξιόπιστο όνομα, το μικρό πλαίσιο και οι λαμπερές μπλε θύρες που καθιστούν απλή την σύνδεση όταν σκοτεινιάζουν το Scosche μια εύκολη πρόταση για την κορυφαία επιλογή μας.

Σε γενικές γραμμές, οι φορτιστές αυτοκινήτων δεν διαθέτουν ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που θα διαφοροποιούν σημαντικά τα προϊόντα. Και αυτό είναι εντάξει, επειδή σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές στερεές επιλογές εκεί έξω. Αλλά το CC-S1 ξεχωρίζει, χάρη στο σχεδιασμό και την προσιτή τιμολόγηση.

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα σχετικά με το φορτιστή αυτοκινήτου AUKEY CC-S1 είναι ότι όταν συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας, κάθεται απέναντι από την άκρη της εξόδου, εξοικονομώντας έτσι χώρο και χαρίζοντας μια κομψότερη σχεδίαση αισθητική. Όπως και πολλοί άλλοι σε αυτήν τη λίστα, διαθέτει χώρο για τη φόρτιση έως και δύο συσκευών ταυτόχρονα, αν και το CC-S1 το κάνει σε πλήρη ταχύτητα με 5V 2.4A εξειδικευμένης προσαρμοστικής ισχύος εξόδου ανά θύρα USB. Το καλύτερο από όλα, έχει ενσωματωμένες διασφαλίσεις που εμποδίζουν τις συσκευές σας να πέσουν θύματα υπερβολικού ρεύματος ή υπερθέρμανσης.

Κάθε θύρα USB τροφοδοτεί 2.4 αμπέρ χυμού, γεγονός που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών (smartphones, tablet και ακόμη και Macbook). Ζυγίζοντας μόλις 1,6 ουγκιές και με διάμετρο 3,4 ", αυτό το μοντέλο συμβαίνει να είναι στο" μεγαλύτερο "μέγεθος σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κορυφαίες επιλογές μας.

Δεν υπάρχουν καμπάνες, σφυρίχτρες, τοποθεσία GPS, αλλά το καλώδιο μήκους 3 ποδιών είναι αρκετά μακρύ για να εκτείνεται στο πίσω κάθισμα. Αν ψάχνετε για κάτι που είναι βασικό, φιλικό προς τον προϋπολογισμό και έτοιμο να κυκλοφορήσει, υπάρχει ελάχιστη ερώτηση που θα επιθυμούσατε να αναφέρετε αμέσως αυτό το μοντέλο PowerDrive 2 του φορτιστή αυτοκινήτου Anker 24W. Ο ελαφρύς σχεδιασμός, με χαμηλό προφίλ και σχεδιασμό εκτός δρόμου, καθιστούν αυτή την επιλογή των $ 12 μια κλέψιμο και θα συνιστούσαμε να το πάρουμε μόνο για να έχουμε έναν επιπλέον φορτιστή αυτοκινήτου που βρίσκεται γύρω από το σπίτι, αν δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια τεχνολογίας που μπορείτε να αγοράσετε για 10 δολάρια που σας παρέχουν τόσο μεγάλη ψυχραιμία σε αυτό το φορτιστή αυτοκινήτου Maxboost. Ο φορτιστής 24W / 4.8A συνδέεται στο αυτοκίνητό σας και φορτίζει έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα μέσω των εξόδων USB. Οι έξοδοι έχουν μπλε LED φωτισμό, ώστε να μπορείτε εύκολα να τις βρείτε στο σκοτάδι και οι έξυπνες θύρες βελτιστοποιούν αυτόματα την ταχύτητα φόρτισης.

Σύμφωνα με τους αναθεωρητές, χρεώνει τις συσκευές σας με ταχύτητα όσο το κάνει ο φορτιστής τοίχου. Οι άνθρωποι αξιολογούν επίσης το χαριτωμένο σχεδιασμό του, το οποίο διαθέτει ένα πολυανθρακικό εσωτερικό στρώμα, καθώς και ένα εύκαμπτο εξωτερικό καλούπι που προσφέρει μια μαλακή λαβή. Επιπλέον, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ώστε να μπορείτε να κρατάτε το αυτοκίνητό σας καθαρό.

Εκτός από την ενεργοποίηση της κινητής σας συσκευής, ο φορτιστής αυτοκινήτου Zus Smart Car είναι επίσης ένας εντοπιστής αυτοκινήτων, χάρη στην δωρεάν εφαρμογή Android και iOS. Όχι μόνο ο Zus θυμάται πού σταθμεύσατε, αλλά θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο όχημά σας μέσω του GPS. Συνδεδεμένο μέσω Bluetooth, η Zus θα σας ειδοποιήσει όταν σταματήσετε το όχημά σας, σας ενημερώνει ότι η τοποθεσία έχει αποθηκευτεί και σας ρωτά εάν θέλετε να ορίσετε χρόνο στάθμευσης. Μόλις βγείτε εκτός εμβέλειας Bluetooth, το GPS αναλαμβάνει και το voila, θα βρείτε άμεσα την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας.

Με 4,8 Α συνολικής απόδοσης (2,4 A ανά έξοδο), ο Zus μπορεί να φορτίσει δύο iPads σε περίπου 3,75 ώρες. Αποτελείται από πολυκαρβονικό σώμα Bayer 810g στρατιωτικής ποιότητας και επικαλύψεις τιτανίου επί των μεταλλικών συνδέσμων. Οι φωτεινές ενδείξεις LED που βρίσκονται στην κορυφή θα βοηθήσουν στη χρήση τη νύχτα και το ενσωματωμένο τσιπ προσδιορίζει τον τύπο της συσκευής που έχετε συνδέσει, παρέχοντας το μέγιστο ποσοστό φόρτισης που δέχεται η συσκευή σας. Αν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας τυπικός φορτιστής αυτοκινήτου, η πρόσθετη δαπάνη του Zus μπορεί να φαίνεται περιττή. Ωστόσο, αν το στυλ, η διάρκεια ζωής περισσότερο από 2 φορές ο ανταγωνισμός και η φανταστική ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικά σημαντικά, από ό, τι ο Zus είναι ένα no-brainer.

Το Belkin Road Rockstar είναι η ψήφος μας για τον καλύτερο φορτιστή πίσω κάθισμα. Αυτό το προϊόν 7,8 ουγκιών έχει ένα συνδυασμένο 2,4Α στο μπροστινό και δύο ξεχωριστά ανοίγματα 2,4Α για το πίσω κάθισμα μέσω ενός επεκτάσιμου διανομέα USB. Συνδυασμένα, αυτοί οι δύο ξεχωριστοί κόμβοι σημαίνουν ότι όλοι έχουν επιλογές φόρτισης.

Κατά το σχεδιασμό του Rockstar, είναι πιθανό ότι η Belkin είχε τα δισκία στο μυαλό, καθώς οι φορτιστές πίσω καθισμάτων έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για χρήση tablet, χάρη στις αυξημένες θύρες USB των 2.4A. Είναι τελείως εντάξει να χρεώνουν και smartphones, αλλά η αρχική πρόθεση εστιάστηκε σαφώς στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των μπαταριών σε δισκία. Θα ήταν ιδανικό για την Belkin να εξετάσει το υψηλότερο ενισχυτή στην ικανότητα φόρτισης των εμπρός επιβατών, αντί να χωρίσει το 2.4A ανάμεσα στις δύο θύρες USB προσφέροντας έναν ελαφρώς βραδύτερο χρόνο φόρτισης.

Εκτός από τη χωρητικότητα φόρτισης, το Belkin περιλαμβάνει ένα καλώδιο έξι ποδιών που προσφέρει περισσότερη από αρκετή γραμμή για να συνδεθεί σε μια πίσω τσέπη αυτοκινήτου. Υπάρχει επίσης και μία κολλητική ουσία διπλής πλευράς τριών μέτρων, εάν έχετε εξετάσει μια πιο μόνιμη επιλογή φόρτισης για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων.

Με την εκπληκτική γρήγορη φόρτιση των 65 W που υποστηρίζει έως και έξι συσκευές σας, δεν υπάρχει καλύτερος φορτιστής αυτοκινήτου για την οικογένειά σας από το Comb Jelly. Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά είναι η έξυπνη τεχνολογία αναγνώρισης που αναγνωρίζει τη συσκευή σας και διανέμει το μέγιστο δυνατό ρεύμα φόρτισης με την απόδοση 2,4 A ανά USB.

Το χτένι Jelly είναι χτισμένο για οικογένειες στο μυαλό. Είναι κατασκευασμένο από υλικό βιομηχανικής ποιότητας με κυκλώματα υψηλής ποιότητας που το καθιστά αξιόπιστο τόσο στην ασφάλεια όσο και στην απόδοση. Τα παιδιά στο πίσω κάθισμα δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το τέντωμα, καθώς το Jelly Comb έχει ένα καλώδιο προσαρμογής 3,3 πόδια για να βεβαιωθείτε ότι ο καθένας μπορεί να φορτίσει. Μην ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας - το Jelly Comb προσφέρει συμβατότητα γενικής χρήσης με όλες τις συσκευές που τροφοδοτούνται με USB (iPhone, Samsung Galaxy, tablet, αθλητικά ρολόγια και πολλά άλλα).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .