Πώς να εισέλθετε στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας στο iPad

Η επιθυμία της Apple να διαφοροποιήσει το iPad και το iPhone έγινε άμεσα εμφανής με την ενημέρωση iOS 9 , με το iPad στο λήμμα ενός μακρόχρονου στοιχείου λίστας επιθυμιών: multitasking. Αλλά ενώ το iPad πήρε Split-View και Slide-Over Multitasking , το iPhone δεν έμεινε εντελώς έξω από το κρύο. Στην πραγματικότητα, το iPhone μπορεί να έχει λάβει ακόμη πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό στη νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η οποία μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone έως και μία ώρα.

Το iPhone θα προσφέρει μια επιλογή διαλόγου για να εισέλθει στη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης με ισχύ μπαταρίας 20% και στη συνέχεια και πάλι σε ισχύ μπαταρίας 10%. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χειροκίνητα. Στην ουσία, η Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης σβήνει ορισμένες λειτουργίες όπως η ανανέωση της εφαρμογής στο παρασκήνιο, αφαιρεί ορισμένα γραφικά διασύνδεσης χρήστη και επιβραδύνει τον επεξεργαστή για να βοηθήσει με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πώς φτάνουμε στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για το iPad;

Ενώ το iPad δεν μπορεί να επιτύχει μια πραγματική Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης - δεν υπάρχει εναλλαγή για επιβράδυνση της CPU - υπάρχουν μερικές εναλλαγές που μπορούμε να αλλάξουμε και ρυθμιστικά που μπορούμε να χειριστούμε, τα οποία θα βοηθήσουν στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή είναι να ανοίξετε το παράθυρο ελέγχου l, σύροντας το δάχτυλό σας από το κάτω άκρο της οθόνης προς το επάνω μέρος της οθόνης. Αυτός ο πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης του iPad, η οποία σας εξοικονομεί πολύ ενέργεια από την μπαταρία. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το Bluetooth αγγίζοντας το κουμπί που μοιάζει με δύο τρίγωνα που δείχνουν προς τα δεξιά και την κορυφή ενός τρίτου τριγώνου πίσω τους. Εάν δεν χρειάζεστε πρόσβαση στο Internet, θα πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi.

Αυτοί είναι τρεις από τους κορυφαίους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας και επειδή είναι όλοι εύκολα προσβάσιμοι από οπουδήποτε στο iPad σας, δεν χρειάζεται να κάνετε κυνηγώντας τις ρυθμίσεις για να τις βρείτε.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να σας βοηθήσει αν πρέπει πραγματικά να αποσπάσετε όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη από το iPad σας είναι ο πίνακας χρήσης της μπαταρίας. Το iPad μπορεί τώρα να αναφέρει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τη μεγαλύτερη ισχύ, έτσι θα ξέρετε ποια εφαρμογή θα αποφύγετε. Μπορείτε να πάρετε αυτό το γράφημα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις iPad και επιλέγοντας Battery από το αριστερό μενού. Η χρήση της μπαταρίας θα εμφανιστεί στο μέσο της οθόνης.

Αν έχετε απόλυτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες ανανέωσης της εφαρμογής για εφαρμογές και τις υπηρεσίες τοποθεσιών .