Αναθεώρηση του Tripp Lite SMART1500LCD

8 εξόδους και μια επιλογή rackmount καθιστούν το SMART1500LCD εξαιρετικό UPS

Το Tripp Lite SMART1500LCD UPS είναι μια φανταστική επιλογή για οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστών υψηλού επιπέδου ή μικρό διακομιστή.

Το καλύτερο πράγμα για το SMART1500LCD είναι η δυνατότητα είτε να τοποθετήσετε το UPS ή να το τοποθετήσετε όρθιο σε σχεδιασμό πύργου. Αυτή η μεγάλη ευελιξία σε ένα UPS 1500VA είναι δύσκολο να βρεθεί.

Εάν είστε χρήστης ενέργειας που αναζητά ένα προσιτό UPS rackmount τότε μπορείτε να σταματήσετε να ψωνίζετε - το Tripp Lite SMART1500LCD έγινε μόνο για εσάς.

Σημείωση: Μία νεότερη, μη ρατσιστική έκδοση αυτής της εφεδρικής μπαταρίας είναι το SMART1500TLCD.

Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών χαρακτηριστικών σε αυτό το UPS:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περισσότερα σχετικά με την εφεδρική μπαταρία SMART1500LCD

Οι σκέψεις μου στο Tripart Lite SMART1500LCD

Το UPS του Tripp Lite SMART1500LCD είναι μια θαυμάσια επιλογή αν βρίσκεστε μετά από μια εφεδρική μπαταρία 1500VA. Το SMART1500LCD μπορεί να είναι λίγο περισσότερο για έναν οικονομικό υπολογιστή, αλλά αυτό το εξαιρετικό UPS από το Tripp Lite είναι το τέλειο κατάλληλο για όσους διαθέτουν υπολογιστή υψηλότερου επιπέδου, έναν σταθμό εργασίας ή μικρό διακομιστή ή έναν κεντρικό υπολογιστή μέσων.

Το χαρακτηριστικό standart του SMART1500LCD, ειδικά σε σύγκριση με άλλες προσφορές UPS 1500VA από την Tripp Lite, είναι οι διαμορφώσεις του rackmout και του πύργου. Χρησιμοποιεί μόνο 2U σε ένα rack και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στο δάπεδο ή στην επιφάνεια εργασίας όταν είναι διαμορφωμένος ως πύργος. Μην υποτιμάτε την ευελιξία εγκατάστασης με ένα UPS - κάποιοι μπορεί να είναι δύσκολο να τοποθετηθούν γύρω από ένα σύστημα υπολογιστή.

Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει πολύ για το Tripp Lite SMART1500LCD UPS είναι ο Αυτόματος Ρυθμιστής Τάσης (AVR). Οι περισσότερες συσκευές UPS της κατηγορίας αυτής διαθέτουν επίσης ένα AVR, αλλά αυτό στο SMART1500LCD αντισταθμίζει μια πολύ ευρύτερη περιοχή χαμηλών και υψηλών τάσεων. Όσο περισσότερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα AVR για να επαναφέρει υψηλή ή χαμηλή τάση στα 120V, τόσο λιγότερη πρέπει να χρησιμοποιηθεί η μπαταρία. Αυτή η ικανότητα τελικά μεταφράζεται σε αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εξοικονομώντας σας χρήματα μακροπρόθεσμα.

Το SMART1500LCD είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει εφεδρική μπαταρία και στις 8 έξοδοι, μια λειτουργία business-class. Με οκτώ έξοδοι, μπορείτε να δώσετε πλήρες αντίγραφο ασφαλείας και προστασία σε περισσότερα από ό, τι στον υπολογιστή και την οθόνη. Πολλές συσκευές UPS παρέχουν προστασία από υπέρταση σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, αλλά η μπαταρία υποστηρίζει μόνο μερικές εξόδους.

Έχω ένα ισχυρό υπολογιστή με μεγάλη τροφοδοσία, δύο οθόνες LCD και διάφορα άλλα τυποποιημένα εξαρτήματα. Με πλήρη φόρτιση της μπαταρίας, το σύστημά μου χρησιμοποιούσε λιγότερο από το 25% της μέγιστης υποστηριζόμενης εξόδου στο SMART1500LCD. Αυτό είναι πάνω από 30 λεπτά χρόνου εκτέλεσης κατά τη διάρκεια μιας πλήρους διακοπής λειτουργίας.

Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε για το SMART1500LCD του Tripp Lite ήταν η έλλειψη πληροφοριών που υπάρχουν στην ενσωματωμένη οθόνη LCD (δεν φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία). Η τάση εισόδου ενημερώνεται συνεχώς, αλλά προσωπικά, μου αρέσει να βλέπω μια εκτίμηση του χρόνου εκτέλεσης που απομένει ή τουλάχιστον μια ανάγνωση του φορτίου που βάζει ο εξοπλισμός μου στο UPS. Ευτυχώς αυτές οι πληροφορίες είναι εύκολα διαθέσιμες μέσω του δωρεάν λογισμικού PowerAlert που διατίθεται από την ιστοσελίδα του Tripp Lite, αλλά θα προτιμούσα να το βλέπω στην ίδια την οθόνη LCD.

Το SMART1500LCD της Tripp Lite είναι μια εξαιρετική επιλογή για υπολογιστές υψηλής απόδοσης, ειδικά αν ψάχνετε για μια λύση rackmount με λογικές τιμές.