Ρυθμίσεις ActiveSync του Exchange Live Hotmail

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Exchange ActiveSync Με το Hotmail

Η σύνδεση με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Hotmail με το διακομιστή ActiveSync του Exchange Hotmail σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εισερχόμενα μηνύματα και σε ηλεκτρονικούς φακέλους σε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα Exchange στην κινητή συσκευή σας.

Παρόλο που το Windows Live Hotmail έχει αντικατασταθεί από το Outlook Mail και η πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μηνύματά σας @ hotmail.com online πραγματοποιείται μέσω του outlook.live.com, οι ρυθμίσεις του διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες παρακάτω εξακολουθούν να είναι ακριβείς όταν πρόκειται για το Hotmail και το Exchange.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail χρησιμοποιώντας το POP3 και να στείλετε μηνύματα από το Hotmail χρησιμοποιώντας SMTP .

Ρυθμίσεις ActiveSync του Exchange Hotmail

Περισσότερα βοήθεια με τη χρήση του Hotmail και του Exchange

Εάν αυτές οι ρυθμίσεις του Exchange Live Hotmail δεν λειτουργούν για εσάς, λάβετε υπόψη τι έχει γραφτεί στην παραπάνω εισαγωγή. Το Hotmail και το Outlook.com ενδέχεται να εμφανίζονται παρόμοια όταν πρόκειται για πρόσβαση σε αλληλογραφία από ένα πρόγραμμα περιήγησης, αλλά όταν χρησιμοποιείτε το Exchange, είναι σημαντικό να τηρείτε συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω πληροφορίες εάν έχετε μια διεύθυνση @ hotmail.com . Εάν η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τελειώνει με @ outlook.com , χρειάζεστε ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο οδηγιών .

Εάν είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε τις σωστές ρυθμίσεις του διακομιστή αλλά δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για το Hotmail, ίσως απλά πληκτρολογείτε εσφαλμένα τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν έχει περάσει λίγο από τότε που χρησιμοποιήσατε για τελευταία φορά το λογαριασμό σας Hotmail ή ο κωδικός πρόσβασής σας είναι πολύπλοκος, δοκιμάστε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο μέσω του outlook.live.com.

Συμβουλή: Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Hotmail μέσω αυτού του συνδέσμου, επιστρέψτε στη σελίδα σύνδεσης και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά στη συνέχεια επιλέξτε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στη δεύτερη σελίδα. Αυτό θα σας οδηγήσει στον οδηγό για να ανακτήσετε τον χαμένο κωδικό πρόσβασης του Windows Live Hotmail .

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στην κινητή συσκευή σας για πρόσβαση στο Hotmail χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του Exchange ActiveSync που αναφέρονται παραπάνω. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα παράδειγμα ενός δωρεάν προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έτοιμου για Exchange στο iPhone και οι χρήστες Android μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Microsoft Outlook. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα Windows LIve Hotmail στα Windows Phone και σε ένα τηλέφωνο Nokia .