Ρυθμίσεις POP του Windows Live Hotmail

Λήψη μηνυμάτων Hotmail με αυτές τις ρυθμίσεις διακομιστή του Outlook.com

Το Windows Live Hotmail ήταν η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft που σχεδιάστηκε για να έχει πρόσβαση μέσω του διαδικτύου από οποιοδήποτε μηχάνημα στο διαδίκτυο. Η Microsoft μετέφερε το Hotmail το 2013 στο Outlook.com με μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη και βελτιωμένες λειτουργίες. Το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft. Τα άτομα με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail έχουν πρόσβαση στο email τους στο Outlook.com. Χρησιμοποιούν την τακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail για να συνδεθούν μέσω αυτού του συνδέσμου.

Ρυθμίσεις POP του Windows Live Hotmail

Οι ρυθμίσεις διακομιστή POP του Windows Live Hotmail για τη λήψη εισερχόμενων μηνυμάτων στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ίδιες με τις ρυθμίσεις διακομιστή POP του Outlook.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις του Outlook.com κατά τη σύνδεση του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας Hotmail:

Σχετικά με το Outlook.Com

Το Outlook.com εισήχθη τον Ιούλιο του 2012 και ξεκίνησε πλήρως τον Απρίλιο του 2013, οπότε όλοι οι χρήστες του Hotmail μεταβαίνουν στο Outlook.com με την επιλογή να διατηρούν τις διευθύνσεις Hotmail ή να ενημερώνονται σε μια διεύθυνση email του Outlook.com. Οι χρήστες κλήθηκαν να έχουν πρόσβαση στο Outlook.com στα προγράμματα περιήγησης ιστού τους.

Το 2015, η Microsoft μετακόμισε το Outlook.com σε μια υποδομή που περιγράφει ως Office 365. Το 2017, η Microsoft εισήγαγε ένα opt-in beta του Outlook.com για χρήστες που ήθελαν να δοκιμάσουν τις επερχόμενες αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν ένα ταχύτερο εισερχόμενο και μια αναζήτηση emoji καθώς και μια εισαγωγή του Photos Hub, το οποίο είναι το πέμπτο στοιχείο του Outlook.com.