Καλύτερα συστήματα μουσικής υψηλής τεχνολογίας για iPod

Τα συστήματα προϋπολογισμού προσφέρουν καλές επιδόσεις, αλλά αν θέλετε το καλύτερο, ελέγξτε τις καλύτερες επιλογές μου για τα καλύτερα συστήματα μουσικής iPod. Αυτά τα μοντέλα προσφέρουν την καλύτερη απόδοση ήχου και ορισμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρωτεύον μουσικό σύστημα.

01 από 05

Bose SoundDock Σύστημα Μουσικής iPod Series II - $ 299

Το Original Bose SoundDock Series II είναι συμβατό με το Apple iPod και το iPhone. Έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, όπως μια βοηθητική υποδοχή εισόδου για την προσθήκη ενός CD ή DVD player ή ενός MP3 player. Το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο λειτουργεί με ισχύ, ένταση και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στη λίστα αναπαραγωγής στο iPod. Άλλα μοντέλα βάσης iPod Bose είναι επίσης διαθέσιμα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Συγκρίνετε Τιμές".

02 του 05

GEORGE Ραδιοπλαίσιο σύστημα iPod

Το ραδιόφωνο GEORGE είναι επιτραπέζιο μουσικό σύστημα με λευκό φινίρισμα και δύο ασημένιες γρίλιες ηχείων. Το βασικό μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί με προαιρετικά ξύλινα παράθυρα από κερασιά ή ξύλινα φυσικά ξύλα καρυδιάς και μια ποικιλία από χρώματα υφασμάτων πλέγματος για να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε διακόσμηση δωματίου. Μεταξύ των δύο ηχείων, το GEORGE διαθέτει ρολόι με μεγάλη, εύχρηστη οθόνη LCD, οκτώ φωτιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών, προεξέχοντα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών και πρόσθετα χειριστήρια αναπαραγωγής. Όταν η οθόνη αποσυνδεθεί από το GEORGE, γίνεται ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο RF για τον έλεγχο των πολλών χαρακτηριστικών του. Το αποσπώμενο τηλεχειριστήριο λειτουργεί όλες τις λειτουργίες του GEORGE, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων έντασης, τόνου, ραδιοφωνικών σταθμών, ξυπνητηριού και όλων των λειτουργιών του iPod. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του ραδιοφώνου GEORGE. Περισσότερο "

03 του 05

B & W Zeppelin Mini iPhone / iPod Επιτραπέζιο σύστημα

Το B & W ή το Bowers & Wilkins είναι ευρέως γνωστό για τα πρωτοποριακά ακουστικά του προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, οπότε μπορεί να σας φανεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν εισαγάγει ένα επιτραπέζιο σύστημα μουσικής και σταθμό σύνδεσης για χρήστες Apple iPod / iPhone. Αλλά αφήστε την σε μια εταιρεία όπως η B & W με την υψηλή τεχνολογία κληρονομιάς της, για να φτιάξετε ένα επιτραπέζιο σύστημα που αξίζει audiophile έπαινο. Τα μουσικά συστήματα Pod / iPhone διατίθενται σε κάθε μέγεθος, σχήμα, χρώμα και τιμή, αλλά μερικά, όπως το B & W Zeppelin Mini, στέκονται πάνω από τα υπόλοιπα. Ο ήχος υψηλής πιστότητας, η ευκολία χρήσης και το υψηλό στυλ θα πρέπει να βάζουν το μίνι στη σύντομη λίστα σας κατά την αγορά για έναν παίκτη. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του B & W Zeppelin Mini. Περισσότερο "

04 του 05

Actimate iPod Music System - $ 699

Το AktiMate Active Speaker System είναι ένα αμφίδρομο σύστημα ηχείων που παίρνει τον ήχο iPod και MP3 σε ένα νέο επίπεδο υψηλής πιστότητας. Οι ηχητικές ιδιότητες του συστήματος AktiMate θα μπορούσαν εύκολα να συγκριθούν με τα ακριβότερα ηχεία βιβλιοθηκών. Καθώς ακούω το σύστημα σε όλη την αίθουσα από το γραφείο μου ενώ γράφω αυτή την αναθεώρηση, θεωρώ ότι είναι ένα ισχυρό, εντυπωσιακό σύστημα, ευχάριστο για ακρόαση για μεγάλες περιόδους. Είναι ένα πολύ καλό σύστημα ομιλητών με ισορροπημένη ποιότητα τόνου που θα απολαμβάνουν οι casual και critical listeners. Όταν συνδυάζεται με τα πολλά άλλα χαρακτηριστικά του, είναι ένας πραγματικός νικητής. Το σύστημα AktiMate θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γραφείο, υπνοδωμάτιο ή ως κύριο στερεοφωνικό σύστημα σε ένα δωμάτιο dorm ή ένα διαμέρισμα. Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του συστήματος Aktimate. Περισσότερο "

05 του 05

Βάση μεταφοράς iPod Wadia 170i

Εγώ συνυπογράφω την πεποίθηση ότι το iPod δεν είναι πηγή για σοβαρούς ακροατές μουσικής όταν παίζεται πάνω από ένα high-end σύστημα. Αλλά τα παίρνω όλα πίσω. Εγώ (και άλλοι audiophiles) αποδείχτηκαν λάθος με τη μεταφορά Wadia 170i. Το 170i είναι μια μοναδική βάση για iPod που απομακρύνει την ψηφιακή έξοδο του iPod, παρακάμπτοντας τους εσωτερικούς ψηφιακούς αναλογικούς μετατροπείς (DAC) του παίκτη. Ουάου, ακόμη και ένας σπηλαιολόγος μπορεί να ακούσει τη διαφορά! Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Wadia 170i.