Τα 8 ακουστικά Best Bang & Olufsen που αγοράζουν το 2018

Μια μάρκα που είναι συνώνυμη με άψογο σχεδιασμό και μηχανική

Η Bang & Olufsen είναι γνωστή για τα ακουστικά σχεδιαστών που κατασκευάζονται με τεχνολογία πολυτέλειας και διάσημες οθόνες. Όταν ακούτε μια σειρά από ακουστικά Bang & Olufsen, θα παρατηρήσετε τα καλύτερα πράγματα: το ισορροπημένο βάρος, την σπλαχνική αίσθηση της υφής στα αυτιά σας, την προσοχή στη λεπτομέρεια προς τη χειροτεχνία.

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα ακουστικά της εταιρείας για να σας βοηθήσει να βρείτε το ζευγάρι που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Όλοι διαθέτουν εξαιρετικές λειτουργίες όπως η δυνατότητα παύσης μουσικής όταν απενεργοποιείτε τα ακουστικά, ξεκινάτε πάλι πίσω όταν τα επαναφέρετε, συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2, αντικαταστάσιμες μπαταρίες ιόντων λιθίου, καθώς και ενεργή ακύρωση θορύβου. Και όλα τα προϊόντα έρχονται με εγγύηση δύο ετών, έτσι ώστε οι επενδύσεις σας να έχουν την ασφάλιση μιας ποιότητας που θα σας διαρκέσει. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τα καλύτερα ακουστικά Bang & Olufsen για να αγοράσετε σήμερα.

Το τελευταίο και καλύτερο σύνολο ακουστικών Bang & Olufsen είναι το ισχυρό Beoplay H8i. Τα ασύρματα ακουστικά premium είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι, πολυμερές και δέρμα και χρησιμοποιούν ηλεκτροδυναμικούς οδηγούς 40 mm για μια πλήρως εμβληματική εμπειρία ήχου, καθώς και αισθητήρες προσέγγισης και πολλά άλλα.

Αφαιρέστε τα ακουστικά Beoplay H8i και θα κάνουν αυτόματη παύση της μουσικής για εσάς. Βάλτε τα ξανά και η μουσική ξεκινά ξανά. Το Beoplay H8i είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα για το τι πρέπει να προσβλέπουμε στα μελλοντικά ακουστικά: Ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2 με κωδικοποιητή AAC για ομαλή αντιστοίχιση. 30 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας (μέχρι 45 μόνο με Bluetooth). υβριδική ενεργή ακύρωση του μια ρυθμιζόμενη λειτουργία διαφάνειας για να ακούτε τον κόσμο γύρω σας χωρίς να ακούτε τα ακουστικά σας. και ευρεία απόκριση συχνότητας 20 έως 20.000Hz. Οι ακροατές μπορούν να χειριστούν το H8i από το αυτί τους, να πλοηγηθούν στα τραγούδια, να ρυθμίσουν τον έλεγχο της έντασης ήχου και να πάρουν κλήσεις ενώ μιλούν στα ψηφιακά μικρόφωνα MEMS που προσφέρουν φωνητική σαφήνεια. Τα χρώματα είναι μαύρα και φυσικά (μαύρισμα).

Το πιο πολυτελές μοντέλο της Bang & Olufsen μέχρι σήμερα, το Beoplay H9i, προσφέρει παρόμοιες πτυχές του H8i, μόνο πιο πολυτελές: Έχουν ανοξείδωτο χάλυβα με ακουστικά υπερύθρων, αντικαταστάσιμη μπαταρία ιόντων λιθίου, μεγαλύτερη αντίσταση ohm, καθώς και ως διεπαφή αφής αλουμινίου για έλεγχο υγρών συσκευών. Τα ακουστικά Beoplay H9i είναι τα καλύτερα από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Bang & Olufsen στην τρέχουσα σειρά της.

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά υψηλής ευκρίνειας Bluetooth AAC κωδικοποιητή AAC4 έχουν σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, δερμάτινο τιμόνι και αφρό μνήμης με μαξιλαράκια αυτιού. Τα ηλεκτρικά δυναμικά κύπελλα ακουστικών οδηγών 40 mm ακτινοβολούν συχνότητα ήχου 20 έως 22.000 Hz και αντίσταση 24 ohms για τραγανές διαυγείς κορυφές και ανερχόμενα χαμηλά μπάσα. Οι ακροατές μπορούν να ζευγαρώσουν μέσω Bluetooth με τις έξυπνες συσκευές τους χρησιμοποιώντας ένα κουμπί διαφάνειας και να περιηγηθούν μέσω των λιστών αναπαραγωγής ενώ παράλληλα επιτρέπουν την ενεργό ακύρωση θορύβου μέσω της διεπαφής αφής του δεξιού κεφαλής. Τα χρώματα είναι μαύρα και φυσικά (μαύρισμα).

Η πολυτέλεια της Bang & Olufsen δεν χρειάζεται να έρθει με ένα ακριβό κόστος. μια γεύση από την οικονομική τους Beoplay H2 δίνει στους ακροατές ένα εκπληκτικό ζευγάρι ακουστικών με όλη τη σαφήνεια του ήχου και το κορυφαίο υλικό που θα περιμένατε από την εταιρεία.

Ζυγίζοντας 5,46 ουγκιές και διακοσμημένα σε ασημένιο δέρμα, πολυανθρακικό και ινώδες ύφασμα, τα υπερφυσικά ακουστικά Beoplay H2 προσφέρουν εξαιρετική καθαρότητα ήχου. Ο σχεδιασμός του μαξιλαριού δημιουργεί παθητική ακύρωση θορύβου και διαθέτει εύρος συχνότητας 20 έως 22.000Hz, αντίσταση 27 ohm και ευαισθησία 99 decibel. Το εναλλάξιμο και αποσπώμενο μήκος του καλωδίου 47,2 ίντσας είναι αρκετά μεγάλο ώστε να συνδέεται με την έξυπνη συσκευή σας και συνοδεύεται από ένα τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών και μικρόφωνο που χρησιμοποιείται για μουσική πλοήγηση και λήψη κλήσεων. Έρχονται σε βαθύ κόκκινο και μπλε άνθρακα.

Εκτός από την άνετη βύθιση τους, το H9 της Bang & Olufsen είναι χτισμένο με μεγάλους ηλεκτροκινητικούς οδηγούς 40 mm με προηγμένη ενεργή ακύρωση θορύβου. Τα ελαφριά ακουστικά με σχεδίαση πάνω από το αυτί των 10,4 ουγκιών θα σας δώσουν 14 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής με ενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου, παρέχοντας ένα φυσικό περίβλημα ήχου.

Τα H9s είναι χτισμένα με μεγάλα, εύκαμπτα φλιτζάνια αυτιών από αρνί, τα οποία βάζουν τους ακροατές σε άψογη άνεση, ενώ η τεχνολογία Bluetooth 4.2 και ANC συνδέεται ασύρματα μέσω των έξυπνων συσκευών σας, παρέχοντας σαφή ροή ήχου με εύρος συχνοτήτων 20 έως 22.000Hz. Τα ακουστικά τροφοδοτούνται από μια αντικαταστάσιμη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία φορτίζει το πολύ 2,5 ώρες. Οι ακροατές λειτουργούν τη μουσική τους μέσω της διαισθητικής διεπαφής αφής αλουμινίου των ακουστικών, καθιστώντας εύκολο τον κύκλο μέσω τραγουδιών και την ανάληψη τηλεφωνικών κλήσεων ενώ μιλάει στο μικρόφωνο τύπου electret της συσκευής. Έρχονται σε μαύρο και γκρι.

Ελαφρύ σε 9,6 ουγγιές, ικανό για ενεργό ακύρωση θορύβου και έλεγχο χειρονομίας καθιστούν τα καλύτερα ακουστικά E4s Bang & Olufsen. Το ευέλικτο και ανθεκτικό ζεύγος ακουστικών είναι χτισμένο από αλουμίνιο, έχει φινίρισμα από καουτσούκ και περιλαμβάνει μαλακές άκρες αφρού αφρού μνήμης που σφίγγουν τα αυτιά σας.

Τα Beoplay E4 είναι γεμάτα καλούδια και επιπλέον χαρακτηριστικά που κανονικά δεν θα περιμένατε από το τυπικό ζευγάρι ακουστικών. Το σύρμα τους διαθέτει ενσωματωμένο MicroElectrical-Mechanical μικρόφωνο και τηλεχειριστήριο βελτιστοποιημένο για συσκευές iOS για ταξινόμηση μέσω τραγουδιών μαζί με διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών (και χρειάζονται μόνο 2,5 ώρες για να χυθούν πίσω). Τα άνετα ηχεία είναι ηλεκτροδυναμικά με οδηγούς 10,8 mm για να εκπέμπουν μια πλήρη συστοιχία ήχου με εύρος συχνότητας 20 έως 16,000 Hz.

Η καλύτερη επιλογή μεσαίας κατηγορίας, η Beoplay H6s της Bang & Olufsen, προσφέρουν μια ισορροπημένη οικονομική προσιτότητα μεταξύ της γραμμής της, προσφέροντας στους ακροατές εξοπλισμό υψηλής ποιότητας με τεχνολογικά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Αυτή είναι η επιλογή για να πάρετε αν θέλετε λογικές τιμές καθαρό ήχο χαλάρωσης με μια άνεση που θα σας κάνει να βυθιστείτε στον καναπέ σας.

Οι Beoplay H6s είναι κατασκευασμένοι από δέρματα και αφρολέξ αφροαμεταλλουργικά και διαθέτουν μεγάλα έθιμα 40 mm που χρησιμοποιούν μαγνήτες νεοδυμίου για ένα κλειστό και συναρπαστικό σχεδιασμό ακουστικών. Τα ενσύρματα ακουστικά περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών και μικρόφωνο για τον έλεγχο της συσκευής, μαζί με μια μοναδική λειτουργία αλυσίδας μαργαρίτας, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε μουσική με τους φίλους σας. Μπορείτε να αναμένετε εύρος συχνοτήτων από 10 έως 22.000Hz από τα H6s. Ζυγίζουν 8,2 κιλά και έρχονται σε μαύρο και φυσικό δέρμα.

Παρόλο που είναι δεκαετίες, το Form 2i της Bang & Olufsen φέρνει στο μέλλον ένα μοναδικό σετ ακουστικών ρετρό στυλ για τους συλλέκτες ή τους ακροατές που θέλουν ένα φουτουριστικό σχέδιο. Τα ακουστικά αποτελούν μέρος μόνιμης συλλογής έργων τέχνης στο MoMA και διαφημίζονται ως "τα μεγαλύτερα ακουστικά που ζουν στην αγορά".

Τα ακουστικά Form 2i εισήχθησαν για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή το 1985 και παραμένουν ένα εικονικό προϊόν του τι είναι η Bang & Olufsen: η απόδοση. Το ελαφρύ ζευγάρι των ακουστικών με ακουστικά 9,9 ουγκιών χρησιμοποιεί ακουστικά ημι-ανοικτά προγράμματα οδήγησης 31 χιλιοστών με αντίσταση 29 ωμών και εύρος συχνοτήτων 20-21.000 Hz. Οι ιδιοκτήτες του έντυπου 2i θαυμάζουν τους για την ποιότητα της ηχητικής σαφήνειας, την απαλή άνεση και το μινιμαλιστικό στυλ. Έρχονται σε μαύρο και άσπρο.

Η Bang & Olufsen καταφέρνει να βγάλει μερικά από τα καλύτερα σχεδιασμένα ακουστικά υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή με την 2η γενιά Beoplay H3. Τα ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά στο αυτί είναι κατασκευασμένα με ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου, είναι συμβατά με τις συσκευές iOS και Android και έχουν μια ελκυστική τιμή.

Με βεβαιότητα ότι θα σας κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτά τα ακουστικά της δεύτερης γενιάς H3 είναι εξαιρετικά ελαφριά στα 0,56 ουγκιές και διαθέτουν οδηγοί από ανοξείδωτο ατσάλι 10,8 mm που προσφέρουν ισχυρή καθαρότητα ήχου. Το εύρος συχνοτήτων τους είναι 20 έως 16.000Hz και συνεργάζονται με τις συσκευές smartphone μέσω του τηλεχειριστηρίου τριών κουμπιών και του μικροφώνου στο καλώδιο 47 ιντσών. Περιλαμβάνονται τέσσερις σειρές ακουστικών για να εξασφαλιστεί ότι οι ακροατές είναι τέλεια κατάλληλοι για τον εαυτό τους. Έρχονται σε σαμπάνια και γκρι χρώματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .