Έπιπλα οικιακού κινηματογράφου - Ράφια εξοπλισμού - Βάσεις τηλεόρασης - Αποθήκευση μέσων

Με όλα τα gadget που συσσωρεύουμε, ένα πρόβλημα είναι πώς να τα τοποθετήσετε στο δωμάτιό σας χωρίς να το κάνετε να μοιάζει με δωμάτιο γεμάτο παλιοπράγματα. Μια ιδέα είναι ένα rack, ή ντουλάπι, για την αποθήκευση ή την εμφάνιση ή τα πρόσφατα αγορασμένα συστατικά του home theatre. Επίσης, ένα ελκυστικό περίπτερο, rack ή ντουλάπι μπορεί να σας δώσει έναν τρόπο να οργανώσετε τα gadgets με λογικό τρόπο και να οργανώσετε αυτά τα "μίλια" του καλωδίου που καταλήγουν να συλλέγουν τρίχες σκόνης, σκύλου και γάτας και ποιος ξέρει τι άλλο. Ελέγξτε μερικές από τις προτάσεις μου για έπιπλα οικιακού κινηματογράφου και αποθήκευση μέσων που ίσως είναι κατάλληλα για εσάς.

Επίσης, να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω τις προτάσεις για το σκηνικό Home Theater .

Bello WAVS99163 Ξύλινο γραφείο ήχου / βίντεο

Bello WAVS99163 Ξύλινο γραφείο ήχου / βίντεο. Εικόνα παρέχεται από το Bell'O

Εάν θέλετε μια τηλεόραση / ντουλάπι που είναι μια περικοπή παραπάνω, δείτε το Bell'o WAVS99163. Αυτό το ντουλάπι διαθέτει ένα φινίρισμα Espresso και είναι αρκετά μεγάλο για να κρατά τις περισσότερες τηλεοράσεις LCD , Plasma ή OLED έως 65 ιντσών σε μέγεθος και βάρος μέχρι 150 λίβρες. Επιπλέον, υπάρχει αρκετός χώρος για να χωρέσετε από 6 έως 9 εξαρτήματα και ένα κεντρικό ηχείο ή ηχείο ήχου. Το γυαλισμένο μαύρο γυαλί ασφαλείας βοηθά στην προστασία του από τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα. Παρέχεται επίσης σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Περισσότερο "

Bell'o CW342 Σταντ ξύλου TV

Bell'o CW342 Σταντ ξύλου TV. Εικόνα παρέχεται από την Bell'O Interntional

Το Bello κάνει υπέροχα έπιπλα οικιακού κινηματογράφου. Το ξύλινο στήριγμα ξύλου Bell'o CW342 διαθέτει καμπύλη ξύλου και προστατευμένα ράφια ασφαλείας και θα συγκρατεί τις περισσότερες τηλεοράσεις LCD, OLED ή Plasma μέχρι και 73 ίντσες και επίσης μπορεί να χωρέσει 4 ή περισσότερα στοιχεία βίντεο ήχου, με πρόσθετο χώρο για ένα ηχείο κεντρικού καναλιού. Το περίπτερο επιτρέπει επίσης τη ροή μέσω εξαερισμού και διαθέτει σύστημα διαχείρισης καλωδίων, το οποίο διευκολύνει την απόκρυψη των ασύμμετρων καλωδίων σύνδεσης και των καλωδίων ηχείων. Περισσότερο "

Bell'o TP4452 Τριπλό Play Stand με Περιστρεφόμενη Βάση Τηλεόρασης

Bell'o TP4452 Τριπλό Play Stand με Περιστρεφόμενη Βάση Τηλεόρασης. Εικόνα παρέχεται από την Bell'o International

Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα λήψη στα σενάρια της τηλεόρασης. Το TP4452 μπορεί να κρατήσει τις τηλεοράσεις έως 52 ιντσών σε μέγεθος όσο δεν υπερβαίνουν τα 125 κιλά και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα πρόσθετα εξαρτήματα. Ωστόσο, το ειδικό χαρακτηριστικό του TP4452 είναι οι τρεις επιλογές ρύθμισης.

Η πρώτη επιλογή προβλέπει ότι η τηλεόραση θα τοποθετηθεί απευθείας στο περίπτερο.

Μια δεύτερη επιλογή επιτρέπει την τοποθέτηση του παρεχόμενου πλαισίου και του περιστρεφόμενου πλαισίου στήριξης στη βάση και την τηλεόραση που στερεώνεται στη βάση και περιστρέφεται.

Μια τρίτη επιλογή επιτρέπει την αφαίρεση της πίσω βάσης και περιστροφής από τη βάση και την τοποθέτηση στον τοίχο, επιτρέποντας την τοποθέτηση της τοίχου πάνω από την βάση.

Φυσικά, η Bello παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων για να βοηθήσει στην περαιτέρω οργάνωση της εγκατάστασης. Αν ψάχνετε για μια βάση τηλεόρασης, τόσο φαίνεται εξαιρετική και παρέχει ευελιξία ρυθμίσεων, ελέγξτε το Stand Triple Play Bell'o TP4452 με περιστρεφόμενη βάση τηλεόρασης. Περισσότερο "

Leslie Dame συρόμενη πόρτα 700 CD / 336 Βιβλιοθήκη αποθήκευσης DVD

Leslie Dame συρόμενη πόρτα 700 CD / 336 Βιβλιοθήκη αποθήκευσης DVD. Imge Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Αν η συλλογή δίσκων CD, DVD ή Blu-ray δίσκου σας είναι γεμάτη από το σπίτι σας, χρειάζεστε ένα ντουλάπι αποθήκευσης. Αυτό το περίβλημα διαθέτει ελκυστικό στυλ με συρόμενη πόρτα και μπορεί να χωρέσει έως και 700 CD, 336 DVD ή 132 κασέτες VHS. Υπάρχουν δεκαοκτώ ράφια που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό για να φιλοξενήσουν τη συλλογή σας. Το ντουλάπι διατίθεται σε Oak ή Walnut. Απαιτείται συναρμολόγηση. Περισσότερο "

Ατλαντικός Ωκεανός 38435714 Oskar Cabinet CD

Ατλαντικός Ωκεανός 38435714 Oskar Cabinet CD. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Ακόμα και πολλοί καταναλωτές έχουν πρόσβαση στην ψυχαγωγία από το Διαδίκτυο, πολλοί από εμάς έχουν συγκεντρώσει πολλά CD, DVD και, πιο πρόσφατα, Blu-ray Discs. Για να τα αποθηκεύσετε όλα, δείτε το Atlantic Oskar Media Tower που μπορεί να χωρέσει 1080 CD ή 504 δίσκους Blu-ray, DVD ή βιντεοπαιχνίδια σε ένα ελκυστικό ξύλινο τελείωμα. Περισσότερο "

Bush Industries AD44840-03 Πύργος ήχου Mint Mist

Bush Industries AD44840-03 Πύργος ήχου Mint Mist. Εικόνα παρέχεται από την Bush Industries

Η Bush Industries προσφέρει μια ευρεία ποικιλία από βάσεις τηλεόρασης, ράφια εξαρτημάτων και μονάδες ψυχαγωγίας που μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε διακόσμηση δωματίου ή μέγεθος δωματίου. Μια επιλογή είναι ο ακουστικός πύργος AD44840-03, ο οποίος παρέχει άφθονο χώρο για τον δέκτη home theater , το καλώδιο, το Blu-ray Disc player ή το DVD player και άλλα σημαντικά εξαρτήματα. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι τα γυαλισμένα ράφια τοποθετούνται πάνω από τα μαξιλάρια, μειώνοντας τους κραδασμούς. Ο πύργος διαθέτει επίσης ανοιχτό σχεδιασμό για τον απαιτούμενο εξαερισμό, καθώς και τη διαχείριση καλωδίων. Περισσότερο "

Καθίσματα για το σπίτι

Περιβάλλων χώρος Home Cinema Premiere - Lounger για το σπίτι. Εικόνα (c) Καθίσματα σκηνών Home Cinema Premiere

Η εμπειρία του home theater δεν είναι πλήρης χωρίς μια άνετη καρέκλα ή καναπέ. Δείτε τις προτάσεις μου για καθίσματα για οικιακούς κινηματογράφους . Περισσότερο "