Προσφορές Fry's Ευχαριστιών / Προσφορές μαύρης Παρασκευής - Με μια αλίευση

Δείτε τις Προσφορές Ευχαριστιών και Black Friday από το Fry's

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Οι εορταστικές τηλεοπτικές και οικιακών κινηματογραφικών εορτασμών της ημέρας των Ευχαριστιών και της μαύρης Παρασκευής του Fry αναμένεται κάθε χρόνο - οι πληροφορίες για το 2017.

Τοποθεσίες καταστημάτων

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη Fry's Electronics, δεν είναι εθνική αλυσίδα, αλλά έχουν σημαντική παρουσία στην αγορά στην Καλιφόρνια και στο Τέξας, με επιπλέον θέσεις στη Γεωργία, το Ιλινόις, την Ιντιάνα, τη Νεβάδα, το Όρεγκον και την Ουάσινγκτον.

Ένα από τα μοναδικά πράγματα για το Fry's είναι ότι κάθε κατάστημα είναι χτισμένο γύρω από ένα θέμα - για παράδειγμα, το ναυαρχίδό του Sunnyvale, κατάστημα CA σκιαγραφεί την ιστορία της Silicon Valley, το κατάστημα San Marcos, CA σας μεταφέρει στην Ατλαντίδα και το Λας Βέγκας της Νεβάδας Το κατάστημα διαθέτει ένα γιγαντιαίο κουλοχέρη πλαισιώνει την είσοδο και το εσωτερικό προβολείς της ιστορίας της Las Vegas Strip.

Η εμπειρία αγορών του Fry

Οι αγορές στο Ηλεκτρονικό Τμήμα του Fry είναι σίγουρα μια εμπειρία - το αγαπάτε ή το μισείτε. Από τη μία πλευρά, αν ξέρετε τι θέλετε, το Fry πιθανώς το έχει και σε μια καλή τιμή. Ωστόσο, εάν είστε "πάει στο κρύο", μπορεί να συγχέεται από τις προσφορές προϊόντων. Τα μείγματα του Fry σε μερικά ανακαινισμένα προϊόντα δίπλα-δίπλα με νέα προϊόντα και η άμεση εξυπηρέτηση (παρά την απαίτησή τους) είναι μερικές φορές μια πρόκληση.

Επίσης, για όσους αγοράζουν ηλεκτρονικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερημένες καταγγελίες και διακοπές στο διακομιστή.

Επιπλέον, εάν σκοπεύετε να επιστρέψετε μια αγορά, η διαδικασία μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ό, τι σε άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Fry έχει τη συνήθεια να εντοπίζει τα προϊόντα στις Διαφημίσεις τους ως "Famous Brand Brand" ή "Brand Trusted Name", αντί να προσδιορίζει πραγματικά τον πραγματικό αριθμό μάρκας / μοντέλου. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, θα παρατηρήσετε έναν αριθμό αποθέματος σε συνδυασμό με το προϊόν προώθησης - αν πληκτρολογήσετε αυτόν τον αριθμό στο πλαίσιο αναζήτησης Frys.com, πολλές φορές, μπορεί να βρεθεί το πραγματικό εμπορικό σήμα / μοντέλο προϊόντος. Ωστόσο, η Fry's έχει το δικαίωμα να αλλάξει ή να αντικαταστήσει μάρκες / αριθμούς μοντέλων κατά τη διάρκεια της περιόδου διαφήμισης.

Για εκείνους που χαίρονται την εμπειρία αγορών του Fry - μπορούν να γίνουν οι καλές διαπραγματεύσεις.

Ευχαριστιών / Μαύρη Παρασκευή Ώρες κατάστημα

Για το 2017, αναμένεται ότι οι τοποθεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος του Fry θα κλείσουν την ημέρα των ευχαριστιών (online πωλήσεις μόνο) στις 23 Νοεμβρίου και θα ανοίξουν στις 6 π.μ. έως τις 10 το απόγευμα στη Μαύρη Παρασκευή στις 24 Νοεμβρίου.

Κωδικοί Promo

Επιπλέον, το Fry's χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα κώδικα προώθησης για να πάρει τις περισσότερες διαφημιζόμενες προσφορές. Αυτό απαιτεί από τους αγοραστές, είτε αγοράζουν στο διαδίκτυο είτε στο κατάστημα, να εγγραφούν στο διαδίκτυο για να λαμβάνουν κωδικούς προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν ψωνίζετε στο κατάστημα, ο κωδικός προσφοράς πρέπει να παρουσιαστεί στον συνεργάτη πωλήσεων ή στον ταμία για να λάβετε την τιμή πώλησης με έκπτωση. Κάθε κωδικός προσφοράς είναι καλός για ένα καθορισμένο στοιχείο, αλλά μπορείτε να αγοράσετε πολλά στοιχεία κωδικού προώθησης, εφόσον έχετε ο συγκεκριμένος κωδικός προσφοράς που αντιστοιχεί σε κάθε στοιχείο.

Επίσης, κατά τη διακριτική ευχέρεια της Fry's Electronics, κάθε κωδικός προσφοράς μπορεί να ισχύει μόνο για συγκεκριμένη ημέρα ή μέρες. Αυτό συνήθως αναφέρεται στη διαφήμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μεταβείτε στο Frys.com/Signmeup.com και πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς προσφοράς του Fry μου;

Επίσης, μια άλλη συστροφή για το τρέχον έτος είναι ότι το Fry's έχει τις ευχαριστίες του και οι Black Friday προσφορές θα ανακοινωθούν μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω του προγράμματος Promo Code, οπότε είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα να εγγραφείτε. Να γνωρίζετε ότι ορισμένες συμφωνίες θα είναι διαθέσιμες μόνο για τις Ημέρες των Ευχαριστιών και μερικές διαθέσιμες μόνο στη Μαύρη Παρασκευή.

Τι άλλο να περιμένετε

Αναμείνετε επιθετική τιμολόγηση στις τηλεοράσεις 4K Ultra HD OLED και LED / LCD , συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc, δέκτες οικιακού κινηματογράφου, ηχητικές μπάρες, ηχεία και αξεσουάρ.

Επιπλέον, το Fry's θα προσφέρει επίσης εξαιρετικές προσφορές σε προϊόντα υπολογιστών (hardware και software), συσκευές, ακόμη και παιχνίδια και παιχνίδια.

Ωστόσο, να γνωρίζετε, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ότι η Fry's πωλεί μερικά ανακαινισμένα προϊόντα και ίσως δεν μπορείτε να μάθετε τον αριθμό μάρκας και μοντέλου μέχρι να φτάσετε στο κατάστημα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, η Electronics του Fry αξίζει σίγουρα μια μέρα των Ευχαριστιών ή την Παρασκευή της Μαύρης Παρασκευής.

Ευχαριστιών Προσφορές

Ακολουθούν ορισμένες συμφωνίες που έχουν αποκαλυφθεί ότι θα είναι διαθέσιμες αν έχετε τον κωδικό προσφοράς για την ημέρα των ευχαριστιών, στις 23 Νοεμβρίου - όσο διαρκεί η προμήθεια. Παρόλο που οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να κανονίσετε για την παραλαβή του καταστήματος για πολλά αντικείμενα στη μαύρη Παρασκευή, αν δεν θέλετε να τα αποστείλετε.

Τηλεοράσεις OLED Ultra HD 4Κ

Τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD LED / LCD

Τηλεοράσεις 720p και 1080p

Home Theater - Προβολείς, Blu-ray και ήχος

Για μια ματιά στην πλήρη διαφήμιση νύχτας Ευχαριστιών του Fry, η οποία περιλαμβάνει πολλά ψυχαγωγία, παιχνίδια, έξυπνο σπίτι και προϊόντα υπολογιστών, ελέγξτε την ανάρτηση από BFAds.net

Προσφορές της Μαύρης Παρασκευής

Τηλεοράσεις OLED Ultra HD 4Κ

Τηλεοράσεις 4Κ Ultra HD LED / LCD

Τηλεοράσεις 720p και 1080p

Ακολουθούν ορισμένες συμφωνίες που έχουν αποκαλυφθεί ότι θα είναι διαθέσιμες εάν διαθέτετε τον κωδικό προσφοράς για τη μαύρη Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου - όσο διαρκεί η προμήθεια.

Προϊόντα οικιακού κινηματογράφου

Για μια ματιά στο πλήρες ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Fry's Black Friday Ad, το οποίο περιλαμβάνει πολλά ψυχαγωγία, τυχερά παιχνίδια, έξυπνο σπίτι και προϊόντα υπολογιστών, ελέγξτε την ανάρτηση από το BFAds.net

Για να γίνετε καλύτερα προετοιμασμένοι για την εμπειρία των αγορών διακοπών, ελέγξτε τον Οδηγό μου για τις αγορές των Χριστουγέννων και των χειμερινών διακοπών .