Τα 8 καλύτερα αξεσουάρ Xbox One για Αγορά το 2018

Κάντε την εμπειρία του παιχνιδιού σας καλύτερα, αγοράζοντας τα κορυφαία gadgets του Xbox One

Οι ελεγκτές Xbox One και άλλα εξαρτήματα παρουσιάζουν μια εκπληκτικά ευρεία γκάμα σχημάτων, χρωμάτων, μεγεθών και τιμών, ώστε να μπορεί να είναι συντριπτική όταν ψάχνετε να αγοράσετε κάτι. Ένας καλός γενικός κανόνας είναι ότι η φθηνότερη επιλογή πιθανότατα δεν πρόκειται να είναι η καλύτερη, αλλά οι πιο ακριβές δεν είναι πάντα η κορυφαία επιλογή. Βρίσκοντας το γλυκό σημείο μεταξύ των χαρακτηριστικών, την ποιότητα κατασκευής και την τιμή είναι το μυστικό για να κάνετε την καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών. Για να σας βοηθήσουμε, εξετάσαμε ελεγκτές, τιμόνια, arcade sticks και άλλα για να σας φέρουμε τον οριστικό κατάλογο των καλύτερων αξεσουάρ του Xbox One για αγορά το 2018.

Όταν βρίσκεστε στην αγορά για έναν επιπλέον ελεγκτή Xbox One, είναι συνήθως καλύτερο να αποφύγετε τα μαξιλάρια τρίτων. Μπορεί να είναι φθηνότερα, αλλά οι ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών συνήθως κατασκευάζονται με υλικά χαμηλότερης ποιότητας, δεν θα διαρκούν τόσο πολύ και μερικές φορές δεν λειτουργούν σωστά με όλα τα παιχνίδια. Είναι σχεδόν πάντα καλύτερα να ξοδεύετε λίγα επιπλέον μετρητά και να αγοράζετε το επίσημο pad πρώτου μέρους από τη Microsoft. Είναι λοιπόν καλό ότι ο ελεγκτής Xbox One είναι νόμιμα φανταστικό.

Ο ελεγκτής Xbox 360 θεωρήθηκε ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ελεγκτές τυχερών παιχνιδιών ποτέ, αλλά με λίγες μόνο λεπτές αλλαγές σε αυτόν τον αγαπημένο σχεδιασμό, η Microsoft κατάφερε να το επιτύχει με τον ελεγκτή Xbox One. Οι ασύμμετρες ραβδώσεις και η διάταξη κουμπιών είναι οι ίδιες μεταξύ των δύο, αλλά ο ελεγκτής Xbox One είναι ελαφρύτερος και πιο κομψός και διαθέτει πολύ καλύτερο κατευθυντικό μαξιλάρι. Χαρακτηριστικά, όπως η απτική αναταραχή στις σκανδάλες (έτσι αισθάνεσαι τη δράση στην άκρη των δακτύλων σας) μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο παίζεις παιχνίδια.

Επειδή ο ελεγκτής Xbox One χρησιμοποιεί τυπικές μπαταρίες AA έχετε πολλές επιλογές μπαταρίας, αλλά εάν θέλετε μια λογικά φθηνή επαναφορτιζόμενη λύση, ο Smartize 2X Smart Charger είναι μια εξαιρετική επιλογή. Για μια λογική τιμή, έχετε δύο μπαταρίες Xbox One και μια βάση φόρτισης που σας επιτρέπει να φορτίζετε δύο ελεγκτές Xbox One ταυτόχρονα.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του φορτιστή είναι ότι μπορεί να φορτίσει τόσο τους τυποποιημένους όσο και τους Elite ελεγκτές, κάτι που κάποια άλλα μοντέλα δεν μπορούν να κάνουν, αφού το Elite έχει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό καλύμματος μπαταρίας. Μας αρέσει επίσης η οθόνη LED που δείχνει το ποσοστό φόρτισης για κάθε ελεγκτή. Συνολικά, το 2X Smart Charger είναι ένας δροσερός αναζητούμενος, φθηνός και απόλυτα λειτουργικός τρόπος για να διατηρείτε τους ελεγκτές του Xbox One φορτισμένους και έτοιμους να πάνε.

Αν έχετε κάποια έξτρα μετρητά και θέλετε να αγοράσετε τον απόλυτο καλύτερο ελεγκτή που μπορεί να αγοράσει το χρήμα για το Xbox One, ο Elite Controller είναι ένας δυνατός παίκτης παιχνιδιών. Ο Xbox One Elite Controller σχεδιάστηκε από την Microsoft ως το απόλυτο παιχνίδι, αλλάζει το πρότυπο του ελεγκτή Xbox One προσθέτοντας ένα swappable d-pad που μπορείτε να τοποθετήσετε σε διαφορετικές κορυφές, εναλλασσόμενα αναλογικά ραβδιά διαφορετικών μεγεθών (ψηλότερα αναλογικά μπαστούνια σας δίνουν λεπτότερο έλεγχο επειδή έχουν περισσότερη κίνηση) και ένα σύνολο κουμπιών κουτάλι στο πίσω μέρος του ελεγκτή που μπορείτε να χαρτογραφήσετε στα κουμπιά προσώπου (έτσι δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τους αντίχειρες από τα μπαστούνια για να πατήσετε κουμπιά).

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να δημιουργήσετε έναν από τους καλύτερους ελεγκτές παιχνιδιών hardcore στην αγορά, καθώς μπορεί πραγματικά να βελτιώσει το gameplay σας, ιδιαίτερα σε ανταγωνιστικούς σκοπευτές. Έρχεται σε μια αρκετά βαριά τιμή, αλλά περιλαμβάνει τον ελεγκτή, επιπλέον d-pad, μπαστούνια και paddles, όλα σε μια πλαστική θήκη μεταφοράς. Αυτός είναι ένας υψηλής ποιότητας ελεγκτής παιχνιδιών πολυτελείας, αλλά αξίζει κάθε δεκάρα.

Με την επίσημη υποστήριξη της Microsoft, την πολυτέλεια και την απλή ρύθμιση, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το στερεοφωνικό ακουστικό Xbox One είναι το καλύτερο σετ μικροφώνου-ακουστικού Xbox One. Ενσύρματη μόνο στο ασύρματο χειριστήριο, αυτό το ακουστικό δίνει στους παίκτες πλήρη έλεγχο του ηχητικού τους παιχνιδιού στα χέρια τους χωρίς κόπο.

Το στερεοφωνικό ακουστικό Xbox One είναι χτισμένο με ένα μονοφωνικό μικρόφωνο που δίνει στους παίκτες σαφή φωνητική λήψη κατά την επικοινωνία. Έχει σχεδιαστεί με ένα πλήρες φάσμα ήχου (20Hz-20kHz) που παράγει ξεκάθαρες υψηλές συχνότητες και έντονους ήχους μπάσου, οπότε οι παίκτες δεν παραλείπουν ποτέ τον ήχο πτώσης του ποντικιού. Ζυγίζει 9 ουγγιές και τα κύπελλα αυτιών είναι κατασκευασμένα με ένα αναπνεύσιμο ύφασμα για να παρέχουν στους παίκτες μέγιστη άνεση.

Το Xbox One έχει έναν τόνο φανταστικών παιχνιδιών οδήγησης όπως το Forza Horizon 2, το Forza Motorsport 6 και το Rally DiRT που είναι μια έκρηξη με έναν κανονικό ελεγκτή, αλλά για να αποκτήσετε πραγματικά την πλήρη αγωνιστική εμπειρία και ίσως ακόμα να βελτιώσετε τους χρόνους γύρου σας, το τιμόνι όπως το Thrustmaster TMX αξίζει να το σηκώσετε. Το TMX προσφέρει 900 μοίρες κίνησης και ανατροφοδότηση πλήρους δύναμης έτσι ώστε να νιώσετε κάθε χτύπημα και ολίσθηση και να γλιστρήσετε τα ελαστικά σας, καθώς ο τροχός κινείται μόνος του στα χέρια σας.

Το πεντάλ είναι βαρέως τύπου και τα δύο πεντάλ έχουν ρυθμιζόμενες γωνίες κλίσης και το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι το πεντάλ φρένων έχει προοδευτική αντίσταση (τόσο περισσότερο πιέζετε, τόσο πιο δύσκολο είναι να πιέσετε), γεγονός που το κάνει να αισθάνεται σαν μια πραγματική μηχανική πεντάλ φρένου σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Το Xbox One δεν είναι απλώς ένα σύστημα παιχνιδιών. είναι επίσης ένα φανταστικό κέντρο μέσων με δεκάδες streaming εφαρμογές βίντεο και μουσικής, καθώς και η δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών DVD και Blu Ray. Ο έλεγχος όλων αυτών των λειτουργιών με έναν τυπικό ελεγκτή είναι μικρότερος από τον βέλτιστο τρόπο, οπότε εάν θέλετε απλούστερους και πιο βολικούς ελέγχους μέσων, το επίσημο Xbox One Media Remote είναι απαραίτητο.

Το Media Remote είναι μικρό και απλά σχεδιασμένο και σας δίνει πλήρη έλεγχο των Blu Rays, Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, HBO Go, Crunchyroll, WWE Network ή οποιωνδήποτε δεκάδων άλλων διαθέσιμων εφαρμογών ψυχαγωγίας. Η αγορά του δεν θα σπάσει την τράπεζα και μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εμπειρία σας αν κάνετε εκτεταμένη χρήση του Xbox One ως κέντρο πολυμέσων.

Η εξαφάνιση μηνυμάτων κειμένου ή η τοποθέτηση κωδικών εξαργύρωσης με τον ελεγκτή Xbox One μπορεί να είναι ένα είδος πόνου, αλλά η Microsoft έχει μια λύση στο Xbox One Chatpad. Το Chatpad είναι ένα μικρό πληκτρολόγιο QWERTY που ασφαλίζει στο κάτω μέρος του ελεγκτή Xbox One και σας επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα και εύκολα κείμενο με τους αντίχειρές σας. Είναι σίγουρο ότι φαίνεται λίγο τζιμίκι στην αρχή, αλλά αν στείλετε πολλά μηνύματα στο Xbox Live κάνει πραγματικά τα πράγματα πολύ πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό. Υπάρχουν φθηνότερα μοντέλα chat-top των τρίτων, αλλά μας αρέσει η επίσημη έκδοση της Microsoft λόγω της εγγυημένης συμβατότητας, της ισχυρότερης ποιότητας κατασκευής και του γεγονότος ότι συνοδεύεται από ένα ακουστικό chat.

Με τα μεγέθη εγκατάστασης παιχνιδιών που καλύπτουν τακτικά 40GB το καθένα, παίρνει μόνο μια χούφτα παιχνιδιών για να γεμίσει το άχρηστο 500GB εσωτερικό σκληρό δίσκο που τα περισσότερα συστήματα Xbox One έρχονται με. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο σύστημά σας μέσω ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου USB και να χρησιμοποιήσετε ακόμα την εσωτερική μονάδα δίσκου. Σε αντίθεση με το PS4 όπου πρέπει να ανοίξετε το σύστημα και να περάσετε από τις στεφάνες για να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο, προσθέτοντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Xbox One είναι τόσο εύκολο όσο συνδέετε ένα καλώδιο USB.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB 3.0 με χώρο αποθήκευσης τουλάχιστον 256 GB, αλλά συνιστούμε τη μονάδα παιχνιδιών Seagate 2TB για το Xbox. Σας δίνει δύο terabytes επιπλέον αποθήκευσης και φαίνεται δροσερό με ένα κομψό πράσινο φινίρισμα Xbox. Υπάρχουν και άλλες εξωτερικές επιλογές για σκληρό δίσκο, αλλά μας αρέσει το Seagate Game Drive για το μικρό του μέγεθος (το πράγμα είναι μικρό) και λογική τιμή για το μέγεθος του χώρου σε σύγκριση με άλλες μονάδες δίσκου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .