Τα 8 Best Tech Δώρα για Αγορά για τη μαμά το 2018

Εδώ είναι μερικές ιδέες δώρων η μητέρα σας είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσει

Έχουμε όλοι 24 ώρες την ημέρα, αλλά κατά κάποιο τρόπο τα moms με θαυμασμό καταφέρνουν να κάνουν περισσότερα από ό, τι οι υπόλοιποι. Μεταξύ της φροντίδας των παιδιών, της τρέχουσας θέλησης και της εξισορρόπησης της καριέρας της, συχνά γυρίζει στην τεχνολογία για βοήθεια. Για να κερδίσετε τον τίτλο του Αγαπημένου Παιδιού αυτές τις διακοπές, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με τεχνολογικά gadgets που, μεταξύ άλλων, θα σώσει τον πολύτιμο χρόνο της μαμάς, θα κρατήσει την οικογένειά της και τον εαυτό της ασφαλή και θα σιγουρευτεί ότι δεν θα χάσει ποτέ μια συνάντηση.

01 από 08

Ο οικιακός μετεωρολογικός σταθμός δεν χρειάζεται να είναι θέαμα για πονηρά μάτια. Το αγαπημένο μας, το Netatmo, αποτελείται από δύο κομψές οθόνες αλουμινίου που μπορείτε να προβάλλετε υπερήφανα στον πάγκο σας. Και όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά είναι στοιβάζονται με προηγμένα χαρακτηριστικά.

Η εσωτερική οθόνη διαθέτει αισθητήρα CO2 για τη μέτρηση της ποιότητας του αέρα. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι περνάμε περίπου το 80% της ζωής μας σε εσωτερικούς χώρους, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο καθαρός είναι ο αέρας μας και να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές. Το Netatmo παρακολουθεί επίσης δεδομένα όπως η θερμοκρασία, η υγρασία, η βαρομετρική πίεση και ο ήχος, τα οποία μπορούν να απεικονιστούν γραφικά στη συνοδευτική εφαρμογή για κινητά. Το αγαπημένο μας μέρος; Το Netatmo υποστηρίζει το Amazon Alexa, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε τοπικές καιρικές προβλέψεις και να μην πιάσετε ποτέ μια καταιγίδα χωρίς ομπρέλα ξανά.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας στους καλύτερους οικιακούς μετεωρολογικούς σταθμούς .

02 από 08

Η Amazon έχει αναζωογονήσει τη σειρά προϊόντων της Echo, και ως αποτέλεσμα, είμαστε χαρισματικοί στο Echo Spot, το οποίο ορισμένοι καλούν την απάντηση του Amazon στο ξυπνητήρι. Πρόκειται για μια συνέχεια της εκδήλωσης Echo, η οποία επίσης χτύπησε μια οθόνη στη σειρά Echo, αλλά το Spot είναι μικρότερο, πιο όμορφο και πιο λειτουργικό. Σχηματίζεται σαν μια μπάλα με μια επίπεδη βάση και μια στρογγυλή οθόνη αφής, είναι περίπου το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ. Όπως και το Echo Show, διαθέτει κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός για να υποστηρίζει κλήσεις βίντεο, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth για την αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής. Είναι ικανό να συνδεθεί με τις άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές σας, ώστε να μπορείτε απλά να πείτε "Alexa, dim the lights" ή "Alexa, κλειδώστε την μπροστινή πόρτα" και η τεχνολογία ακρόασης μακριά σημαίνει ότι θα πάρει ακόμα και τον πιο μαλακό ψίθυρο μια ερώτηση.

03 του 08

Αυτές τις μέρες, οι πολυάσχολες μητέρες απλά δεν έχουν χρόνο για καθαρισμό μετά από όλους τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπάμε το ρομπότ Morting Robot της iRobot Braava, το οποίο καθαρίζει βρωμιές και λεκέδες σε δύσκολα σημεία σε σκληρές επιφάνειες δαπέδου, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών ξύλων, πλακιδίων και πέτρας. Μόλις τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι καθαρισμού, το ρομπότ επιλέγει ανάμεσα σε βρεγμένο σκούπισμα, υγρό σκούπισμα ή στεγνό σκούπισμα και σβήνει με τον εύθυμο τρόπο. Αλλά προτού ψεκάσει το πάτωμα, ψάχνει στο περιβάλλον του για εμπόδια για να προστατεύσει τα έπιπλα και τα χαλιά σας. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία εικονικού τοίχου, μπορείτε να ορίσετε έναν αόρατο φράκτη για το ρομπότ σας, ώστε να μην μπαίνει σε χώρους εκτός ορίων.

04 του 08

Οι μητέρες έχουν έναν τρόπο μαγικής συμπλήρωσης ενός ημερολογίου ολόκληρου του νοικοκυριού σε ένα, πάντα εκεί για pick-ups, drop-offs, αθλητικές πρακτικές, για να μην αναφέρουμε τις δικές του συναντήσεις και δουλειές. Αλλά όταν το smartphone τους πεθάνει, τα πράγματα καταρρέουν γρήγορα. Βοηθήστε το μαμά να το κρατήσει όλα μαζί με το φορτιστή αυτοκινήτου Maxboost. Ο φορτιστής 24W / 4.8A συνδέεται στο αυτοκίνητό σας και φορτίζει μέχρι και δύο συσκευές ταυτόχρονα μέσω των εξόδων USB. Οι έξοδοι έχουν μπλε LED φωτισμό, ώστε να μπορείτε να τις τραβήξετε στο σκοτάδι και οι έξυπνες θύρες βελτιστοποιούν αυτόματα την ταχύτητα φόρτισης. Οι αναθεωρητές του Amazon αναφέρουν ότι χυμώνει τις συσκευές σας με ταχύτητα όσο το φορτιστή τοίχου, και ο συμπαγής σχεδιασμός του κρατάει ακαταστασία στο ελάχιστο.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορτιστές αυτοκινήτων .

05 του 08

Όποτε χάνουμε κάτι, φυσικά γυρίζουμε στη μαμά για να μας βοηθήσουν να το βρούμε. Αλλά - προειδοποίηση σπόιλερ - μερικές φορές οι μητέρες χάνουν και τα πράγματα! Το Tile Mate είναι ο καλύτερος πωλητής Bluetooth στον κόσμο και θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τα κλειδιά, το τηλέφωνο ή το πορτοφόλι της μητέρας δεν ταξιδεύουν ποτέ πολύ μακριά από την εμβέλεια.

Είκοσι πέντε τοις εκατό μικρότερο από το αρχικό Πλακάκι, μπορείτε να συνδέσετε εύκολα το Tile Mate σε ένα μπρελόκ, να το γεμίσετε σε ένα πορτοφόλι ή να το κολλήσετε σε ένα φορητό υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να καλέσετε τα Πλακάκια και η παρακολούθηση Bluetooth θα τα εντοπίσει σε σύντομο ή μεσαίο εύρος. Η εφαρμογή Tile καταγράφει την τελευταία φορά και τοποθετεί το στοιχείο σας, οπότε αν το αφήσατε κάπου, ξέρετε πού να κοιτάξετε πρώτα. Αν τα αγαπημένα σας αντικείμενα δεν είναι εφικτά, μπορείτε να αξιοποιήσετε το παγκόσμιο δίκτυο της κοινότητας με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια πλακίδια για να το παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με το Tile, η υπηρεσία του βοηθά στην ανάκτηση πάνω από μισό εκατομμύριο αντικείμενα καθημερινά. (Μπορείτε να ευχαριστήσετε τη μαμά αργότερα.)

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους βασικούς εύρεσης .

06 του 08

Δώστε τη μαμά στο μυαλό της γνώσης ότι η οικογένειά της είναι ασφαλής με το Nest Protect, έναν αισθητήρα καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα βιομηχανικής ποιότητας. Προειδοποιεί το τηλέφωνό σας όταν κάτι είναι λάθος και σας λέει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. δεν υπάρχει πλέον μυστηριώδης σφύριγμα στη μέση της νύχτας. Η συσκευή που έχει σχεδιαστεί από την Αμερική δοκιμάζεται αυτόματα, ώστε να γνωρίζετε πάντα ότι λειτουργεί, μπορεί να σιγήσει από το smartphone σας και να διαρκέσει έως και 10 χρόνια. Ένας πρόσθετος αισθητήρας Split-Spectrum ανιχνεύει γρήγορες και αργές πυρκαγιές, για να ξέρετε πόσο γρήγορα πρέπει να ενεργήσετε. Το Nest Protect έρχεται επίσης σε έκδοση μπαταρίας, αν το προτιμάτε.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους έξυπνους ανιχνευτές καπνού .

07 του 08

Βοηθήστε τη μαμά να διατηρήσει όλες τις καλύτερες αναμνήσεις της με το Sony RX100. Αισθηθεί ένας αισθητήρας Exmor CMOS μιας ίντσας που συλλαμβάνει περισσότερο φωτισμό και λεπτομέρεια από τους περισσότερους σημειακούς και βλαστούς, με ISO που κυμαίνεται από 125 έως 6400. Σε συνδυασμό με τον φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T * μεγάλης διαμέτρου με 3.6 x zoom, η φωτογραφική μηχανή λαμβάνει εικόνες υψηλής ποιότητας με ελάχιστο θόρυβο, τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε ως αρχεία JPEG και αρχεία RAW εξαιρετικής ποιότητας. Είναι αρκετά συμπαγής, λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες δυνατότητές του, με διάσταση 2,29 x 1,41 x 4 ίντσες. Σε αυτό το σημείο τιμής, δεν είναι ακριβώς μια φωτογραφική μηχανή για αρχάριους, αλλά κάνει ένα μεγάλο δώρο για κάποιον που ακολουθεί το πάθος της στη φωτογραφία που δεν θέλει ένα πλήρες DSLR.

08 από 08

Ενώ το πιο πρόσφατο MacBook Pro μπορεί να μοιάζει ύποπτα παρόμοιο με το προηγούμενο μοντέλο του στο εξωτερικό, στο εσωτερικό, συσκευάζει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις. Εξοπλισμένος με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 2.3GHz Intel Core i5 με Turbo Boost έως 3.6GHz, συν 8GB μνήμη RAM και αποθήκευση SSD 256GB, η απόδοσή του είναι ένα βήμα επάνω, τουλάχιστον. Η εμφάνισή του βελτιώνεται επίσης. η οθόνη των 13 ιντσών 2560 x 1600 pixel παράγει λεπτομερή εικόνα και ακριβή χρώματα στο 123 τοις εκατό του φάσματος sRGB. Σχεδιάζοντας αγαπώντας μαμάδες θα διασκεδάσουν mastering τη νέα γραμμή αφής, μια οθόνη αφής OLED πολλαπλών αφής που αλλάζει τα στοιχεία ελέγχου και τις ρυθμίσεις, ανάλογα με το πλαίσιο. Το τελευταίο μοντέλο προωθεί επίσης το πληκτρολόγιο ante με ένα πιο ευαίσθητο σχέδιο πληκτρολογίου πεταλούδας δεύτερης γενιάς. Ακόμη και αν η μητέρα είναι χρήστης δια βίου υπολογιστή, θα είναι ενθουσιασμένος με αυτό που πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος φορητός υπολογιστής φέτος.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Ο γύρος των καλύτερων φορητών υπολογιστών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .