Συγκρίνοντας το iPod Shuffle εναντίον των κορυφαίων ανταγωνιστών του

Δεν υπάρχουν πια πολυάριθμες συσκευές αναπαραγωγής MP3, όπως το iPod Shuffle . Αυτές οι ελαφριές, εξαιρετικά φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3 ήταν κοινές πίσω όταν το iPod κυριάρχησε στη σκηνή της φορητής συσκευής, αλλά τώρα που τα smartphones έχουν αντικαταστήσει τους αποκλειστικούς MP3 players για τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχουν μόνο μερικές συσκευές όπως αυτές που απομένουν.

Αλλά οι φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3, όπως το Shuffle, εξακολουθούν να έχουν ορισμένη θέση. Μετά από όλα, δεν είναι η ιδέα της άσκησης με μια μικροσκοπική, ελαφριά συσκευή συνδεδεμένη στο σώμα σας πιο ελκυστική από την ιδέα της χρήσης ενός μεγάλου, ογκώδους smartphone;

Παραδοσιακά, αυτές οι συσκευές έχουν επιτύχει το μικρό τους μέγεθος και βάρος εξαιρώντας μια οθόνη και άλλα χαρακτηριστικά, αν και αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Τώρα, είναι συνηθισμένο να βρείτε λειτουργίες όπως ραδιόφωνο FM παράλληλα με την δυνατότητα αναπαραγωγής MP3.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα νέο υπερ-φορητό MP3 player σαν iPod Shuffle, αυτό το γράφημα καθιστά εύκολο να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και τις τιμές μερικών από τους κορυφαίους παίκτες για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια ενημερωμένη απόφαση αγοράς.

iPod Shuffle εναντίον του ανταγωνισμού

Apple iPod Shuffle Eclipse Fit Clip Plus SanDisk Clip Jam
Χωρητικότητα αποθήκευσης 2GB 8GB 8GB
Τραγούδια που κρατήθηκαν 500 2.000 2.000
Επεκτάσιμη μνήμη Οχι Ναί Ναί
Μέγεθος οθόνης* Κανένας 1.8 0,96
FM Tuner Ναί Ναί Ναί
Ακουστική υποστήριξη Ναί Οχι Ναί
Μαγνητόφωνο, συσκευή εγγραφής φωνής Οχι Οχι Οχι
Ρολόι Οχι Οχι Οχι
Χρωματιστά

Γκρί
Χρυσός
Ασήμι
Ροζ
Μπλε
το κόκκινο

Μπλε Μαύρος
Πράσινος
Πορτοκάλι
Ροζ μπλε
OS Mac και PC Mac και PC Mac και PC
Βάρος** 0,44 3.2 0.3
Μέγεθος* 1,14 χ 1,24 χ 0,34 1,75 χ 2 ​​χ 0,25 1,6 χ 2,6 χ 0,63
Διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ώρες 8 ώρες 18 ώρες
Τιμή US $ 49 29,99 δολάρια $ 39
Ανασκόπηση 4η γενική ανακατάταξη
Ανασκόπηση
n / a n / a
Αγοράστε στο Amazon Αγοράστε στο Amazon Αγοράστε στο Amazon

* σε ουγγιές
** σε ίντσες

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά ενός Ultra-Portable MP3 Player

Αποκάλυψη

Οι ειδικοί συγγραφείς μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν προσεγμένες και συντακτικά ανεξάρτητες κριτικές για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια.