Προφίλ: Δέκτης DVD και σύστημα πλοήγησης Eclipse AVN6620

Επισκόπηση: Eclipse AVN6620:

Το Eclipse AVN6620 είναι ένας δέκτης πολλαπλών πηγών CD / DVD-Video με δυνατότητες πλοήγησης DVD σε συνδυασμό με οθόνη αφής 7 ιντσών. Το AVN6620 είναι δέκτης διπλής ζώνης με ενσωματωμένους ενισχυτές, δέκτες AM-FM και είναι έτοιμος για iPod και XM και Sirius Satellite Radio Ready. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εργοστασιακή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά ήχου:

Το AVN6620 διαθέτει ψηφιακούς αναλογικούς μετατροπείς 24 bit με ενσωματωμένους ενισχυτές με συνδέσεις προεξέτασης 50 watt x 4 και 5 volt για εξωτερικούς ενισχυτές και έξοδο subwoofer. Περιλαμβάνει αποκωδικοποίηση Circle Surround II, πέντε χειριστήρια soundfield και επιλογέα θέσης ακρόασης. Ο δέκτης μπορεί επίσης να αναπαράγει αρχεία μουσικής MP3 και WMA. Ο δέκτης έχει πολλαπλές εισόδους και είναι έτοιμος για συσκευή αναπαραγωγής iPod, δορυφορικά ραδιόφωνα XM και Sirius, δέκτη ραδιοφώνου HD, δύο εναλλάκτες CD και δέκτη τηλεόρασης. Ένας παραμετρικός ισοσταθμιστής 7 ζωνών (PEQ) περιλαμβάνεται για την προσαρμογή του ήχου για κάθε όχημα.

Χαρακτηριστικά πλοήγησης DVD:

Το σύστημα πλοήγησης DVD του δέκτη διαθέτει λειτουργία διαίρεσης οθόνης και πολλαπλές επιλογές αναζήτησης τοποθεσίας, όπως διεύθυνση, σημεία ενδιαφέροντος, διασταύρωση, είσοδος / έξοδος αυτοκινητοδρόμων, πολυγλωσσική φωνητική καθοδήγηση, εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού, παρακάμψεις και πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο μέσω προαιρετικών Sirius σε πραγματικό χρόνο κυκλοφορίας.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Το AVN6620 περιλαμβάνει το Eclipse Security Network (ESN) που απενεργοποιεί τη μονάδα κεφαλής έως ότου εισάγεται στη συσκευή αναπαραγωγής ένα κλειδί CD που έχει οριστεί από τον χρήστη.

Χαρακτηριστικά Bluetooth:

Ο δέκτης είναι Parrot Bluetooth Ready για χρήση hands-free κινητού τηλεφώνου. Πολλά κράτη έχουν θεσπίσει νόμους που απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση, εκτός εάν είναι hands-free.