Τρόποι για να κάνετε τα χρήματα Blogging

Εύκολο Money Makers για Bloggers

Εάν θέλετε να κάνετε blogging χρήματα, τότε θα είστε ευτυχείς να ακούσετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε. Φυσικά, το ποσό των χρημάτων που κάνετε εξαρτάται αποκλειστικά από τις συνεχιζόμενες προσπάθειές σας να δημοσιεύσετε ένα υπέροχο blog , να αυξήσετε το κοινό σας και να δοκιμάσετε συνεχώς νέες ευκαιρίες δημιουργίας χρήματος, προκειμένου να βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να ταιριάξετε τις προσδοκίες του κοινού σας για το ιστολόγιό σας και το δικό σας στόχους για το ιστολόγιό σας. Με αυτό κατά νου, ελέγξτε αυτούς τους αρκετά εύκολους τρόπους να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα από τις προσπάθειες που κάνετε στο blogging σας.

01 από 10

Συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα διαφήμισης

rustybrick / Flikr / CC BY 2.0

Υπάρχουν πολλά διαφημιστικά προγράμματα διαθέσιμα για να μπουν οι bloggers. Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα διαφήμισης μέσω διαδικτύου και ίσως η πιο εύκολη εγκατάσταση στο ιστολόγιό σας είναι το Google AdSense , το οποίο προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών διαφήμισης κειμένου, προβολής και βίντεο διαφημίσεων με πληρωμή ανά κλικ για bloggers. Με λίγη προσπάθεια, πειραματισμό και μικροαλλαγές μπορείτε σίγουρα να κάνετε κάποια χρήματα με το Google AdSense. Περισσότερο "

02 από 10

Συμμετοχή σε πρόγραμμα διαφήμισης θυγατρικών

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα που σας επιτρέπουν να εγγραφείτε ως συνεργάτης αυτής της εταιρείας και να κερδίσετε χρήματα. Η Amazon Associates είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευκολότερα διαφημιστικά προγράμματα θυγατρικών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι bloggers. Περισσότερο "

03 από 10

Συμμετοχή σε ένα δίκτυο διαφήμισης θυγατρικών

Υπάρχουν αρκετά δίκτυα διαφήμισης θυγατρικών που συνδέουν διαφημιζόμενους σε απευθείας σύνδεση με εκδότες (όπως bloggers). Το Junction Commission είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα διαφήμισης θυγατρικών. Περισσότερο "

04 από 10

Πουλήστε το δικό σας διαφημιστικό χώρο απευθείας στους διαφημιζόμενους

Μπορείτε να επιχειρήσετε να πουλήσετε το δικό σας διαφημιστικό χώρο απευθείας στους διαφημιζόμενους, αλλά εκτός εάν το ιστολόγιό σας έχει καθιερωθεί με ένα αρκετά μεγάλο κοινό, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε και να κερδίσετε χρήματα που να πωλούν διαφημιστικό χώρο απευθείας. Ευτυχώς, υπάρχουν sites όπως το BuySellAds.com που συνδέουν τους ηλεκτρονικούς εκδότες (όπως οι bloggers) με τους διαφημιζόμενους στο διαδίκτυο για να διευκολύνουν την πώληση του διαφημιστικού σας χώρου. Περισσότερο "

05 από 10

Δημοσιεύστε αναρτήσεις και κριτικές για πληρωμή

Μπορείτε να γράψετε αναρτήσεις ιστολογίου στο δικό σας blog σε αντάλλαγμα για αμοιβή και υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες Web που συνδέουν ηλεκτρονικούς εκδότες (όπως bloggers) με εταιρείες και άτομα που θέλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους να εξεταστούν ή να συζητηθούν στο διαδίκτυο. Απλά φροντίστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δημοσιεύσετε με ασφάλεια την πληρωμένη ανάρτηση ή την αναθεωρημένη επισκόπηση στο ιστολόγιό σας, έτσι ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας. Περισσότερο "

06 από 10

Πουλήστε τα εμπορεύματα

Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες Web που καθιστούν εξαιρετικά εύκολο για τους bloggers να δημιουργούν τα δικά τους ηλεκτρονικά καταστήματα όπου μπορείτε να πουλάτε έθιμα ή αποθέματα και να κερδίζετε χρήματα! CafePress, Zazzle και Printfection είναι τρεις από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για τη δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

07 από 10

Γίνετε επαγγελματίας Blogger

Εάν γράφετε καλά και μπορείτε να εργαστείτε αυτόνομα, τότε θα μπορούσατε να εργαστείτε από το σπίτι ως επαγγελματίας blogger ! Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι όπου μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας σε blogging . Λάβετε υπόψη σας ότι τα ποσοστά πληρωμής των blogger μπορούν να ποικίλλουν δραστικά, οπότε βεβαιωθείτε ότι κάθε ευκαιρία που έχετε λάβει αντιστοιχεί στους μακροπρόθεσμους στόχους σας στο blogging. Περισσότερο "

08 από 10

Συμμετοχή σε ένα δίκτυο Blogging

Υπάρχουν πολλά δίκτυα ιστολογίου που περιλαμβάνουν διάφορα blogs και bloggers που δημοσιεύονται κάτω από ένα μεγαλύτερο εμπορικό σήμα ή εταιρεία. Πολλά από αυτά τα δίκτυα ιστολογίου καταβάλλουν στους bloggers μια κατ 'αποκοπή αμοιβή ανά μήνυμα ή λέξη που γράφει ο blogger ή ο blogger λαμβάνει ένα ποσοστό διαφημιστικών κερδών που συνδέεται με τον αριθμό των προβολών σελίδας που δημιουργούν οι θέσεις του (ορισμένα δίκτυα πληρώνουν ακόμη και μια κατ' ποσοστό διαφημιστικών εσόδων). Όπως πάντα, βεβαιωθείτε ότι οι ευκαιρίες που ακολουθείτε ταιριάζουν με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας στο blogging. Περισσότερο "

09 από 10

Ζητήστε δωρεές

Ενώ είναι απίθανο να κάνετε πολλά χρήματα από τους δωρητές, σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει να ζητήσετε δωρεές στο ιστολόγιό σας. Είναι εύκολο να προσθέσετε ένα κουμπί δωρεάς του PayPal και ποτέ δεν γνωρίζετε ποιος μπορεί να αισθάνεται γενναιόδωρος! Περισσότερο "

10 από 10

Κερδίστε χρήματα χωρίς διαφημίσεις

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας χωρίς να δημοσιεύσετε οποιεσδήποτε διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας καθόλου. Μη φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί! Περισσότερο "