Πώς να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παρασκήνιο με το Gmail

Ω, πώς στρέφεται ο χρόνος: η σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να φαίνεται να διαρκεί σχεδόν όσο χρειαστεί να το στείλει το Gmail . Εσείς και εγώ δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε την ένδειξη αποστολής ... να εξαφανιστεί, ωστόσο, ή να μεταβείτε σε άλλη καρτέλα του προγράμματος περιήγησης στο μεταξύ.

Το Gmail μπορεί να ρυθμιστεί για να παραδώσει ολόκληρα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παρασκήνιο. Αν φροντίζετε να μην αποσυνδεθείτε ή να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας μέχρι να σταλεί το μήνυμά σας. εμφανίζεται.

Σημειώστε ότι η αποστολή φόντου είναι αυτή τη στιγμή η προεπιλεγμένη (και μόνο) επιλογή στο Gmail. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε ή να κάνετε τίποτα για να στείλετε το Gmail στο παρασκήνιο.

Στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φόντο με το Gmail

Για να ρυθμίσετε την αποστολή φόντου στο Gmail:

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Σημειώστε ότι θα πρέπει ακόμα να περιμένετε να αποσταλούν συνημμένα. δεν μπορούν να μεταφορτωθούν στο παρασκήνιο. Αν το Gmail αντιμετωπίζει προβλήματα κατά την αποστολή ενός μηνύματος, θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να στείλετε ξανά το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.