Πώς να εγγραφείτε και να εγκαταστήσετε το Office 365 χρησιμοποιώντας τα Windows

01 από 07

Επιλέξτε Η συνδρομή γραφείου που σας ταιριάζει

Επιλέξτε ένα προϊόν της Microsoft.

Εισαγωγή

Το Office 365 είναι το κορυφαίο λογισμικό γραφείου της Microsoft και είναι αναμφισβήτητο ότι αυτή είναι η καλύτερη σουίτα γραφείου διαθέσιμη οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα.

Υπάρχουν δωρεάν προϊόντα γραφείου όπως η σουίτα LibreOffice ή ακόμα και τα Έγγραφα Google, αλλά το βιομηχανικό πρότυπο αποτελείται από Word, Excel, Powerpoint και Outlook. Συνδέστε αυτές τις εφαρμογές με πρόσβαση και σημειώσεις και έχετε ένα πραγματικά εξαιρετικό σύνολο εργαλείων.

Στο παρελθόν, το Microsoft Office ήταν λίγο ακριβό αλλά τα τελευταία χρόνια η Microsoft κυκλοφόρησε μια συνδρομητική υπηρεσία και μετονομάστηκε σε Office 365.

Για μια μικρή μηνιαία πληρωμή ή μάλιστα μια ετήσια αμοιβή μπορείτε να πάρετε την πιο πρόσφατη σουίτα γραφείου εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

Καθώς η διαδικασία εγγραφής μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη, αυτός ο οδηγός έχει δημιουργηθεί για να σας δείξει πώς να εγγραφείτε, να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Office 365.

Απαιτήσεις

Για να χρησιμοποιήσετε το Office 365 πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει τις σωστές απαιτήσεις. Μπορείτε να πάρετε μια πλήρη λίστα κάνοντας κλικ εδώ.

Ουσιαστικά για οικιακή χρήση θα χρειαστείτε:

Αυτές οι οδηγίες θα λειτουργούν επομένως σε υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 και άνω.

Επιλογές εγγραφής

Το πρώτο βήμα στη διαδικασία είναι να επισκεφθείτε το www.office.com.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές:

Κάντε κλικ στη σχετική επιλογή για τις ανάγκες σας.

Εάν επιλέξετε το κουμπί "Αρχική", θα δείτε μια λίστα με τρεις επιλογές:

  1. Office 365 σπίτι
  2. Γραφείο 365 προσωπικά
  3. Γραφείο σπίτι και φοιτητής

Η αρχική επιλογή του Office 365 συνοδεύεται από ένα κουμπί "δοκιμάστε τώρα" καθώς και από ένα κουμπί "αγοράστε τώρα" ενώ οι άλλες δύο επιλογές έχουν μόνο την επιλογή "αγοράστε τώρα".

Το Office 365 home επιτρέπει την εγκατάσταση σε 5 υπολογιστές ενώ το Office 365 Personal επιτρέπει μόνο την εγκατάσταση σε 1. Η έκδοση φοιτητών έχει λιγότερα διαθέσιμα εργαλεία.

Αν επιλέξετε το επιχειρηματικό κουμπί, τότε θα δείτε αυτή τη λίστα επιλογών:

  1. Γραφείο 365 Επιχειρήσεων
  2. Office 365 Business Premium
  3. Office 365 Business Essentials

Το Office 365 Business έχει την πλήρη σουίτα γραφείου και το cloud storage αλλά δεν έρχεται με email. Το Office 365 Business Premium διαθέτει την πλήρη σουίτα γραφείου, το cloud storage, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για επιχειρήσεις και άλλες υπηρεσίες. Το βασικό πακέτο έχει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της επιχείρησης, αλλά δεν διαθέτει σουίτα γραφείου.

02 του 07

Η διαδικασία εγγραφής

Αγοράστε Γραφείο.

Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί "Αγοράστε τώρα", θα μεταφερθείτε σε ένα καλάθι αγορών όπου θα εμφανίζεται το προϊόν που έχετε επιλέξει,

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" ή επιλέγετε το κουμπί "Δοκιμάστε τώρα", θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στη Microsoft. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Δημιουργία ενός".

Αν χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό, θα σας ζητηθεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ο κωδικός πρόσβασης. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι ένα υπάρχον, αλλά ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να είναι οτιδήποτε επιθυμείτε. (επιλέξτε κάτι ωραίο και ασφαλές). Αν δεν έχετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" και θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft .

Ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής θα χρειαστεί να καταχωρίσετε το επώνυμό σας.

Εάν δημιουργήσατε ένα νέο λογαριασμό με την υπάρχουσα διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε ότι υπάρχει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Αν όμως επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τους χαρακτήρες στην οθόνη για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ .

Μόλις συνδεθείτε ή δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Microsoft, θα μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμής. Ακόμα κι αν απλά προσπαθείτε να βγείτε από το Office 365, θα σας ζητηθούν λεπτομέρειες πληρωμής και εξαρτάται από εσάς να ακυρώσετε την εγγραφή μετά τον ελεύθερο μήνα.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

03 του 07

Εγκαταστήστε το Microsoft Office

Εγκαταστήστε το Office.

Αφού περάσετε τη διαδικασία εγγραφής και πληρώσετε για το Office 365 (ή μάλιστα εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή) θα πρέπει να καταλήξετε στη σελίδα που εμφανίζεται στην εικόνα.

Μπορείτε επίσης να φτάσετε σε αυτή τη σελίδα, συνδεθείτε μέσω του office.com και κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο σύνδεσης και επιλέγοντας "Εγκατάσταση του Office".

Από αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε προηγούμενες εγκαταστάσεις σε άλλες συσκευές και μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί "Εγκατάσταση".

Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση".

04 του 07

Εκτέλεση της ρύθμισης

Εγκαταστήστε το Office.

Θα γίνει λήψη ενός αρχείου εγκατάστασης και θα εμφανιστεί ένα μεγάλο banner με τα βήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση του Microsoft Office.

Απλώς πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο ληφθέν εκτελέσιμο αρχείο και στη συνέχεια, όταν εμφανιστεί μια προειδοποίηση, κάντε κλικ στο κουμπί "Ναι" για να αποδεχτείτε την εγκατάσταση.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι ενεργή σε όλη την εγκατάσταση.

05 του 07

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Το Microsoft Office θα αρχίσει τώρα να γίνεται λήψη στο παρασκήνιο και μπορείτε να δείτε την πρόοδο οποιαδήποτε στιγμή.

Η λήψη είναι αρκετά μεγάλη και ίσως χρειαστεί να περιμένετε για παρατεταμένο χρονικό διάστημα εάν έχετε αργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τελικά όλα τα προϊόντα θα εγκατασταθούν και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office.

Για να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα, κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" και αναζητήστε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα "Word", "Excel", "Powerpoint", "OneNote", "Outlook".

06 του 07

Συνδεθείτε στο Office.com για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές στο διαδίκτυο

Συνδεθείτε.

Μετά την εγκατάσταση του Office αξίζει να επισκεφθείτε ξανά το office.com και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε προηγουμένως.

Με τη σύνδεση μέσω αυτής της σελίδας μπορείτε να εγκαταστήσετε μια νεότερη έκδοση του Office όταν είναι διαθέσιμη, να την εγκαταστήσετε ξανά εάν η έκδοση σας γίνει κατεστραμμένη ή να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική έκδοση των προϊόντων του Office.

07 του 07

Πρόσβαση στις ηλεκτρονικές εφαρμογές

Χρησιμοποιήστε το Office Online.

Αφού συνδεθείτε στο office.com, θα μπορείτε να δείτε συνδέσμους σε όλες τις online εκδόσεις των εφαρμογών του Office και θα μπορείτε επίσης να επεξεργάζεστε αρχεία που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως.

Οι διαδικτυακές εφαρμογές δεν εμφανίζονται πλήρως. Για παράδειγμα, το Excel δεν περιλαμβάνει μακροεντολές. Ωστόσο, για τη βασική επεξεργασία λέξεων το Word είναι απόλυτα χρησιμοποιήσιμο ως ηλεκτρονικό εργαλείο και το Excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε παρουσιάσεις Powerpoint και να ελέγξετε το email σας στην online έκδοση του Outlook.

Εάν βρεθείτε σε αυτήν τη σελίδα και δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα το Office ή θέλετε να το εγκαταστήσετε ξανά, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Εγκατάσταση του Office" στην επάνω δεξιά γωνία.