Δωρεάν λογισμικό στο διαδίκτυο για το γραφείο

Μια λίστα δωρεάν λογισμικού on-line

Αν πάτε κάτω από το τοπικό καλύτερο buy σας, μια σουίτα παραγωγικότητας γραφείου μπορεί να σας κοστίσει εκατοντάδες δολάρια. Και, εδώ και χρόνια, κολλήσατε με αυτόν τον τύπο λογαριασμού.

Οχι πια. Χάρη στην πρόσφατη τάση προς το Office 2.0, υπάρχει διαθέσιμο πλήρες δωρεάν λογισμικό για το γραφείο. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι πολλές από αυτές τις online εφαρμογές είναι εξίσου πλούσιες σε λειτουργίες με τους αντίστοιχους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Χρησιμοποιώντας δωρεάν ηλεκτρονικό λογισμικό για το γραφείο σας δίνει επίσης πλεονεκτήματα πέρα ​​από ακριβώς την εξοικονόμηση. Το online λογισμικό προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό λογισμικό, όπως η αυξημένη συνεργασία, η κινητικότητα και η ασφάλεια της γνώσης ότι ακόμα και αν ο υπολογιστής σας καταρρεύσει, τα έγγραφά σας είναι ασφαλή σε απευθείας σύνδεση.

Μερικά από τα δωρεάν λογισμικά γραφείου που παρατίθενται εδώ βρίσκονται ακόμα σε έκδοση beta , επομένως τα σημερινά χαρακτηριστικά τους θα μπορούσαν να επεκταθούν πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

Δωρεάν Λογισμικό Online - Επεξεργαστές κειμένου

Οι ηλεκτρονικές λύσεις λογισμικού για επεξεργασία κειμένου είναι από τις καλύτερες online εφαρμογές στον ιστό. Πολλοί παρέχουν την ίδια βασική λειτουργικότητα με τους πιο δημοφιλείς επεξεργαστές κειμένου για επιτραπέζιους υπολογιστές και μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τον επεξεργαστή κειμένου οικιακού ή μικρού γραφείου.

Η σουίτα Zoho για εφαρμογές γραφείου στο διαδίκτυο παρέχει ένα μεγάλο επεξεργαστή κειμένου που είναι από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γραφείου 2.0, αλλά άλλες εφαρμογές στο διαδίκτυο, όπως το Buzzword της Adobe και το iNetWord είναι επίσης εξαιρετικά προϊόντα.

Περισσότερες Online επεξεργαστές κειμένου

Δωρεάν ηλεκτρονικό λογισμικό - υπολογιστικά φύλλα

Το λογισμικό του Office 2.0 για την τραγάνισμα και την αναφορά αριθμών έχει επίσης πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που μπορούν να ανταγωνιστούν το Microsoft Excel και άλλα υπολογιστικά φύλλα δημοφιλών υπολογιστών, όπως φύλλα με ετικέτες, εικόνες, γραφήματα και προηγμένους τύπους.

Το λογιστικό φύλλο στις εφαρμογές γραφείου του Zoho είναι και πάλι το καλύτερο, αλλά υπάρχουν και ισχυρές προσφορές από το ThinkFree και τα Έγγραφα Google .

Περισσότερα ηλεκτρονικά υπολογιστικά φύλλα

Δωρεάν Λογισμικό Online - Λογισμικό Παρουσίασης

Το λογισμικό Office 2.0 για παρουσιάσεις δεν έχει πάντα όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες των αντίστοιχων επιτραπέζιων υπολογιστών τους, αλλά αυτές οι εφαρμογές γραφείου στο διαδίκτυο έχουν σαφή πλεονεκτήματα. Η ευκολία της κινητικότητας είναι όπου το λογισμικό παρουσίασης στο διαδίκτυο πραγματικά λάμπει. Δεν χρειάζεστε καν φορητό υπολογιστή για να πάρετε μαζί σας την παρουσίασή σας. Χρειάζεται μόνο να υπάρχει ένας υπολογιστής με σύνδεση στο Internet στον προορισμό σας.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν ο φορητός υπολογιστής σας φυσάει στο δρόμο, η παρουσίασή σας είναι ασφαλής. Αυτό και μόνο είναι ένας καλός λόγος να ρίξετε μια ματιά στο δωρεάν λογισμικό γραφείου στο διαδίκτυο που είναι αφιερωμένο στις παρουσιάσεις. Μεταξύ των πιο εξελιγμένων από αυτές τις online εφαρμογές είναι το Zoho's Show και Spresent.

Περισσότερα Λογισμικό παρουσίασης σε απευθείας σύνδεση

Δωρεάν Λογισμικό Online - Λογισμικό Βάσεων Δεδομένων

Ενώ οι επεξεργαστές κειμένου σε απευθείας σύνδεση, υπολογιστικά φύλλα και λογισμικό παρουσίασης έχουν γίνει πολύ εξελιγμένα τα τελευταία χρόνια, το λογισμικό γραφείου 2.0 για βάσεις δεδομένων έχει καθυστερήσει. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι το λογισμικό βάσης δεδομένων όπως το Microsoft Access συνδυάζει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης δεδομένων με μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών.

Τα διαδικτυακά ισοδύναμα δεν πλησιάζουν ακόμη την ικανότητα των επιτραπέζιων λύσεων, αλλά έχουν τις χρήσεις τους. Ένα πρωταρχικό παράδειγμα είναι εκείνοι οι άνθρωποι που χρειάζονται μια γρήγορη φόρμα για τη συλλογή πληροφοριών από την ιστοσελίδα τους, αλλά δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν έναν προγραμματιστή ιστού. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτά τα εύχρηστα ηλεκτρονικά πακέτα λογισμικού μπορεί να επαρκούν.

Περισσότερα Λογισμικό βάσης δεδομένων σε απευθείας σύνδεση