Οδηγός δώρων ψηφιακής μουσικής: Τι να αγοράσετε

Φορητά ηχεία bluetooth, ακουστικά για προϋπολογισμό, πικάπ USB και πολλά άλλα!

Κατάστημα χωρίς άγχος με τη διαβούλευση με τον οδηγό σε μερικά από τα καλύτερα δώρα ψηφιακής μουσικής . Αυτός ο οδηγός έχει συνταχθεί για να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας δείξει τι ακριβώς είναι διαθέσιμο για τον ανεμιστήρα μουσικής.

01 από 16

Ψηφιακές κάρτες δώρων μουσικής

Ευγενική προσφορά της Apple

Οι κάρτες δώρων ψηφιακής μουσικής είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να αγοράσετε κάποιες λήψεις ψηφιακής μουσικής. Η επιλογή μιας ψηφιακής κάρτας δώρων μουσικής δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, απλώς αγοράστε σε απευθείας σύνδεση ή από έναν συμμετέχοντα λιανοπωλητή. Περισσότερο "

02 από 16

Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι

Εξωτερικός σκληρός δίσκος LaCie Quadra 1TB. Εικόνα © LaCie

Εάν έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα στην οικοδόμηση μιας βιβλιοθήκης πολυμέσων, τότε θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας μόνο σε περίπτωση καταστροφών.

Είναι γεγονός ότι ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας θα αποτύχει και έτσι είναι απαραίτητη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της ψηφιακής μουσικής, των βίντεο, των φωτογραφιών και άλλων σημαντικών αρχείων. Ακολουθεί μια λίστα (σε καμία σειρά) των εξωτερικών σκληρών δίσκων που έχουν επιλεγεί για τις επιδόσεις τους, τα χαρακτηριστικά τους και την αξία τους για τα χρήματα. Περισσότερο "

03 από 16

Πλαίσια USB

Audio Technica AT-LP60-USB. Εικόνα © Audio-Technica, Inc.

Τα περιστρεφόμενα τραπέζια USB αποτελούν εξαιρετικό δώρο για όσους θέλουν να μεταφέρουν την παλιά τους συλλογή δίσκων βινυλίου σε ψηφιακό ήχο - όπως το MP3 . Αυτές τις μέρες τα αρχεία βινυλίου δεν είναι τόσο δημοφιλή από τη στιγμή που ήταν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κρατάτε στη σοφίτα που συγκεντρώνει σκόνη. Η επένδυση σε ένα πικάπ USB διευκολύνει τη γρήγορη μεταφορά αρχείων βινυλίου στον υπολογιστή σας, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να συγχρονιστούν με συσκευές αναπαραγωγής MP3 κ.λπ. Περισσότερα »

04 από 16

Κάρτες MicroSD / SDHC

Κάρτα κινητικότητας Kingston 8GB MicroSD. Εικόνα © Kingston Technology

Ορισμένες συσκευές αναπαραγωγής MP3 και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων διαθέτουν υποδοχές κάρτας MicroSD / SDHC για επιπλέον αποθήκευση. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί συχνά σε άλλες συσκευές όπως: κινητά τηλέφωνα, στερεοφωνικά αυτοκινήτου, home Hi-Fi, τηλεοράσεις, συστήματα τυχερών παιχνιδιών βίντεο, GPS κ.λπ. Η χρήση κάρτας MicroSD / SDHC είναι επίσης έξυπνος τρόπος συνδέοντας άμεσα τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας. Περισσότερο "

05 από 16

Bluetooth Ηχεία

Nokia Play 360. Εικόνα © Nokia

Τα ηχεία Bluetooth λειτουργούν με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει αυτό το ασύρματο σύστημα. Είτε έχετε iPhone , iPod, iPad ή άλλο φορητό με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας χωρίς την ταλαιπωρία των καλωδίων. Περισσότερο "

06 από 16

Προσαρμοστικές λειτουργίες Earbuds

Στερεοφωνικά ακουστικά Klipsch Image S4. Εικόνα © Klipsch Group, Inc.

Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό και πρέπει να αντικαταστήσετε το τρέχον σύνολο ακουστικών, ο οδηγός αυτός παρουσιάζει μια επιλογή ακουστικών υψηλής ποιότητας που κυμαίνονται από $ 30 έως $ 150. Αυτός ο τύπος εξαρτήματος MP3 κάνει επίσης ένα μεγάλο δώρο για έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας που μπορεί να χρειαστεί αναβάθμιση. Περισσότερο "

07 από 16

Προϋπολογιστές MP3

Ευγενική προσφορά της Apple

Ενδεχομένως να εκπλαγείτε να μάθετε ότι ακόμη και οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 που έχουν ταξινομηθεί ως συσκευές προϋπολογισμού μπορούν ακόμα να συσκευάσουν ένα ευχάριστο σύνολο χαρακτηριστικών. Αυτές οι φορητές συσκευές υπερβολικού προϋπολογισμού μπορεί να μην περιλαμβάνουν συνήθως οθόνες προβολής φωτογραφιών και βίντεο ( συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων ), αλλά είναι εξαιρετικές αν θέλετε απλώς να ακούτε μουσική, ηχητικά βιβλία, podcast και άλλο ήχο. Περισσότερο "

08 από 16

Παιδικά ακουστικά (Ενσωματωμένη προστασία έντασης ήχου)

JLab JBuddies Kids ακουστικά. Εικόνα © JLab Audio

Όταν ψάχνετε για ένα ζευγάρι ακουστικών που είναι ασφαλή για χρήση από τα παιδιά, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έρχονται με ενσωματωμένο περιοριστή ηχητικής έντασης. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η ακοή του παιδιού σας προστατεύεται ανά πάσα στιγμή - ακόμα και αν αλλάξει την ένταση του ήχου στο MP3 player. Περισσότερο "

09 από 16

Φορητά ηχεία

iHome IHM79. Η εικόνα προσφέρθηκε από την PriceGrabber

Έχοντας ένα σύνολο ηχείων που μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σας, μπορείτε να παίξετε και να μοιράζεστε ψηφιακή μουσική σχεδόν οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεστε ακουστικά ή ακουστικά. Αυτά μπορεί να είναι ένα φθηνό και χρήσιμο εξάρτημα εάν θέλετε να απολαύσετε τη μουσική σας στις διακοπές σας, στην παραλία, κλπ. Περισσότερα »

10 από 16

Μεταδότες FM

iTrip Auto Universal Transmitter FM. Εικόνα © Τεχνολογία Griffin

Εάν έχετε ένα στερεοφωνικό μηχάνημα αυτοκινήτου που δεν διαθέτει τις εγκαταστάσεις για απευθείας σύνδεση με φορητές συσκευές, μονάδες flash USB ή κάρτες flash, τότε ένας πολύ καλός τρόπος να ακούσετε την ψηφιακή σας μουσική είναι να την συνδέσετε μέσω ενός πομπού FM. Περισσότερο "

11 από 16

Κιτ επισκευής CD / DVD

Κιτ αντικατάστασης δίσκων CD / DVD Aleratec Plus. Εικόνα ευγενική προσφορά της Pricegrabber

Εάν εσείς (ή κάποιος άλλος που γνωρίζετε) έχετε γδαρμένα CD ή DVD που παρακάμπτουν, άλματα ή απλά δεν παίζουν πια, τότε ένα κιτ επισκευής CD / DVD θα μπορούσε απλά να σώσει την επίσκεψη στο δοχείο απορριμμάτων. Εάν θέλετε να αντιγράψετε τα CD σας για παράδειγμα, τότε θα χρειαστείτε δίσκους που έχουν σχεδόν τέλειες επιφάνειες για να παράγουν αρχεία ήχου ποιότητας. Η επένδυση σε ένα κιτ επισκευής CD θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε δαπανηρές αντικαταστάσεις. Περισσότερο "

12 από 16

USB Flash Drives

Trancend JetFlash 600 32GB. Εικόνα © Transcend Information, Inc.

Οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 και οι φορητές συσκευές πολυμέσων είναι τέλειες αν θέλετε να ακούτε μουσική μέσω ακουστικών, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε τη μουσική σας σε διαφορετικά μέρη; Αν έχετε οικιακό Hi-Fi, στερεοφωνικό αυτοκινήτου, κονσόλα παιχνιδιών (PS3) κ.λπ., τότε όλα αυτά μπορούν να έχουν θύρα USB. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας τη μουσική βιβλιοθήκη σας για κοινή χρήση, αντιγραφή, συγχρονισμό κλπ. Περισσότερα »

13 από 16

Προσαρμογείς κασέτας αυτοκινήτου

Coby CA747 Προσαρμογέας κασέτας. Εικόνα © Coby Electronics Corp.

Ένα παλιό στερεοφωνικό σύστημα ραδιοφώνου / κασέτας αυτοκινήτου δεν έχει τη δυνατότητα να διασυνδέεται με σύγχρονο εξοπλισμό ψηφιακού ήχου όπως: φορητές συσκευές αναπαραγωγής CD, συσκευές αναπαραγωγής Mini Disc, smartphones κ.λπ .. Ωστόσο, ένας προσαρμογέας κασέτας αυτοκινήτου αποτελεί βασικό εξάρτημα αυτοκινήτου που το καθιστά είναι δυνατή η αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής σε παλιό στερεοφωνικό αυτοκινήτου, εφόσον η φορητή σας συσκευή διαθέτει μια τυπική υποδοχή ακουστικών. Περισσότερο "

14 από 16

iPod περιβραχιόνια

Δερμάτινο περιβραχιόνιο Belkin για το iPod nano 4G. Εικόνα © Belkin International, Inc.

Εάν ασκείτε τακτικά ή απλά θέλετε ένα ασφαλές μέρος για το iPod σας ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, τότε με τη χρήση ενός περιβραχιόνου μπορείτε να κάνετε τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Δεν είναι όλα τα iPod s (όπως το Shuffle) έρχονται με ενσωματωμένα κλιπ για να συνδέονται με μια τσέπη ή μανίκι, και έτσι αγοράζοντας ένα εξάρτημα όπως αυτό είναι μια έξυπνη επιλογή που δεν θα κοστίσει τη γη. Περισσότερο "

15 από 16

iPod και αξεσουάρ για συσκευές αναπαραγωγής MP3

Φωτογραφία ευγενική προσφορά της Pricegrabber

Η αγορά ενός εξαρτήματος αναπαραγωγής MP3 μπορεί να ανοίξει μια εντελώς νέα εμπειρία και να δώσει στη συσκευή σας μια νέα μίσθωση ζωής. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες αξεσουάρ για συσκευές αναπαραγωγής MP3 - που κυμαίνονται από τα ακουστικά μέχρι την πλήρη οπτικοακουστική λύση. Ανακαλύψτε ποια είναι τα πιο cool εξαρτήματα για το MP3 player σας σε αυτό το κορυφαίο οδηγό επιλογών. Περισσότερο "

16 από 16

Φορητές συσκευές αναπαραγωγής μέσων για λιγότερο από $ 200

Εικόνα © SanDisk Corporation

Αν ψάχνετε για ένα φορητό φορητό φορέα που κάνει περισσότερο από την αναπαραγωγή μουσικής ( MP3 players ), τότε χρειάζεστε ένα φορητό media player (PMP). Αυτός ο τύπος φορητής συσκευής είναι κατάλληλος για ψηφιακό ήχο, φωτογραφίες και βίντεο. Περισσότερο "