Φορητό Beats: Επιλογή ηχείου για το γραφείο ή το δρόμο

Μιλήσαμε για την ποιότητα ήχου, την ασύρματη δυνατότητα και το μέγεθος στο Μέρος Ι του Οδηγού αγοράς φορητών ηχείων . Και τώρα τι? Λοιπόν, εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για αυτή την αγορά φορητών ομιλητών.

Τραχύτητα

Μετακίνηση σε metrosexuals. Φαίνεται ότι οι lumbersexuals είναι οι νέοι "in" τύποι αυτές τις μέρες. Και πάλι, η τραχύτητα δεν περιορίζεται στην εμφάνιση. Είναι ένα χαρακτηριστικό που ισχύει και για τα φορητά ηχεία. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που σας αρέσει να φέρετε το φορητό ηχείο σας μαζί σας στο πάρκο ή στο μονοπάτι, έχοντας ένα πιο ανθεκτικό ηχείο μπορεί να σας προσφέρει επιπλέον ψυχική ηρεμία κατά τη διάρκεια των ασταθών καιρικών συνθηκών. Το Braven BRV-1, για παράδειγμα, είναι ανθεκτικό στο νερό και μπορεί να επιβιώσει από ένα ραντισμό. Για κάτι ακόμα πιο ανθεκτικό, το ECOXGEAR ECOROX όχι μόνο μπορεί να επιβιώσει βροχή αλλά και υποβρύχιο dunking. Μπορεί ακόμη και να επιπλέει στο νερό εάν θέλετε ένα ηχείο που μπορεί κυριολεκτικά να βρίσκεται στην πισίνα μαζί σας.

Τροφοδοσία μπαταρίας

Για την προστιθέμενη φορητότητα κατά τη διάρκεια μεγάλων υπαίθριων εκδηλώσεων, ένα φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μπαταρία είναι εξαιρετικό. Ενώ αυτό είναι κανονικά ένα κανονικό χαρακτηριστικό για τα περισσότερα ασύρματα ηχεία, δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι ενσωματωμένες μπαταρίες ηχείων. Το iFrogz Tadpole, για παράδειγμα, είναι ένα από τα μικρότερα ηχεία που θα βρείτε, αλλά αυτή η εξαιρετική φορητότητα έρχεται με κόστος ζωής της μπαταρίας, η οποία είναι γελοία μικρή. Σε αντίθεση, το CUBEDGE EDGE.Sound έρχεται με 10 ώρες χρόνου λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Μερικά ηχεία, όπως το Braven 850, ακόμη και διπλά ως φορητή μπαταρία που μπορεί να φορτίσει τις άλλες ηλεκτρονικές σας συσκευές μέσω της θύρας USB. Αυτό καθιστά την τελευταία ακόμη καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερα ταξίδια. Μια άλλη επιλογή είναι η βάση σύνδεσης για ηχεία, η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε ένα συμβατό smartphone ή tablet, καθώς και την έξοδο ήχου.

Ήρωας της κιθάρας

Φανταστείτε τον εαυτό σας ως επίδοξος μουσικός; Σε ορισμένες περιπτώσεις, μερικοί ομιλητές, όπως ο ηγέτης iLoud από την IK multimedia, διπλασιάζονται επίσης ως οθόνες στούντιο. Αυτό είναι ιδανικό για τους λαούς που θέλουν να βγάλουν περισσότερα από τα ηχεία τους, εκτός από το να ακούνε τις μελωδίες τους. Εκτός από το να σας επιτρέπουν να συνδέσετε όργανα όπως μια ηλεκτρική κιθάρα ή ακόμα και ένα δυναμικό μικρόφωνο, το iLoud διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο κύκλωμα iRig που του επιτρέπει να λειτουργεί με πολλές εφαρμογές δημιουργίας μουσικής για iOS και Android. Ταυτόχρονα, τα ηχεία είναι ακόμη αρκετά μικρά ώστε να παίρνουν μαζί σας εν κινήσει, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη δημιουργικότητά σας εκτός του studio.

ET τηλέφωνο σπίτι

Όπως συγχρονίζετε το smartphone με το ηχείο σας; Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα φορητά ηχεία διπλασιάζονται επίσης ως ηχεία, επιτρέποντάς σας να απαντάτε σε κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό είναι υπέροχο αν αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σαλόνι και έχετε το ηχείο σας στην κουζίνα επειδή μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση μέσω του ηχείου χωρίς να χρειάζεται να περπατήσετε μέχρι το σημείο όπου βρίσκεται το τηλέφωνό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ηχεία, όπως το SuperTooth HD Voice, μπορούν να περικοπούν ακριβώς πάνω από σας κατά την οδήγηση στο αυτοκίνητο για να λειτουργήσουν ως συσκευή hands-free και επίσης διπλή ως ηχείο για τους Χάρτες Google, κάτι που είναι εξαιρετικό κατά τη διάρκεια μεγάλων δίσκων.

Η τιμή είναι σωστή

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό όταν επιλέγουμε ένα φορητό ηχείο είναι η τιμή. Πόσο πολύ είστε πρόθυμοι να περάσετε τις επιπτώσεις των επιλογών σας, με ρηχότερες τσέπες που περιορίζουν τις επιλογές σας επίσης. Σημειώστε ότι μόνο επειδή ένα ηχείο έχει υψηλή τιμή δεν σημαίνει ότι είναι αυτόματα καλό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένοι κατασκευαστές χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για την επωνυμία τους και αυτό είναι σχεδόν όλα όσα πληρώνετε. Μπορείτε ακόμα να πάρετε καλούς ομιλητές σε χαμηλότερη τιμή, αλλά σίγουρα υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός προϋπολογισμού $ 20 ή λιγότερο που σας περιορίζει σε μικροσκοπικούς ομιλητές όπως το iFrogz Tadpole έναντι ενός προϋπολογισμού $ 200 ή και περισσότερο.

Για περισσότερες δυνατότητες σχετικά με τις φορητές συσκευές ήχου, ελέγξτε το διανομέα ηχείων και ακουστικών