Οι 8 καλύτερες οθόνες οροφής που αγοράζουν το 2018

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε αίθουσα κινηματογράφου ή αίθουσα συναυλιών με αυτά τα ηχεία δαπέδου

Εάν θέλετε να προσθέσετε ήχο στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι σας, θα παρατηρήσετε ότι τα ηχεία δαπέδου είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη ομιλητών. Ο γενικός σχεδιασμός τους προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να χωρέσουν περισσότερα ηχεία σε μικρότερο χώρο χωρίς να θυσιάζεται η εμπειρία ήχου. Αγοράστε προσεκτικά τη λίστα μας ως οδηγό και μπορείτε να φέρετε τα καλύτερα μέρη μιας θεατρικής εμπειρίας απευθείας στο σπίτι σας. Φορητά ηχεία είναι η αγκυροβόληση άγκυρας κάθε καλού ηχητικού συστήματος και με τη σωστή αγορά, θα έχετε μια μεγάλη εμπειρία που θα κάνει τους φίλους και τους γείτονές σας να ζηλεύουν.

Το EL5 Debut F5 βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα με μια τιμή που δεν είναι εκτός αυτού του κόσμου και την απόδοση που θα έχετε θέλοντας να μείνετε και να παρακολουθείτε ταινίες κάθε Σαββατοκύριακο. Με ύψος περίπου 36 ιντσών, το F5 προσφέρει ένα tweeter με μεταξωτό θόλο μιας ίντσας και τρεις οδηγούς των 5,25 ιντσών, το επάνω μέρος του οποίου στεγάζεται σε ξεχωριστό θάλαμο προσφέροντας τη δική του θύρα μπάσων. Ο σχεδιασμός ινοσανίδων προσφέρει ένα μαύρο φινίρισμα βινυλίου, το οποίο δεν ξεχωρίζει ως ιδιαίτερα ελκυστικό αλλά αισθάνεται συμπαγές και καλά κατασκευασμένο. Ένα αξιοσημείωτο πρόσθετο είναι η προσθήκη ενός μαύρου μεταλλικού κλιπ στο πίσω μέρος, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να στερεώνει το ηχείο σε έναν τοίχο για να αποτρέψει το να αναποδογυρίσει τα παιδιά, να πέσει σε σεισμό κλπ.

Όταν πρόκειται για ήχο, το F5 προσφέρει μια εμπειρία που χτυπά πολύ πάνω από την τιμή του μεσαίου εύρους τιμών. Η δυναμική των μεσαίων συχνοτήτων και των χαμηλών συχνοτήτων εκτελεί αξιοθαύμαστα, ενώ οι γραμμές μπάσων είναι περισσότερο από αρκετές για να γεμίσουν ένα μικρό δωμάτιο. Το F5 δημιουργεί σχεδόν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια αίθουσα συναυλιών για μια ζωντανή παράσταση ορχήστρας, η οποία είναι εντυπωσιακή για το σημείο τιμής της. Ακόμα, εάν κοιτάτε να προσπαθήσετε να γεμίσετε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο, πιθανότατα θα θελήσετε να συνδυάσετε το F5 με ένα ειδικό υπογούφερ για αυξημένα μπάσα. Θα θέλαμε να δούμε λίγο πιο ανοικτό στις ανώτερες αρμονικές, αλλά για το κόστος, το F5 μπορεί να είναι σχεδόν άψογη.

Είναι ενδιαφέρον να σκεφτόμαστε ότι ένα εμπορικό σήμα όπως το Polk Audio έκανε το "καλύτερο" σημείο στον κατάλογο, εν μέρει επειδή η μάρκα είναι συνήθως γνωστή για την παραγωγή οικονομικά προσιτού, αν και καλής ποιότητας ήχου για τους καταναλωτές. Το TSi500 φέρνει Polk στο πακέτο high-end, όμως, με ένα σύνολο προδιαγραφών που προορίζονται να "wow" οποιαδήποτε αυτιά. Υπάρχει ένα tweeter με μεταξωτό θόλο μιας ίντσας, που είναι αρκετά πρότυπο στα περισσότερα ηχεία αυτού του μεγέθους και ποικιλίας. Είναι τα τέσσερα (ναι τεσσάρων), διπλής-πολυστρωματικά γούφερ στο εσωτερικό του πύργου, κατασκευασμένα από ζεστό, οργανικό υλικό που δίνει αυτό το πράγμα πραγματικά εντυπωσιακή αναπαραγωγή. Όλοι τους τροφοδοτούνται από μια τεχνολογία ήχου τεχνολογίας δυναμικής ισορροπίας με εμπορικό σήμα που σας επιτρέπει να ακούτε γεμάτο, δυνατό ήχο χωρίς αυτήν την εχθρική κρίση παραμόρφωσης.

Χτισμένο και ενισχυμένο με ένα συμπαγές MDF με έπιπλα (διαθέσιμο είτε σε γυαλιστερό μαύρο πιάνο είτε σε πλούσιο ξύλο κερασιού) και υποστηριζόμενο περαιτέρω με διαφράγματα μήκους 4 εκατοστών, το περίβλημα TSi500 συμπληρώνει τα ηχεία και μειώνει σχεδόν κάθε τεχνητό ακουστικό συντονισμό. Στο εργοστάσιο έχουν βελτιστοποιήσει την κλίμακα απόκρισης συχνότητας με κινητήρα Klippel και έχουν δοκιμαστεί με λέιζερ για να εξασφαλίσουν ακριβή απόδοση πάνω και κάτω από το φάσμα. Και είναι όλα που συγκρατούνται με λίπος, καουτσούκ πόδια για να βεβαιωθείτε ότι ουσιαστικά δεν ανεπιθύμητες συχνότητες μεταφέρονται στο πάτωμα σας.

Το Pole Audio T50 είναι το τέλειο ηχείο που προσανατολίζεται προς το πάτωμα για όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν λίγα δολάρια, αλλά θέλει ακόμα να κατασκευάσει ένα ποιοτικό σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Κάθε ομιλητής της σειράς T της Polk διαθέτει ένα υπόβαθρο από καλά ελεγμένη ακουστική και την ηχητική κατασκευή που πηγαίνει με αυτό. Η διάταξη των ηχείων προσφέρει τέσσερις ξεχωριστούς κώνους: ένα tweeter μεταξοτυπίας ύψους μιας ίντσας για αφρώδεις κορυφές, έναν σύνθετο οδηγό "εκτεταμένης απόληξης" 6,5 ιντσών ως κύριο κέρατο, καθώς και δύο πρόσθετα ηχεία χαμηλής στάθμης 6,5 ιντσών για υποστήριξη του χαμηλού τέλος.

Το ντουλάπι έρχεται σε ένα κομψό μαύρο δρύινο φινίρισμα και είναι χτισμένο με ακουστικά αδρανή MDF για έπιπλα για να βεβαιωθείτε ότι το μόνο που κάνει είναι να ακονίζει και να προβάλλει τον ήχο προς τα εμπρός. Το βλέμμα ενισχύεται περαιτέρω όταν αφαιρείτε την εμπρός σχάρα για να αποκαλύψετε τη διαμόρφωση των δροσερών ηχείων. Κάθε μονάδα είναι 7.75 x 8.75 x 36.25 ίντσες και ζυγίζει 20.35 λίβρες. Αυτό το πράγμα είναι περίπου τόσο προσιτό όσο μπορείτε να ζητήσετε από ένα 6-ohm, roaring 100-watt ομιλητής πύργο.

Αυτό που αυτός ο πύργος εικόνας Sharper Image δεν διαθέτει ηχητική ποιότητα στούντιο και ήχο μεγάλου ονόματος, είναι κάτι περισσότερο από ό, τι κάνει για τη συνδεσιμότητα και την ευκολία. Αυτό συμβαίνει επειδή για να παίξετε μουσική μέσα από αυτό, δεν θα χρειαστείτε εξωτερικό δέκτη ή ενισχυτή, μπορείτε απλά να συνδέσετε και να παίξετε (δώστε ή πάρτε, σε αυτό το μέρος "βύσμα"). Αυτό το ηχείο έχει τόσο είσοδο aux και τυπική συνδεσιμότητα Bluetooth που ισχυρίζονται ότι λειτουργεί μέχρι 30 πόδια μακριά. Αυτό το καθιστά ιδανικό για πάρτι. Υπάρχει μια υποδοχή στην κορυφή που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως βάση συσκευής, ώστε να μπορείτε να υποστηρίξετε το τηλέφωνό σας ή το tablet σας για να το χρησιμοποιήσετε ως οθόνη (μπορεί κάποιος να πει καραόκε;), και έχουν ρίξει ακόμη και μερικά φανταχτά φώτα LED για να υποστηρίξουν ήχο με μια πολύ απλή προβολή φωτός. Υπάρχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και είσοδος USB για συσκευές φόρτισης. Όλα στεγάζονται σε συσκευασία 7,5 x 9 x 40,5 ιντσών που ζυγίζει μόνο 12 κιλά. Έτσι, ενώ δεν είναι ο πιο premium ομιλητής στη λίστα, θα είναι πολύ φορητό για τα pop-up κόμματα.

Η εύρεση κομψών και συμπαγών ηχείων που είναι ιδανικά για μικρότερα δωμάτια είναι μια μεγάλη πρόκληση. Σε αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία, τα μεγαλύτερα είναι συχνά καλύτερα, καθώς σημαίνει περισσότερο χώρο για πιο ισχυρό εξοπλισμό. Εντούτοις, ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της NS-F210 της Yamaha καταφέρνει να ταιριάζει σε ένα υπέροχο ηχητικό πακέτο ομιλητών με πανοραμική σχεδίαση, το οποίο είναι ιδανικό για μικρότερα δωμάτια. Για να μεγιστοποιήσει το χώρο, το Yamaha συμπιέστηκε σε οδηγούς μικρότερου μεγέθους, προκειμένου να προσφέρει κάτι φιλικό και φιλικό προς τα μικρά δωμάτια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός μπορεί να είναι ή δεν μπορεί να είναι για εσάς, αλλά σίγουρα αισθάνεται σωστό όταν τοποθετείται δίπλα σε τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Το λεπτό 41 "πύργο της Yamaha προσφέρει διπλά 3-1 / 8ο" woofer και ένα tweeter ζυγοστάθμισης 7/8 "που δυστυχώς δεν παράγει τεράστιες νότες μπάσου χάρη στους προαναφερθέντες οδηγούς μικρότερης εμβέλειας. ένα μικρό δωμάτιο και δεν ψάχνει για θόρυβο που θρυαλίζει τη γη σε αυτό το εύρος τιμών, ο ήχος είναι περισσότερο από αρκετά καλός.

Αυτό το ζευγάρι ομιλητών δαπέδου της Fluance κοστίζει πολλά μετρητά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Αλλά για τον μέσο αγοραστή, αν είναι $ 1.000 για ένα ζευγάρι, τότε εξακολουθεί να πέφτει ευθέως στην κατηγορία "λογική", ειδικά όταν εστιάζετε στην ποιότητα του ήχου και της κατασκευής. Υπάρχει ένα δίισυρο, νεοδυμίου, ισορροπημένο tweeter από μετάξι που ψύχεται από αυτό που η εταιρεία καλεί ferrofluid. Το μεσαίο τμήμα καλύπτεται από έναν κώνο από ίνες γυάλινων ινών πέντε ίντσας που κάθεται στο δικό του ειδικό θάλαμο μέσα στο ντουλάπι. Τέλος, τα υπογούφερ των οκτώ ιντσών φέρουν ένα σαφές, επιβλητικό, αποφασιστικά ανενόχλητο λάκτισμα σε όλη τη διαδρομή από τα 35Hz, το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα με το θόρυβο μιας ταινίας δράσης.

Τώρα, ας μιλήσουμε για δύναμη. αυτά τα ηχεία λειτουργούν με ευαισθησία 89 dB και έχουν ισχύ 200 W (αν και θα είναι περίπου 90 W σε συνεχή βάση). Είναι συμβατά στο επίπεδο 8 ωμών, το οποίο είναι στάνταρ για ένα οικιακό στερεοφωνικό σύστημα και η Fluance έχει σχεδιάσει ακόμη και μια οπίσθια θύρα μπάσων που είναι ελαφρώς βρεγμένη γύρω από τις άκρες για να φέρει τον σωστό συντονισμό μπάσων στο πίσω μέρος χωρίς υπερβολικό αριθμό δαχτυλίδι. Κάθε πύργος είναι 47,24 x 10,9 x 15,4 ίντσες.

Εάν η ανώτερη ποιότητα ήχου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας, τα ηχεία δαπέδου Klipsch RF-82 II αξίζει να τα κοιτάξετε. Διαθέτει ένα tweeter με ύψος 1 ιντσών με τιτάνιο και διπλά οκτώ ιντσών υψηλής απόδοσης woofer, το RF-82 εστιάζει σε ένα μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας ήχου, ευκρίνειας και αβίαστης ισχύος. Η εξωτερική κατασκευή του ξύλινου ξύλου δεν θα ξεχωρίζει σε ένα δωμάτιο, αλλά ο ήχος θα είναι σίγουρος με την ιδιόκτητη τεχνολογία ήχου Tractix της Klipsch. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας δυνατός ήχος που δεν καταναλώνει πολλή ισχύ σε συνδυασμό με φανταστικές δυναμικές κορυφές και τραγανή ακρόαση. Και ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι πόσο καλά το RF-82 εκτελεί σε πολύ μεγάλους όγκους. Τα πόδια τύπου νύχι στέκονται ωραία και εύκολα στο πάτωμα σε ύψος 43,6 ίντσες, πλάτος 9,5 ίντσες και βάθος 16,25 ίντσες. Συνολικά, δεν είναι τρομερά λεπτή ή μικρή, γι 'αυτό θα θέλετε ένα δωμάτιο μεγέθους για την τοποθέτηση.

Τα μπάσα διπλής κατεύθυνσης Onkyo SKF-4800 αντικατοπτρίζουν τα ηχεία που στέκονται στο πάτωμα και διαθέτουν φανταστικό ήχο με φιλική προς το πορτοφόλι τιμή. Πωλούνται ως ζευγάρι, τα ψηλά 40 ιντσών, τα 11,1 ιντσών και τα βαθιά ηχεία 12 ιντσών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμπληρώσουν ένα υπάρχον στερεοφωνικό σύστημα ή ως βάση για ένα ολόκληρο σύστημα ήχου surround. Διαθέτοντας δίδυμα woofer 6,3 ιντσών και ένα tweeter soft-dome μιας ίντσας, η μέγιστη ισχύς εισόδου 130W είναι περισσότερο από αρκετή για να προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία ήχου. Κάθε ηχείο Onkyo ζυγίζει 28,7 λίβρες. Διαθέτουν έναν πίσω πίνακα που φιλοξενεί μια θύρα μπάσων και έχουν ακόμη θύρες σύνδεσης για βύσματα μπανάνας, πείρους ή γυμνά καλώδια (όπως τα καλώδια των ηχείων μήκους 11,5 ποδιών που περιλαμβάνονται ακριβώς έξω από το κιβώτιο). Όσο για την ποιότητα του ήχου, τόσο καθαρό όσο και λεπτομερές, χωρίς να αισθάνεται ζεστό ή υπερβολικά υψηλό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .