Οι 8 καλύτεροι αναγνώστες κώδικα αυτοκινήτου που θα αγοράσουν το 2018

Υπάρχει κάτι που μπορεί να καταστρέψει την ημέρα σας πιο γρήγορα από ό, τι ένα φως "check engine" ανάβει στο αυτοκίνητό σας απροσδόκητα; Χωρίς ένα ταξίδι στον μηχανικό, δεν ξέρετε αν είστε ακριβώς μέσα για μια αλλαγή λαδιού ή κάτι πολύ πιο εμπλεκόμενο. Αποθηκεύστε τον εαυτό σας με κάποιο άγχος, αποκτώντας τον δικό σας αναγνώστη κώδικα αυτοκινήτου. Ένας αναγνώστης κώδικα αυτοκινήτου σας επιτρέπει να διαγνώσετε προβλήματα αυτοκινήτου χωρίς απαραίτητα να χρειαστείτε ένα ταξίδι στο κατάστημα απλά συνδέοντάς το στο σύστημα υπολογιστή του αυτοκινήτου σας και να διαβάσετε τον "κωδικό προβλήματος" που εμφανίζει. Έχουμε επιλέξει μερικούς από τους κορυφαίους αναγνώστες αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμοι σήμερα, οπότε ελέγξτε τη λίστα μας παρακάτω για να δείτε ποια είναι κατάλληλη για εσάς.

Ο Ancel Classic OBD Scanner είναι εύκολος στη χρήση ακόμα και για όσους δεν αισθάνονται άνετα να εργάζονται σε αυτοκίνητα. Λειτουργεί στα περισσότερα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ μετά το 1996 ή κατασκευάζονται στην ΕΕ ή την Ασία μετά το 2000 και υποστηρίζει πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, γαλλικών, ισπανικών, ρωσικών και γερμανικών. Η μεγάλη οθόνη LCD έχει λευκό οπίσθιο φωτισμό για εύκολη ανάγνωση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εάν αποδειχθεί ότι ο κωδικός σας δεν είναι σοβαρός, αυτή η συσκευή μπορεί να απενεργοποιήσει αυτό το ενοχλητικό φως του κινητήρα ελέγχου. Ο σαρωτής έρχεται με καλώδιο μήκους 2,5 ποδιών και καλώδιο που συνδέεται με το σύνδεσμο ζεύξης δεδομένων OBDII του αυτοκινήτου σας. δεν απαιτείται άλλη μπαταρία ή φορτιστής καθώς ενεργοποιείται μέσω αυτού του συνδέσμου. Μια τριετής εγγύηση σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε εύκολα την επιλογή αυτού του σαρωτή.

Ο προσιτός ανιχνευτής Veepeak VP30 CAN OBDII είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για τη διάγνωση των κωδικών βλαβών και των ορισμών τους για όλα τα SUV-συμβατά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Χειροκίνητα, ο ανιχνευτής Veepeak υποστηρίζει πολλαπλά αιτήματα κώδικα προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των γενικών κωδικών, των εκκρεμών κωδικών και των κωδικών για τον κατασκευαστή. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή για να ελέγξετε την κατάσταση ετοιμότητας εκπομπών του οχήματός σας ή να ανακτήσετε το VIN σας σε οχήματα που έγιναν μετά το 2002. Απλά συνδέστε τη συσκευή έτσι ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τον ενσωματωμένο υπολογιστή του οχήματος σας - δεν χρειάζονται επιπλέον μπαταρίες ή πηγή ενέργειας. Η ίδια η συσκευή θα σας δώσει τον κωδικό προβλήματος, τον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε στο αναφερόμενο εγχειρίδιο χρήσης. Ο κατασκευαστής προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εγγύηση αντικατάστασης 12 μηνών χωρίς προβλήματα.

Όπως μερικές από τις άλλες επιλογές στη λίστα μας, ο σαρωτής κωδικών OBD2 Foxwell NT301 μπορεί γρήγορα να διαβάσει και να διαγράψει τους κωδικούς βλάβης του κινητήρα, αλλά παρέχει επίσης ορισμούς κώδικα στην οθόνη και ενσωματωμένη βιβλιοθήκη αναζήτησης κώδικα για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία του φωτός του μηχανισμού ελέγχου χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό εγχειρίδιο ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά. Η αυτόματη απόκτηση VIN βοηθά αυτόν τον σαρωτή να τραβήξει και τους συγκεκριμένους κωδικούς του κατασκευαστή. Αυτός ο σαρωτής εμφανίζει επίσης δεδομένα ζωντανού αισθητήρα οχημάτων σε μορφή κειμένου και γραφήματος, η οποία σας δίνει επιπλέον εργαλεία για να καταλάβετε τι συμβαίνει με το αυτοκίνητό σας. Η πλήρης έγχρωμη οθόνη είναι εύκολη στα μάτια και η κόκκινη κίτρινη-πράσινη ενδεικτική λυχνία LED σας βοηθά να ελέγχετε γρήγορα την κατάσταση παρακολούθησης των εκπομπών και να συλλαμβάνετε τα διαλείποντα προβλήματα.

Για μια πολύ προσιτή τιμή, μπορείτε να παραλάβετε αυτόν τον σαρωτή OBD2 του Topdon, ο οποίος συνεργάζεται με τα περισσότερα αυτοκίνητα και φώτα που συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα CAN και OBD2. Εξοικονομήστε χρήματα διαβάζοντας και εκκαθαρίζοντας γενικούς και ειδικούς για τον κατασκευαστή κωδικούς βλάβης διαγνωστικού ελέγχου (DTC) και απενεργοποιώντας γρήγορα αυτό το φως μηχανής ελέγχου χωρίς να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε περιττό ταξίδι στο μηχανικό κατάστημα. Παρά τη φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή του, αυτός ο μικρός σαρωτής διαβάζει επίσης και παρέχει πληροφορίες VIN, οι οποίες μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν αν είστε σε ένα τσίμπημα που χρειάζεται να παραγγείλετε ανταλλακτικά ή νέα κλειδιά. Μια οπίσθια οθόνη LCD εμφανίζει οκτώ χαρακτήρες τη φορά και μπορείτε να αναζητήσετε τη βιβλιοθήκη DTC του Topdon με περισσότερους από 7.000 ορισμούς DTC για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τους κωδικούς του αυτοκινήτου σας.

Εάν θέλετε να παραλάβετε έναν σαρωτή αυτοκινήτων, αλλά παρακολουθείτε τα χρήματά σας, δεν μπορείτε να κερδίσετε την τιμή του σαρωτή αυτοκινήτων OBD2 OxGord. Παρά τη φθηνή τιμή της, εξακολουθεί να είναι συμβατή με τα περισσότερα οχήματα συμβατά με το OBD2 και μπορεί να διαβάσει τους γενικούς διαγνωστικούς κωδικούς προβλημάτων - τόσο γενικούς όσο και κατασκευαστές. Εάν είστε βολικοί με τα οχήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σαρωτή για να διορθώσετε τα προβλήματα απλού αυτοκινήτου τον εαυτό σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα και πολύτιμο χρόνο σε έναν μηχανικό. Ο σαρωτής έρχεται με ένα καλώδιο σύνδεσης 16 ακίδων OBD2 - δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια, μπαταρίες ή φορτιστές.

Αυτός ο υψηλής ποιότητας σαρωτής Wi-Fi Wsiiroon έχει διαφορετικό σχεδιασμό από τις περισσότερες από τις άλλες συσκευές της λίστας μας, αλλά μπορεί ακόμα να διαβάσει διαγνωστικούς κωδικούς βλαβών (γενικούς και ειδικούς για τον κατασκευαστή) και να σας δείξει αμέσως τη σημασία τους αναζητώντας τα 3.000+ γενικούς ορισμούς κώδικα στη βάση δεδομένων. Χρησιμοποιήστε τον σαρωτή σε συνδυασμό με τρεις διαφορετικές εφαρμογές - την δωρεάν εφαρμογή OBD Car Doctor για iOS, την δωρεάν εφαρμογή Torque Pro για συσκευές Android, καθώς και την εφαρμογή DashCommand για $ 9.99. Σε συνδυασμό με αυτές τις εφαρμογές, ο ανιχνευτής αυτός μπορεί να εμφανίζει τρέχοντα δεδομένα αισθητήρα, συμπεριλαμβανομένων των στροφών του κινητήρα, της θερμοκρασίας του ψυκτικού μέσου, της κατάστασης του συστήματος καυσίμου, της θερμοκρασίας του αέρα εισαγωγής, της παροχής αέρα, των πληροφοριών του αισθητήρα οξυγόνου και της πίεσης καυσίμου.

Ο αναγνώστης κωδικών σφαλμάτων του κινητήρα Udiag CR600 μπορεί να διαβάσει τους κωδικούς βλάβης του κινητήρα, να διαγράψει τους κωδικούς βλαβών, να απενεργοποιήσει τη λάμπα "check engine" και να προβάλει δεδομένα ζωντανού και πάγωμα πλαισίου για όλα τα αμερικανικά, ευρωπαϊκά και ασιατικά οχήματα που συμμορφώνονται με το OBDII. Αυτός ο σαρωτής είναι μικρός αλλά ισχυρός, καθιστώντας τον φορητό και αρκετά συμπαγές ώστε να κρατάει και να λειτουργεί μόνο με ένα χέρι. Το στιβαρό περίβλημα από καουτσούκ το δίνει σε μια καλή πρόσφυση και την προστατεύει από τα χτυπήματα και τις διαρροές. Ο ανιχνευτής Udiag έρχεται σε κόκκινο ή μπλε χρώμα αντί για ουδέτερο χρώμα, οπότε μπορείτε να αναδείξετε μια μικρή προσωπικότητα με την επιλογή σας. Οι ορισμοί κώδικα μπορούν να εμφανιστούν σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών ή ισπανικών.

Αν είστε λάτρης των αυτοκινήτων και μπορείτε να χειριστείτε πολλά από τα προβλήματα του αυτοκινήτου σας, αυτό το μικρό σαρωτή θα πληρώσει γρήγορα για τον εαυτό του με όλα τα ταξίδια στον μηχανικό που θα είστε σε θέση να αποφύγετε. Ο ανιχνευτής κώδικα αυτοκινήτου Wsiiron Professional OBD2 διαθέτει μια σειρά από διαγνωστικές λειτουργίες, όπως κωδικούς βλαβών ανάγνωσης και εκκαθάρισης, δεδομένα πλαισίου καταψύξεως ερωτήσεων, ανάγνωση δυναμικής καταγραφής δεδομένων, δοκιμές αισθητήρων O2, δοκιμές συστημάτων VAP, δοκιμές παρακολούθησης επί του σκάφους και πιο χρήσιμες επιλογές.

Μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, ολλανδικά, ρωσικά ή πορτογαλικά και τροφοδοτείται απευθείας από το βύσμα σύνδεσης δεδομένων OBD2 στο όχημά σας χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες συσκευές, φορτιστές, μπαταρίες ή άλλα καλώδια. Οι ενδείξεις κόκκινου-κίτρινου-πράσινου LED σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε εύκολα αν το όχημά σας πληροί και τα πρότυπα εκπομπών. Η πολύ μεγάλη οθόνη LCD σας δείχνει τους κωδικούς απευθείας και η μονάδα παρέχει ανατροφοδότηση ήχου και ενδεικτικές λυχνίες LED για να κατανοήσετε την κατάσταση του κωδικού βλάβης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .