Κάμερες δράσης βίντεο HD με GPS

Το GPS καταγράφει κοινόχρηστα κομμάτια και άλλα στατιστικά στοιχεία

Η τελευταία γενιά ανθεκτικών, αδιάβροχων κάμερας δράσης σάς επιτρέπει να καταγράφετε στιγμές ζωής από προσωπική άποψη. Καταγράψτε και μοιραστείτε τα κομμάτια σας και άλλα στατιστικά στοιχεία με ενσωματωμένο GPS ενώ τραβάτε βίντεο δράσης HD. Τα περισσότερα μοντέλα είναι διαθέσιμα με προαιρετικά αδιάβροχα περιβλήματα και ένα ευρύ φάσμα υποστηρίξεων, ώστε να μπορείτε να καταγράψετε τη δράση από την επιθυμητή προοπτική.

Garmin VIRB Elite Κάμερα δράσης

Garmin Virb Elite Κάμερα δράσης. Φωτογραφία από το Amazon

Η Garmin εισήγαγε καινοτόμες κάμερες δράσης, το VIRB και το VIRB Elite. "Το VIRB διαθέτει ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα (IPX-7), οπότε δεν υπάρχει καμία πρόσθετη θήκη για να αντέξει τα στοιχεία. Η μοναδική έγχρωμη οθόνη χρωμίου 1,4 ιντσών κάνει την εγκατάσταση και την αναπαραγωγή ένα αεράκι και χρησιμοποιεί ελάχιστη ισχύ, τρεις ώρες πραγματικού βίντεο HD (1080p) σε μία φόρτιση ", δηλώνει ο Garmin. Το μοντέλο Elite διαθέτει ενσωματωμένο GPS, ενώ το VIRB δεν το έχει. Οι κάμερες διαθέτουν επίσης ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας και διόρθωση παραμόρφωσης φακού. Η Garmin εισήγαγε επίσης μια δωρεάν εφαρμογή smartphone για τον έλεγχο του VIRB. Περισσότερο "

Sony POV Action Camera

Sony POV Action Camera. Φωτογραφία από το Amazon

Η συμπαγής POV Action Cam της Sony (εμφανίζεται εδώ με μια προαιρετική αδιάβροχη θήκη) βγάζει βίντεο 1080p με σταθεροποίηση εικόνας και δυνατότητα αργής κίνησης. Ορισμένες λειτουργίες που το ορίζουν ξεχωριστά περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi και ασύρματο τηλεχειριστήριο - σημαντικό για τη διακοπή και την εκκίνηση μιας φωτογραφικής μηχανής που έχει τοποθετηθεί σε κράνος ή άλλο δύσκολο στη χρήση. Σε αυτό το μοντέλο, η Sony ενσωματώνει επίσης το GPS: "Το ενσωματωμένο GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το δωρεάν λογισμικό PlayMemories Home για να κάνει την προβολή και την κοινή χρήση βίντεο διασκεδαστική και εύκολη", δηλώνει η Sony. "Οι πληροφορίες θέσης και διαδρομής καθώς και οι πληροφορίες ταχύτητας προσθέτουν περισσότερα επίπεδα στην ικανότητά σας να αναλύετε την απόδοσή σας που μπορεί να καταγραφεί και να εμφανιστεί στο βίντεό σας". Για τη Sony είναι διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων τοποθέτησης. Περισσότερο "

Κάμερα δράσης για το Contour + 2

Κάμερα δράσης για το Contour + 2. Φωτογραφία από το Amazon

Contour ήταν μια πρόωρη είσοδο στην αγορά cam δράσης. Το μοντέλο κορυφαίας γραμμής του, το Contour + 2 διαθέτει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου για να αντέχει στην κακοποίηση. Το Contour συμπληρώνει την ενσωματωμένη δυνατότητα GPS της κάμερας με μια λειτουργία επικάλυψης βίντεο για να παρέχει όλες τις λεπτομέρειες της θέσης, της ταχύτητας και της κατεύθυνσης της περιπέτειας σας. Η κάμερα διαθέτει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες HD, συμπεριλαμβανομένων των 1080p. Το Contour + 2 βάζει επίσης 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε 480p για εξαιρετικά αργή κίνηση. Μια προαιρετική αδιάβροχη θήκη βαθμολογείται στα 60 μέτρα. Περισσότερο "

Ricoh WG-4 Με GPS

Ricoh WG-4 Με GPS. Φωτογραφία από το Amazon

Η φωτογραφική μηχανή της Ricoh έχει περάσει στην αναπτυσσόμενη αγορά cam δράσης με ένα μοντέλο GPS WG-4 (διαθέσιμο σε μαύρο ή μπλε χρώμα) που φωτογραφίζει φωτογραφίες και βίντεο. Το WG-4 είναι αδιάβροχο έως 14 μέτρα και ανθεκτικό στις κρούσεις (δοκιμασμένο μέχρι και 2 μέτρα πτώση), καθώς και ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στη θραύση. Επίσης σημαντικό σε ένα cam έκκεντρο, το WG-4 περιλαμβάνει ένα διπλό σύστημα μείωσης σάρωσης που ελαχιστοποιεί το αποτέλεσμα του κούνημα της φωτογραφικής μηχανής στις τελικές εικόνες και βίντεο. Από την πλευρά του GPS, το GPS του WG-4 είναι εξοπλισμένο με μια εξελιγμένη μονάδα GPS, η οποία καταγράφει αυτόματα τα δεδομένα θέσης και τα δεδομένα του ημερολογίου ταξιδιού στις εικόνες και ρυθμίζει το ενσωματωμένο ρολόι στην τοπική ώρα ", δηλώνει ο Ricoh. Το WG-4 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στη θραύση, το οποίο είναι επίσης σημαντικό σε ένα έκκεντρο δράσης. Το σύστημα WG-4 περιλαμβάνει ένα σύστημα διπλής ανατάραξης που ελαχιστοποιεί την επίδραση του κούνημα της μηχανής στις τελικές εικόνες και βίντεο. Από την πλευρά του GPS, το GPS του WG-4 είναι εξοπλισμένο με μια εξελιγμένη μονάδα GPS, η οποία καταγράφει αυτόματα τα δεδομένα θέσης και τα δεδομένα του ημερολογίου ταξιδιού στις εικόνες και ρυθμίζει το ενσωματωμένο ρολόι στην τοπική ώρα ", δηλώνει ο Ricoh.

Hitcase για το IPhone

Hitcase Pro αδιάβροχη θήκη για iPhone 5 & 5s. Φωτογραφία από το Amazon

Πιθανότατα έχετε ήδη μια κάμερα με GPS, με τη μορφή iPhone ή Android smartphone. Μια επιλογή για φωτογραφία δράσης απλά βάζει το τηλέφωνο σε μια ανθεκτική, αδιάβροχη θήκη που μπορείτε να τοποθετήσετε σε κράνος ή σε άλλη θέση. Θα χάσετε πολλά χαρακτηριστικά και φακούς υψηλής ποιότητας που βρίσκονται σε αποκλειστικές κάμερες, αλλά μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το Hitcase προσφέρει μια θήκη που σφραγίζει τα πράγματα σφιχτά και προσφέρει μια σειρά αξεσουάρ για τη συναρμολόγηση. Περισσότερο "