Τα 7 καλύτερα ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας κατοικίας που θα αγοράσουν το 2018

Κρατήστε το σπίτι σας ασφαλή και ήχο 24/7

Με διαρρήξεις στο σπίτι που συμβαίνουν κάθε 13 δευτερόλεπτα, η επιλογή ενός οικιακού συστήματος ασφαλείας μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην προστασία σας, των αγαπημένων σας και των αντικειμένων σας ενάντια στους εισβολείς. Από τους ανιχνευτές κίνησης έως τους αισθητήρες παραθύρων και θυρών, μέχρι τους ήχους συναγερμού, δεν υπάρχει έλλειψη ολοκληρωμένων συστημάτων οικιακής ασφάλειας. Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ποια είναι σωστή για το σπίτι σας; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις επιλογές μας για τις καλύτερες επιλογές στην αγορά.

Ιδανικό για μικρά σπίτια και επιχειρήσεις, το σύστημα οικίας Fortress S02-B προσφέρει φανταστική αξία και η κύρια μονάδα και αισθητήρες είναι πλήρως προγραμματιζόμενες. Το Φρούριο διαθέτει μια μονάδα αυτόματης κλήσης που μπορεί να επικοινωνήσει με έως και έξι καθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου σε περίπτωση συναγερμού. Ο ίδιος ο συναγερμός είναι ένα 140dB (ντεσιμπέλ) που διαπερνά τα αυτιά, διασφαλίζοντας ότι εσείς και οι γείτονές σας ακούτε τον άμεσο ήχο που ανιχνεύει πιθανή εισβολή στο σπίτι. Προστατεύοντας το εσωτερικό του σπιτιού είναι 10 μαγνητικές επαφές πόρτας / παραθύρου, καθώς και τρεις παθητικοί ανιχνευτές κίνησης για την ανίχνευση ύποπτης κίνησης σε ένα δωμάτιο.

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται μια επιπλέον εξωτερική σειρήνα, η οποία παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία. Η εγκατάσταση και η εγκατάσταση είναι ένα κουμπωτό με το κύριο πληκτρολόγιο που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σπιτιού να αφοπλίσουν και να οπλίσουν το ξυπνητήρι. Επιπλέον, τα τρία παρεχόμενα εξαρτήματα κλειδιού μπορούν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό πριν εισέλθουν σε ένα γκαράζ ή μπροστινή πόρτα. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί πανικού που μπορεί να ενεργοποιήσει την ειδοποίηση αν υποψιάζεστε ότι υπάρχει ένας εισβολέας στο σπίτι. Πέρα από όλα τα χαρακτηριστικά, το πιο αξιοσημείωτο όφελος είναι η απουσία οποιασδήποτε σύμβασης ή μηνιαίας αμοιβής εξαιτίας της έλλειψης υπηρεσίας παρακολούθησης, αν και απαιτεί τηλεφωνική υποδοχή για την πραγματοποίηση εξερχόμενων κλήσεων.

Το αυτόνομο σύστημα ασφαλείας VK-12A της Vinker είναι μια φανταστική ασύρματη λύση προϋπολογισμού για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να προστατευτούν. Διαθέτοντας ένα ηχητικό σήμα 125dB με κόκκινο φως που αναβοσβήνει, η ενσωμάτωση μιας ενσωματωμένης μπαταρίας κρατάει το VK-12A ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η εγκατάσταση ολόκληρου του συστήματος θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 30 λεπτά, χάρη σε απλουστευμένες μεθόδους όπως διπλή ταινία κολλητικής ταινίας στις αισθητήρες πόρτας και παραθύρου. Αυτό το ασύρματο σύστημα είναι πλήρως προγραμματισμένο πριν φτάσει στο σπίτι σας, έτσι ώστε όλα τα μέρη να μπορούν να συνδεθούν καθώς βρίσκονται μέσα σε απόσταση 150 ποδιών.

Η συσκευασία VK-12A περιλαμβάνει τρία τηλεχειριστήρια κλειδιού fob για απενεργοποίηση του συναγερμού πριν από την είσοδο στο σπίτι, οκτώ αισθητήρες πόρτας / παραθύρου, δύο αισθητήρες κίνησης, καθώς και μία ασύρματη σειρήνα στροβοσκόπτη. Χωρίς κεντρικό πίνακα για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συναγερμού, οι ιδιοκτήτες σπιτιού εξαρτώνται από τα τρία ενσωματωμένα κλειδιά για κάθε βραχίονα και τον αφοπλισμό του συστήματος. Τα κουμπιά πλήκτρων προσθέτουν επίσης ένα κουμπί πανικού για την εύκολη ενεργοποίηση του συναγερμού αν εντοπίσετε κάποιον που βρίσκεται ήδη στο σπίτι. Επιπλέον, παρέχεται εφεδρική μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Με την αύξηση της δημοτικότητας για την ασφάλεια DIY, η απελευθέρωση των ασύρματων επιλογών αυξήθηκε γρήγορα στη δημοτικότητα. Με την απλή διαδικασία εγκατάστασης plug-and-play, το OpLink Home8 μπορεί να εγκατασταθεί και να ενεργοποιηθεί γρήγορα χωρίς κανένα επιπλέον συνδυασμό ζευγαρώματος. Το σύστημα εξαρτάται από το smartphone σας για συνδεσιμότητα με ειδοποιήσεις 24 ώρες το 24ωρο και ειδοποιήσεις. Η δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησης εξαλείφει την ανάγκη για μηνιαίες αμοιβές ή συμβάσεις. χρειάζεστε απλώς τη μονάδα οπτικής επεξεργασίας για απευθείας σύνδεση με το δρομολογητή σας. Μετά από αυτή τη σύνδεση, κατεβάστε την εφαρμογή smartphone για Android ή iOS και ξεκινήστε να τοποθετείτε τους αισθητήρες σας.

Περιλαμβάνονται στο σύστημα Home8 το OPU, δύο ασύρματες κάμερες IP, δύο αισθητήρες πόρτας / παραθύρου, ένας αισθητήρας κίνησης, μία σειρήνα και δύο τηλεχειριστήρια. Ευτυχώς, επιπλέον αισθητήρες πόρτας / παραθύρου, καθώς και ανιχνευτές κίνησης, αγοράζονται εύκολα online και συνδέονται απευθείας με το σύστημά σας. Με την εφαρμογή smartphone, μπορείτε να παρακολουθείτε με προσοχή το σπίτι σας μέσω των ασύρματων κάμερες IP. Επιπλέον, μια premium υπηρεσία προσφέρει απεριόριστη παρακολούθηση βίντεο από μια κεντρική τοποθεσία και οι ειδοποιήσεις βίντεο μετακινούνται απευθείας στο smartphone σας για ένα μικρό μηνιαίο τέλος.

Το οικιακό σύστημα συναγερμού SK-200 SkylinkNet με έξυπνο τηλέφωνο διαθέτει χώρο για έως και 100 αισθητήρες και ελεγκτές. Το ίδιο το σύστημα βασίζεται στην εφαρμογή smartphone Skylink, η οποία λειτουργεί με iOS και Android. Δεν υπάρχουν μηνιαίες αμοιβές ή συμβόλαια, επομένως είναι μια θαυμάσια επιλογή για την παρακολούθηση του σπιτιού σας χωρίς να δαπανάτε εκατοντάδες ετησίως. Το βασικό κιτ περιλαμβάνει έναν διανομέα διαδικτύου, δύο αισθητήρες πόρτας / παραθύρου, έναν αισθητήρα κίνησης, απομακρυσμένο πληκτρολόγιο, προσαρμογέα τροφοδοσίας, καλώδιο Ethernet τριών ποδών και εξοπλισμό συναρμολόγησης. Ευτυχώς, η εγκατάσταση είναι μια αύρα, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Επιπλέον, τα τεχνικά κατανοητά θα εκτιμήσουν την συμπερίληψη υποστήριξης για IFTTT (εάν αυτή, τότε) ότι η συμβατότητα, η οποία επιτρέπει τη μελλοντική ενσωμάτωση με άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές. Η προσθήκη πρόσθετων στοιχείων ασφαλείας, όπως οι κάμερες, οι διακόπτες dimmer και οι συναγερμοί, είναι εύκολο, ακολουθώντας την πτυχή plug-and-play του Skylink και μπορούν να λειτουργήσουν απευθείας από το κουτί. Το μόνο αλιευμάτων είναι όλα τα έξτρα πρέπει να είναι τα προϊόντα Skylink. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά κουμπιά για την ανησυχία του συστήματος ενώ είναι μακριά, την όπλιση ενώ βρίσκεστε στο σπίτι, την αφοπλισμό του συστήματος και την ηχητική ένδειξη μιας ενσωματωμένης σειρήνας πανικού. Το ιδιόκτητο ασύρματο σύστημα που χρησιμοποιεί το Skylink επιτρέπει σε ολόκληρο το σύστημα να καλύπτει μια σειρά 600 ποδιών και να παρέχει ακόμα πλήρη κάλυψη.

Με δυνατότητα χρήσης έως 120 ασύρματων ζωνών ασφαλείας και δύο ενσύρματων ζωνών, το Kerui N6120G έχει εξαιρετική αξία για ένα οικιακό σύστημα ασφαλείας. Ο φουτουριστικός πίνακας διαθέτει μια εφεδρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει περίπου οκτώ ώρες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η συμπερίληψη ενός συναγερμού 110dB λειτουργεί ως αποτρεπτικό παράγοντα για τους πιθανούς εισβολείς και είναι πολύ δυνατός για να ξυπνήσει τους γείτονες. Τα κουμπιά ευαίσθητα στην αφή αισθάνονται πολύ μοντέρνα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της τηλεφωνικής γραμμής σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη να ενσωματώσετε μια ασύρματη κάρτα SIM GSM στο σύστημα, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω SMS.

Το σύστημα συναγερμού Kerui περιλαμβάνει πέντε ανιχνευτές ασύρματης κίνησης, 10 ασύρματους αισθητήρες πόρτας / παραθύρου, τέσσερα ασύρματα τηλεχειριστήρια, καθώς και μία ενσύρματη σειρήνα για αποτρεπτικούς σκοπούς. Η προσθήκη επιπλέον αισθητήρων ή ανιχνευτών κίνησης είναι ένα αεράκι με τεχνολογία plug-and-play. Υπάρχει ακόμη και ένας αισθητήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας κατοικίδιων ζώων που μπορεί να συνδεθεί για να αποφύγει τους ψευδείς συναγερμούς αν έχετε ένα μεγάλο σκυλί που έχει συνήθεια να θέτει εκτός λειτουργίας συναγερμοί σε άλλες ανταγωνιστικές μονάδες. Χωρίς συμβόλαια και αμοιβές, το Kerui και το φουτουριστικό του pad ελέγχου είναι ένα μεγάλο στοίχημα για να παραμείνει ασφαλές και ασφαλές.

Εάν είναι πιο έξυπνη οικιακή ασφάλεια που ακολουθείτε, μην κοιτάξετε πέρα ​​από την απλή εντολή ασφαλείας της SimpliSafe Echo home security. Προσφέροντας ασυναγώνιστη ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα για μόλις 14,99 δολάρια, μπορεί να είναι ένα από τα πιο χαμηλά συστήματα συναγερμού κόστους στην αγορά. Δεν υπάρχει συμβόλαιο, καμία σκληρή καλωδίωση και καμία διάτρηση δεν απαιτείται. Είναι απλά ένα προ-προγραμματισμένο κιβώτιο αισθητήρων που είναι πραγματικά plug-and-play. Η προσαρμογή της δικής σας λύσης είναι μια γρήγορη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Echo και να προσθέσετε περισσότερους αισθητήρες, συνδεόμενοι στο λογαριασμό σας SimpliSafe.

Το πακέτο Echo παρέχει βάση, πληκτρολόγιο, έξι αισθητήρες εισόδου (πόρτα / παράθυρο), δύο αισθητήρες κίνησης, δύο τηλεχειριστήρια, βοηθητική σειρήνα, αισθητήρα θραύσης γυαλιού, συναγερμό καπνού και συναγερμό πανικού. Με όλα αυτά τα έξτρα, είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί το Echo κοστίζει λίγο πιο εκ των προτέρων. Οι αισθητήρες κίνησης μπορούν να ανιχνεύσουν κίνηση μέχρι 30 πόδια μακριά με οπτικό πεδίο 90 μοιρών (είναι καλύτερο να τοποθετηθούν σε μια γωνία για να καλύψουν πλήρως ένα δωμάτιο). Το ίδιο το πληκτρολόγιο μπορεί να επιβιώσει από την πλήρη καταστροφή από την αναγκαστική είσοδο, αφού ο σταθμός βάσης συνεχίζει να στέλνει σήματα συναγερμού στο κεντρικό κέντρο SimpliSafe χωρίς καμία τηλεφωνική γραμμή.

Κυκλοφόρησε το 2015, το σύστημα οικιακής ασφάλειας Honeywell Wireless Lynx Touch L7000 προσφέρει μια φωτεινή οθόνη αφής πλήρους χρώματος επτά ιντσών για εύκολη λειτουργία. Με μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών, η Honeywell προσφέρει έλεγχο πέρα ​​από τον παραδοσιακό συναγερμό, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των φώτων, των κλειδαριών των θυρών, των θερμοστατών και των θυρών γκαράζ όλα από το πληκτρολόγιο. Το σύστημα περιλαμβάνει τρεις αισθητήρες πόρτας / παραθύρου, ένα πλήκτρο τεσσάρων πλήκτρων, έναν ασύρματο ανιχνευτή κίνησης, μία μονάδα WiFi και μία κυψελωτή ενότητα 4G LTE. Η ενσωμάτωση της σύνδεσης WiFi βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου εγκατάστασης και μειώνει το μηνιαίο κόστος. Επιπλέον, υπάρχει συνδεσιμότητα με μια συσκευή iOS ή Android για να δείτε το βίντεο μέσω της εφαρμογής smartphone που μπορεί να κατεβάσει.

Απαιτείται μηνιαία συνδρομή για τον έλεγχο πρόσθετων στοιχείων (φώτα και πόρτες γκαράζ) που ξεκινούν από 15 δολάρια μηνιαίως και κοστίζουν έως και 45 δολάρια το μήνα, ανάλογα με τα ζητούμενα χαρακτηριστικά σας. Πέρα από τις πρόσθετες επιλογές ελέγχου, η προσθήκη περισσότερων αισθητήρων πόρτας και παραθύρων και ανιχνευτών κίνησης γίνεται εύκολα με την απλότητα του plug-and-play, έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά από το κουτί με το σύστημά σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .