Τα 7 καλύτερα σκάφη τηλεχειρισμού για αγορά το 2018

Κρουαζιέρα στις πλωτές οδούς με αυτά τα φοβερά παιχνίδια

Όταν αγοράζετε μια βάρκα απομακρυσμένου ελέγχου, θα θελήσετε να εξετάσετε διάφορους παράγοντες, όπως η μέγιστη ταχύτητα, η χωρητικότητα της μπαταρίας, η δύναμη χειρισμού και η δυνατότητα να αποκατασταθεί η ίδια μετά την αναπόφευκτη κατάρρευση. Φυσικά, εάν σκοπεύετε να αγωνιστείτε με άλλα σκάφη, θα θελήσετε κάποιον που να λειτουργεί σε πολλαπλές συχνότητες, ώστε τα σήματα να μην διασχίζονται. Και θυμηθείτε, αυτά τα σκάφη είναι όλα σχεδιασμένα για να χρησιμοποιηθούν σε γλυκό νερό, οπότε, δυστυχώς, οι κρουαζιέρες στον ωκεανό δεν είναι καθόλου. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια σκάφη νομίζετε ότι πρέπει να καπετάνετε.

Το σκάφος τηλεχειρισμού GordVE φτάνει ταχύτητες μέχρι 18 μίλια ανά ώρα και έχει εύρος ελέγχου περίπου 500 ποδιών. Είναι επίσης εύκολο να χειριστεί, χάρη στο καλά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο που διαθέτει οθόνη LCD που εμφανίζει, μεταξύ άλλων, την ταχύτητα και την χωρητικότητα της μπαταρίας. Μιλώντας για την μπαταρία, θα έχετε περίπου 6 έως 8 λεπτά χρόνο αναπαραγωγής ανά φόρτιση και ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 45 λεπτά. Η κατασκευή του διαθέτει ένα αδιάβροχο κύτος και ένα αντιολισθητικό αρθρωτό σχεδιασμό για την αποφυγή της αποσύνθεσης και το ABS πλαστικό σώμα που το αντέχει στην κρούση, εξασφαλίζει ότι το σκάφος αυτό μπορεί να αντέξει σε βράχια και κύματα.

Αν είναι ταχύτητα που θέλετε, πηγαίνετε για το βάρκα τηλεχειρισμού H102 Velocity. Θα κρουαζιέρα παρελθόν άλλα σκάφη σε 20 χιλιόμετρα ανά ώρα και μπορεί να ελεγχθεί από σχεδόν 400 πόδια μακριά. Ο σχεδιασμός του διπλού καναλιού είναι κατασκευασμένος για να διατηρεί το νερό έξω και το τηλεχειριστήριο του έχει μια λειτουργία αποκατάστασης που θα κάνει το πλοίο αυτομάτως να ανατραπεί. Αγαπάμε ιδιαίτερα το τηλεχειριστήριο αυτού του σκάφους, το οποίο διαθέτει οθόνη LCD, οθόνες σήματος και ισχύος, ρυθμίσεις προσαρμογής και λειτουργίες εναλλαγής αριστερού / δεξιού πεντάλ γκαζιού. Έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα έκτακτης ανάγκης, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της θέσης της καλύτερα από άλλα σκάφη τηλεχειρισμού. Το κιβώτιο περιλαμβάνει δύο μπαταρίες Li-Po 7.4V 1000mAh, κάθε μία από τις οποίες θα διαρκέσει περίπου 10 με 15 λεπτά παιχνιδιού.

Εάν προτιμάτε να δοκιμάσετε τα νερά, έτσι ώστε να μιλήσετε, πριν πετάξετε πάρα πολλά χρήματα σε ένα σκάφος τηλεχειρισμού, το JX802 είναι ο τέλειος συμβιβασμός. Έρχεται σε μπλε και πορτοκαλί χρώμα και διαθέτει ένα σχέδιο V-hull που το βοηθάει να αυτοκράτει, αν το κάψα. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά πλαστικά μέρη ABS ανθεκτικά στις κρούσεις, για να αντέχει σε επιθετικά κύματα. Θα οδηγήσει μόνο μέχρι περίπου 6 μίλια ανά ώρα και έχει απόσταση ελέγχου περίπου 100 ποδιών, αλλά αυτή είναι η άφθονη ισχύς, αν σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε μόνο σε πισίνες και μικρές λίμνες. Το σκάφος φιλοξενεί μια 3.6V 500 mAH μπαταρία νικελίου-καδμίου, η οποία παρέχει περίπου 10 με 15 λεπτά παιχνιδιού και δίνει περίπου 90 λεπτά χρόνου φόρτισης.

Όταν πρόκειται για αγώνες, τόσο πιο ευχάριστο! Το Venice UDI001 διαθέτει έναν τετρακάναλο ρυθμιστή συχνότητας 2,4GHz που σας επιτρέπει να αγωνίζεστε μέχρι και τέσσερα σκάφη ταυτόχρονα χωρίς να ανησυχείτε ότι τα σήματα σας θα διασχίσουν.

Έχει ύψος περίπου 15 μίλια ανά ώρα και το σχεδιασμό του πηδαλίου κάνει εύκολη την ελιγμούς. Το ανθεκτικό κέλυφος ABS με αντιολισθητικό κύλινδρο επίσης επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και ταχύτητας. Το σκάφος έρχεται με δύο 3.7v 600mAh Li-Ion μπαταρίες και έχει μια προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας που σημαίνει ότι το τηλεχειριστήριο θα ηχήσει όταν υπάρχει ένα λεπτό της ενέργειας που απομένει. Μέσα στο σκάφος, θα βρείτε επίσης έναν δροσερό, μονού ελικοφόρου κινητήρα για μέγιστη ισχύ και θα αποτρέψετε την υπερθέρμανση.

Τα περισσότερα σκάφη σε αυτήν τη λίστα θα σας προσγειώσουν περίπου 10 με 15 λεπτά παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση, αλλά μερικές φορές δεν το κόβουν. Αυτό το σκάφος σκοράρει σχεδόν διπλάσιο από αυτό, έτσι δεν χρειάζεται να σταματήσετε να επαναφορτίσετε τόσο συχνά. Έρχεται με μια μπαταρία Ni-CD της τάξης των 4,8V 700mah που φορτίζει σε πλήρη ισχύ σε περίπου τρεις ώρες μέσω καλωδίου USB. Σε άλλα μέτρα, αυτό το σκάφος είναι αρκετά πρότυπο, maxing έξω σε περίπου 15 μίλια ανά ώρα και απαριθμεί μια περιοχή ελέγχου περίπου 100 πόδια.

Το τηλεχειριστήριο του ταιριάζει καλά στο χέρι και έχει μακρά κεραία για να μεγιστοποιήσει τις επικοινωνίες σήματος. Τα ανθεκτικά σε κρούση πλαστικά μέρη ABS καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά δυστυχώς, μπορεί να υποστηρίξει μόνο ένα αγωνιστικό σκάφος κάθε φορά.

Για ένα μεγαλύτερο παιδί που απολαμβάνει να γυρίζει και να γυρίσει, αυτό το σκάφος είναι η τέλεια επιλογή. Μπορεί να κάνει αιχμηρές στροφές και ακόμα και 180 μοίρες αναδιπλώνεται όταν ανασηκώνεται. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει λειτουργία αριστερού και δεξιού διακόπτη πεταλούδας, η οποία σας επιτρέπει να αλλάζετε ελεύθερα τη λειτουργία του γκαζιού μεταξύ των τρόπων 1 και 2 - ειδικά για τα αριστερά. (Ο ελεγκτής χρειάζεται τέσσερις μπαταρίες AA, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται.) Επιτυγχάνει ταχύτητες έως 15 μίλια ανά ώρα από απόσταση ελέγχου περίπου 500 ποδιών. Δυστυχώς, η μπαταρία ιόντων λιθίου των 7.4V 600mAh παρέχει μόνο περίπου 7 έως 8 λεπτά χρόνου αναπαραγωγής, μετά από την οποία η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί για 40 έως 50 λεπτά. Ακόμα, αυτό δεν είναι τίποτα που μια επιπλέον μπαταρία δεν μπορεί να λύσει.

Το UDI 007 Voyager RC Boat φαίνεται γρήγορα, και αυτό συμβαίνει γιατί είναι. Η κομψή και βελτιωμένη σχεδίασή του σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε αιχμηρές περιστροφές μέχρι και 18 μίλια ανά ώρα από σχεδόν 300 πόδια. Το νερό κυκλοφορεί μέσα και έξω από τον κινητήρα για να διατηρείται το δροσερό του κατά τη διάρκεια των αγώνων, επεκτείνοντας τελικά τη ζωή του μοτοποδηλάτου με ένα μόνο στήριγμα 370 και το αδιάβροχο κύτος του με αντιολισθητικό σχεδιασμό το διατηρεί ασφαλές και ανθεκτικό. Ο διμερής σχεδιασμός του πηδαλίου πλοήγησης διορθώνει την εκτροπή έτσι ώστε να αποφευχθεί η ανατροπή. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά κανονική σε περίπου 10 έως 15 λεπτά και ένα προειδοποιητικό σήμα χαμηλής κατανάλωσης στο τηλεχειριστήριο θα σας ενημερώσει πότε θα έρθει η ώρα να κατευθυνθείτε προς την ακτή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .