Οι 8 καλύτεροι trackers GPS που αγοράζουν το 2018 για πεζοπορία, αυτοκίνητα και άλλα

Καλύτερες συσκευές εντοπισμού GPS για ανθρώπους, κατοικίδια ζώα και κατοχές

Είτε πρόκειται για τους Χάρτες Google είτε για πλοήγηση σε δείπνο το βράδυ του Σαββάτου ή για πεζοπορία στο δάσος, η χρήση του GPS έχει γίνει βασικό στοιχείο στην καθημερινότητά μας. Στην πραγματικότητα, έχει γίνει ένα τέτοιο καθημερινό φαινόμενο που συχνά ξεχνάμε ότι υπάρχει, αλλά οι χρήσεις της πηγαίνουν πολύ πέρα ​​από την πλοήγηση στο πλησιέστερο κατάστημα καφέ όταν ταξιδεύετε έξω από την πόλη. Η παρακολούθηση ατόμων, κατοικίδιων ζώων ή αυτοκινήτων μέσω GPS έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, οπότε ας σας βοηθήσει να βρείτε τον ιχνηλάτη που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το Spot Gen3 είναι ένας GPS tracker ονείρου του πεζοπόρου και έχει ένα τραχύ εξωτερικό κέλυφος που είναι περισσότερο από ικανό να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα. Η ελαστική άκρη περιτυλίσσεται γύρω από το πλαστικό εξωτερικό φύλλο που προστατεύει από κραδασμούς και κρούσεις και ακόμη και σφραγίζει το σώμα για στεγανοποίηση. Ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι αξιοσημείωτη, είναι η υποστήριξη ενός δορυφορικού συστήματος τηλεφώνου που πραγματικά κάνει το Spot ξεχωρίζει. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιχνηλάτες GPS που βασίζονται σε κυψελοειδή σήματα, το Spot λειτουργεί σε δορυφορική τηλεφωνική γραμμή που του επιτρέπει να μεταδίδει δεδομένα θέσης σε μέρη που οι περισσότεροι κυτταρικοί εντοπιστές GPS δεν μπορούν να φτάσουν.

Η διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ενώ βρίσκεστε σε άγρια ​​κατάσταση δεν είναι μόνο μια καλή ιδέα, είναι απολύτως απαραίτητη. Το Spot χτυπά σε αυτό με κίνηση παρακολούθησης που στέλνει ενημερώσεις ενώ είστε εν κινήσει και σταματά να στέλνει ενημερώσεις όταν δεν είστε. Η ρύθμιση του Spot είναι μια γρήγορη και οι ενημερώσεις GPS μπορούν να βγουν κάθε 5, 10, 30 ή 60 λεπτά. Εάν βρίσκεστε σε ακραίες συνθήκες, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα ενημέρωσης έως και κάθε 2,5 λεπτά ώστε να παραμείνετε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, αλλά μπορεί να διαρκέσει από επτά ημέρες σε τέσσερις μπαταρίες AAA ή μέχρι 156 ημέρες εάν χρησιμοποιηθεί σε διαστήματα 60 λεπτών με 100% καθαρή θέα στον ουρανό. Για τον τυχοδιώκτη που του αρέσει να ακολουθεί τα μονοπάτια, το Spot Gen3 είναι απαραίτητο.

Απλό, σκληρό και εξαιρετικά ακριβές περιγράφει σωστά τον Tracker Tracker GPS του Trax Play Kids. Δυνατότητα να εργάζεται σε περισσότερες από 33 χώρες, το Trax μιας ουγγιάς επιτρέπει στους γονείς να ενημερώνονται κάθε φορά που ένα παιδί φεύγει από μια καθορισμένη ασφαλή ζώνη. Οι εφαρμογές smartphone Android και iOS επιτρέπουν την παρακολούθηση τοποθεσίας απευθείας στη μονάδα Trax, καθώς και τις ειδοποιήσεις για την αύξηση της πραγματικότητας και κατά παραγγελία. Η ίδια η μονάδα Trax είναι καλά κατασκευασμένη και ικανή να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες (είναι επίσης ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη). Το Trax Play κατέχει επίσης τον τίτλο του μικρότερου και ελαφρύτερου GPS live tracker στον κόσμο.

Η ενσωματωμένη κάρτα SIM συνδέεται στο δίκτυο 2G της T-Mobile και απαιτεί την αγορά σχεδίου δεδομένων απευθείας από την εφαρμογή smartphone ή μέσω του web store του Trax. Τα σχέδια ξεκινούν μόλις 4 δολάρια το μήνα για 24 μήνες προπληρωμένης παρακολούθησης GPS. Μέσω της σύνδεσης δεδομένων, οι ενημερώσεις τοποθεσίας GPS μπορούν να γίνονται κάθε 10 δευτερόλεπτα ή μέχρι ένα λεπτό για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Trax παραθέτει την τρέχουσα διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 24 ώρες, γι 'αυτό δεδομένης της κρίσιμης λειτουργίας της, συνιστάται νυκτερινή φόρτιση. Μικρή, αξιόπιστη και απίστευτη εύκολη στη χρήση, το Trax Play είναι μια φανταστική επιλογή για τους γονείς που θέλουν να κρατούν τις καρτέλες στα μικρά τους.

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε ότι έχει χάσει μια τσάντα ενώ ταξιδεύει. Συμβαίνει με τον καλύτερο από εμάς και κάνει για έναν άλλο λόγο γιατί GPS trackers είναι ανεκτίμητη. Το Amcrest AM-GL300 δεν είναι ένας ειδικός ιχνηλάτης αποσκευών, αλλά η ανθεκτική στο νερό θήκη του σε μεγέθη ταιριάζει εύκολα σε κάθε είδος αποσκευών. Προσθέστε σε δύο εβδομάδες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γυρίζετε την παλίρροια εντοπίζοντας τις χαμένες αποσκευές σας χωρίς να περιμένετε να καλέσει η αεροπορική εταιρεία. Το Amcrest λειτουργεί από ένα δίκτυο 2G GSM quad-band που τροφοδοτείται από την AT & T και από την T-Mobile, προσφέροντας θέση GPS όπου υπάρχει διαθέσιμο κυψελοειδές σήμα.

Δεν μπορείτε να βάλετε μια τιμή στην ηρεμία του μυαλού, γεγονός που καθιστά το μηνιαίο σχέδιο υπηρεσίας περισσότερο από αξίζει το κόστος, δεδομένου ότι μπορεί εύκολα να διπλασιαστεί ως tracker GPS για ένα αυτοκίνητο ή μέσα σε ένα σακίδιο έφηβος όταν δεν παρακολουθεί τις αποσκευές. Η πρόσβαση στη θέση του GPS σας είναι προσβάσιμη εξ αποστάσεως μέσω ενός smartphone ή υπολογιστή που προσφέρει θέση σε πραγματικό χρόνο με ενημερώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται κάθε 60 δευτερόλεπτα. Η προσθήκη ειδοποιήσεων γεωφύτευσης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε γρήγορα εάν μια αποσκευή δεν έχει πραγματοποιήσει άμεσα τον απαιτούμενο προορισμό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος κειμένου.

Η παρακολούθηση των ηλικιωμένων αγαπημένων σας είναι εξαιρετικά σημαντική και ο προσωπικός εντοπιστής θέσης GPS Yepzon One είναι ένα πολύ μικρό φορετό που αισθάνεται περισσότερο σαν κρεμαστό κόσμημα. Λειτουργεί από δίκτυα AT & T και T-Mobile 2G και δεν υπάρχει περιορισμός απόστασης. Μπορεί να παρακολουθήσει τη θέση οποιουδήποτε ηλικιωμένου προσώπου ανανεώνοντας το σήμα GPS κάθε 10 δευτερόλεπτα. Η προσέγγιση της εργασίας-οπουδήποτε συνοδεύεται από σχεδόν ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες έως και αρκετούς μήνες ανάλογα με τη χρήση. Τα χρονικά διαστήματα εντοπισμού θέσης μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της εφαρμογής smartphone που μπορεί να φορτωθεί και προσφέρει τη δυνατότητα σε πολλούς φροντιστές να ακολουθήσουν οποιαδήποτε συσκευή GPS Yepzon One.

Ακριβώς έξω από την πύλη, ο Yepzon περιλαμβάνει έξι μήνες ελεύθερης χρήσης, ακολουθούμενη από μηνιαία επαναλαμβανόμενη χρέωση μόλις 4,95 δολάρια το μήνα. Η ευελιξία του Yepzon το καθιστά περισσότερο από ιδανικό για ηλικιωμένους ιδιοκτήτες που μπορούν να το φορούν γύρω από το λαιμό χωρίς να ανησυχούν για την επαναφόρτιση. Το αδιάβροχο περίβλημα το καθιστά εξίσου ιδανικό σε περίπτωση που φοριέται σε πισίνα ή ντους (οι πτώσεις στο ντους είναι πολύ συνηθισμένες με τους ηλικιωμένους). Απλό και εύκολο στη χρήση, το Yepzon είναι ιδανικό για όσους θέλουν να φροντίζουν τους γονείς και τους παππούδες τους χωρίς να αισθάνονται ξενοφοβία.

Το Pod 2 GPS + WiFi tracker είναι ένα από τα μικρότερα και ελαφρύτερα GPS trackers στην αγορά για κατοικίδια ζώα. Σε μία μόνο ουγκιά και δύο ίντσες μακρύ, το Pod 2 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε κολλάρο μεγέθους και να μετράει τόσο τη θέση του GPS όσο και το επίπεδο δραστηριότητας του κατοικίδιου ζώου σας. Ακριβώς έξω από το ρόπαλο, η τιμή μπορεί να φοβίσει μερικούς ανθρώπους μακριά, αλλά είναι λιγότερο ακριβό από τους περισσότερους ιχνηλάτες κατοικίδιων ζώων μακροπρόθεσμα, χάρη στις χαμηλότερες συνδρομές. Στην πραγματικότητα, το αρχικό κόστος περιλαμβάνει μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους.

Πέρα από το κόστος, το Pod 2 εντοπίζει το κατοικίδιό σας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους με το πάτημα ενός κουμπιού στην εφαρμογή smartphone που μπορεί να φορτωθεί για iPhone και Android. Ο εντοπισμός του κατοικίδιου ζώου σας πραγματοποιείται σε ένα κυψελοειδές δίκτυο 2G ενώ το WiFi περιλαμβάνεται για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβέστερα την τοποθεσία GPS. Η εγκατάσταση ενός geo-fence μέσω της εφαρμογής smartphone μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα να σας ειδοποιήσει εάν το κατοικίδιο ζώο σας προσπαθεί να περιπλανηθεί έξω από την προκαθορισμένη "ασφαλή" ζώνη. Επιπλέον, το Pod 2 θα παρακολουθεί το επίπεδο δραστηριότητας όπως ηρεμία, περπάτημα και τρέξιμο για να βοηθήσει στην παρακολούθηση της υγείας του τετράποδου φίλου σας. Με την ανανέωση της θέσης κάθε λίγα λεπτά, η διάρκεια ζωής της εναλλάξιμης μπαταρίας μπορεί να διαρκεί από έξι ώρες έως έξι ημέρες, ανάλογα με το πόσο συχνά λειτουργεί το Pod 2.

Ανακαλύπτοντας το αυτοκίνητό σας που λείπει μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό πανικό, αλλά εάν είστε ο υπερήφανος ιδιοκτήτης του φορητού ιχνηλάτη οχημάτων Vectou είστε σε καλά χέρια. Ο παγκόσμιος εντοπιστής GPS λειτουργεί οπουδήποτε υπάρχει ένα σήμα 2G GSM και κοστίζει μόλις $ 15 ανά τρίμηνο ή $ 50 ετησίως χωρίς καμία χρέωση ενεργοποίησης. Μόλις κλειδώσετε το σχέδιο, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις τοποθεσίας κάθε 60 δευτερόλεπτα, ενώ το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Επιπλέον, το Vectum μπορεί να σας παρέχει μέχρι και 90 ημέρες παρακολούθησης ιστορικού για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πού το όχημά σας υπήρξε σε περίπτωση κλοπής ή εάν ένας έφηβος βγάλει το αυτοκίνητο έξω το βράδυ του Σαββάτου.

Με τη διαθέσιμη εφαρμογή Android και iPhone smartphone, έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τον ασφαλή έλεγχο και παρακολούθηση όπου και αν βρίσκεστε το GPS tracker σας. Δυστυχώς, το Vectus δεν συνδέεται άμεσα με το όχημα για ατελείωτη ενέργεια, αλλά προσφέρει μια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ημέρες αν παραμείνει ενεργοποιημένη πριν να χρειαστεί αλλαγή. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κρύψετε το Vectu οπουδήποτε στο όχημα, ώστε να μην είναι εύκολο να το ανακαλύψετε τόσο οι έφηβοι όσο και οι εγκληματίες. Ως επιπλέον μπόνους, το Vectu προσφέρει επίσης ειδοποιήσεις geofence, ειδοποιήσεις για έως και τέσσερα ξεχωριστά τηλέφωνα, μέσω ειδοποιήσεων ταχύτητας και άμεσης ειδοποίησης για μη εξουσιοδοτημένη κίνηση.

Παρέχοντας ενημερώσεις τοποθεσίας κάθε πέντε δευτερόλεπτα, το STI_GL300 είναι ιδανικό για την παρακολούθηση ταχύτατων οχημάτων όπως μοτοσικλέτες. Ζυγίζει μόνο οκτώ ουγκιές και έχει μήκος τριών ιντσών, έτσι είναι εύκολα προσκολλημένο στο κάτω μέρος του ποδηλάτου σας, αν και θα ήταν καλό να αγοράσετε μια αδιάβροχη θήκη για να την προστατεύσετε. Όπως και με άλλες συσκευές αυτής της λίστας, σας επιτρέπει να ορίσετε ένα geofence και να ορίσετε ειδοποιήσεις όταν η μοτοσυκλέτα σας ξεφύγει από τα όριά της.

Ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις ρυθμίσεις διαστήματος, ένα επιταχυνσιόμετρο ανίχνευσης κίνησης βοηθάει να παραταθεί η ζωή του σε περίπου δύο εβδομάδες. Όταν η συσκευή είναι εν κινήσει, η μπαταρία ενεργοποιείται αυτόματα. όταν είναι στάσιμο, εξουδετερώνει για να σώσει το χυμό και να αποτρέψει το να πεθάνει σε κρίσιμη στιγμή. Είναι δική σας για $ 25 το μήνα, χωρίς τέλη ενεργοποίησης ή ακύρωσης.

Αν και πιο ογκώδες και πιο ακριβό από τους άλλους ιχνηλάτες σε αυτόν τον κατάλογο, αυτός ο ανθεκτικός ιχνηλάτης SPOT χρησιμοποιεί δορυφορική τεχνολογία για να εντοπίσει την εμβέλεια της παραδοσιακής κυψελοειδούς κάλυψης. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ενημέρωση κάθε 2,5, 5, 10, 30 ή 60 λεπτών και να την ακολουθήσετε στους Χάρτες Google. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη λήψη ειδοποιήσεων μέσω μηνύματος κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν η συσκευή έχει χαμηλή μπαταρία ή έχει απενεργοποιηθεί. (Οι τέσσερις μπαταρίες AAA θα σας κρατήσουν για έξι μήνες).

Το SPOT είναι αδιάβροχο σε IPX7, το οποίο σημαίνει ότι προστατεύεται από πιτσιλιές, βροχή, ντους και περιστασιακή έκθεση νερού μέχρι και ενός μέτρου για 30 λεπτά. Ακόμα κι έτσι, ίσως είναι καλύτερα να αγοράσετε μια αδιάβροχη θήκη για αυτό. Το απαιτούμενο πρόγραμμα εξυπηρέτησης ξεκινά από $ 10 ανά μήνα, αλλά παρά το κόστος, είναι ένα must-have για τα ακριβά παιχνίδια σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .