Τα 6 καλύτερα πληκτρολόγια Bluetooth Tablet να αγοράσουν το 2018

Κάντε πιο εύκολη την πληκτρολόγηση του tablet σας με αυτά τα κορυφαία πληκτρολόγια

Ας το παραδεχτούμε: Μερικές φορές το πληκτρολόγιο οθόνης αφής στη δισκία σας δεν το κόβει και χρειάζεστε το πραγματικό πράγμα. Έχω επιλέξει τα καλύτερα πληκτρολόγια για άνεση, συμβατότητα και τιμή. Αυτά τα πληκτρολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα με άλλα tablet και smartphones με δυνατότητα Bluetooth (iPads, Androids ή συσκευές Windows). Ό, τι ψάχνετε, ένα από αυτά τα πληκτρολόγια θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Διαβάστε παρακάτω για ποια να αγοράσετε το 2018.

Το πληκτρολόγιο Universal Arteck συνδέεται με σχεδόν κάθε συσκευή Bluetooth: iPad Air, iPad Mini, Android, MacOS, Windows Tablets, Smartphone για PC και πολλά άλλα. Το Arteck είναι το bestseller του νούμερο 1 της Amazon, λόγω της συμβατότητάς του, του σχεδιασμού, της ζωής της μπαταρίας και της προσιτής τιμής.

Τα περισσότερα από τα άλλα πληκτρολόγια που παρατίθενται εδώ χρησιμοποιούν την ισχύ της μπαταρίας απευθείας από την κινητή συσκευή που χρησιμοποιείτε για να την συνδέσετε. Το Arteck διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με βιομηχανική χωρητικότητα μισού χρόνου μεταξύ των χρεώσεων που βασίζονται σε δύο ώρες χρήσης την ημέρα με τον οπίσθιο φωτισμό σβηστό.

Είναι λεπτό και ελαφρύ, ζυγίζοντας λιγότερο από 6 ουγγιές και μετρώντας 9,3 x 5,3 x 0,4 ίντσες. Δυστυχώς, σε αντίθεση με πολλά άλλα πληκτρολόγια στη λίστα, δεν συνδέει τη συσκευή σας, οπότε δεν θα έχετε αυτόν τον μετασχηματισμό στυλ φορητού υπολογιστή. Οι χρήστες του Amazon έχουν επίσης αναφέρει ότι είναι γρήγορο να θέσει τη συσκευή σας σε λειτουργία αναμονής και διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα για να ξυπνήσει και να επανασυνδεθεί, οπότε απαιτείται υπομονή.

Το Arteck συνοδεύεται από καλώδιο φόρτισης USB, ευπρόσδεκτο οδηγό και εγγύηση 24 μηνών, μαζί με την εξυπηρέτηση πελατών. Η συσκευή έρχεται σε επτά χρώματα οπίσθιου φωτισμού LED που μπορείτε να αλλάξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας (κόκκινο, ανοιχτό πράσινο, πράσινο / κίτρινο, μοβ, κυανό, πράσινο και μπλε).

Εάν κοιτάξετε τόσο το καλύτερο σύνολο επιλογής μας όσο και τον επιλαχόντα μας, το φορητό ασύρματο πληκτρολόγιο iClever, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο. Και τα δύο πληκτρολόγια φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα, και οι δύο είναι οι ίδιες, και οι δύο σας επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά διαφορετικά χρώματα οπίσθιου φωτισμού και και οι δύο λειτουργούν με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή μπορείτε να πετάξετε σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android και δισκίων των Windows. Υπάρχουν μερικοί άλλοι λεπτές τρόποι να ξεχωρίσετε τα δύο, καθώς το μοντέλο iClever προσφέρει 200 ​​ώρες χρήσης σε μία μόνο φόρτιση χωρίς οπίσθιο φωτισμό και η Artek ισχυρίζεται ότι έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έξι μήνες. Το πληκτρολόγιο iClever είναι μεγαλύτερο από τον κύριο ανταγωνιστή του, αλλά αμφιβάλλουμε ότι κανείς θα το προσέξει. Όλοι μας είπαμε ότι δίνουμε τη δεύτερη θέση στο iClever απλώς και μόνο επειδή η Artek έχει περισσότερες κριτικές και μια ελαφρώς υψηλότερη μέση βαθμολογία του Αμαζονίου. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα είστε ίσως εξίσου ευχαριστημένοι με κάθε μοντέλο και στέκουμε δίπλα σε τόσο μεγάλες επιλογές.

Το καθολικό πληκτρολόγιο από την Microsoft είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που λειτουργεί με τα iPad, το iPhone, τα Android, τα tablet και τα τηλέφωνα των Windows. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Bluetooth 4.0, η οποία καταλήγει να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Η εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά συσκευή ζυγίζει μόνο μία λίβρα και μετράει 6,1 x 5,3 x 1,1 ίντσες - και εξακολουθεί να έχει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για γρήγορη και ακριβή πληκτρολόγηση. Μόλις διπλωθεί, το πληκτρολόγιο γίνεται περίπου το μέγεθος ενός πορτοφολιού.

Το σύστημα τροφοδοσίας του είναι απλό και ευθεία προς τα εμπρός: Ξεδιπλώνοντας το πληκτρολόγιο, το ενεργοποιεί και το κλείσιμο το κλείνει. Και τα άλλα χαρακτηριστικά; Είναι ανθεκτικό στη διαρροή με υδατοαπωθητικό κλειδί και ύφασμα που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα καφέ. Το πληκτρολόγιο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, όμως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για έως και τρεις μήνες με μία μόνο φόρτιση.

Μερικοί χρήστες στο Amazon αμφισβήτησαν το χάσμα αναδίπλωσης ανάμεσα στο πληκτρολόγιο. Για μερικούς, παίρνει κάποιο χρόνο να συνηθίσει, αλλά διαφορετικά, χρησιμεύει ως διαιρέτης τόσο για το δεξί όσο και για το αριστερό χέρι. Με βάση τα σχόλια των χρηστών, είναι μια μικρή καμπύλη μάθησης. Αληθινή προειδοποίηση: Αν τελειώσετε χρησιμοποιώντας αυτό το πληκτρολόγιο για τη συσκευή σας Android, ίσως χρειαστεί να το αντιστοιχίσετε κάθε φορά που την ενεργοποιείτε.

Για το iPad Air ( γενιά), το κάλυμμα πληκτρολογίου Logitech Ultrathin έρχεται με ενσωματωμένη δυνατότητα Bluetooth, πλήκτρα πλήρους μεγέθους και συντομεύσεις iOS για γρήγορη πληκτρολόγηση. Η τιμή του είναι βαριά, αλλά όπου δεν ανταποκρίνεται στα έξοδά του, το κάνει με ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα.

Το πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin διατηρεί το iPad στη θέση του παρόμοιο με το πληκτρολόγιο Apple iPad. Αντί να συνδέσετε τη συσκευή σας, όμως, διαθέτει μαγνητικές αυλακώσεις για να κρατάτε το iPad σε όρθια γωνία για την πληκτρολόγηση και την αλληλεπίδραση με την οθόνη αφής σας. Η συσκευή στεγάζει και προστατεύει το iPad σας σε ένα λεπτό αλλά ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο και μπορεί να κλείσει μαζί με τα ισχυρά μαγνητικά κλιπ, κρατώντας το κάλυμμα και το iPad τέλεια ευθυγραμμισμένα και ασφαλισμένα.

Ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά κάθε iDevice είναι ο κουραστικός τρόπος αντιγραφής, επικόλλησης και αναίρεσης, και αυτό το πληκτρολόγιο καλύπτει αυτό, προσθέτοντας συντομεύσεις και για τις τρεις λειτουργίες. Έρχεται επίσης με ένα χαρακτηριστικό αυτόματης αφύπνισης / ύπνου που τροφοδοτεί το iPad σας όταν ανοίγετε τη θήκη και κοιμάται όταν το κλείνετε. Τα χρώματα έρχονται στο χώρο γκρι και λευκό.

Η επιλογή μας για καλύτερο σχεδιασμό είναι το πληκτρολόγιο Bluetooth Universal Arteck από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό το πληκτρολόγιο από ανοξείδωτο ατσάλι είναι συμπαγές σε 11,1 x 5,3 x 0,16 ίντσες και ζυγίζει μόλις 10,2 ουγκιές, ώστε να μπορείτε να το φέρετε σχεδόν οπουδήποτε. Προσφέρει έξι μήνες ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση, η οποία είναι απλά εκπληκτική. Και προσφέρει πιο εργονομικό σχεδιασμό από τα άλλα πληκτρολόγια αυτής της κατηγορίας με κλειδιά χαμηλού προφίλ και άνετη πληκτρολόγηση που δεν θα σας κρατήσει στα χέρια σας.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο και έλεγαν ότι αγαπούν το πληκτρολόγιο να είναι πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό σε σύγκριση με παρόμοια μοντέλα. Αγαπούν επίσης την τρελή ζωή της μπαταρίας.

Το Anker Ultra Slim είναι το πιο συμβατό μας για έναν πολύ απλό λόγο: αυτό το πράγμα είναι βελτιστοποιημένο για να λειτουργήσει για iOS (συμπεριλαμβανομένων όλων των iPads και τηλέφωνα), Android, Mac OSX και Windows. Αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ελαφρύ, χρονομετρημένο στο ίδιο βάρος με μια τυπική μπάλα μπιλιάρδου. Είναι εξαιρετικά λεπτό στις 4,8 x 11,18 x 0,73 ίντσες και διαρκεί σχεδόν τρεις μήνες σε ένα μόνο σύνολο από δύο μπαταρίες AAA - με βάση δύο ώρες χρήσης την ημέρα. Και το καλύτερο μέρος; Αυτό το πληκτρολόγιο Bluetooth είναι αρκετά κάτω από $ 20, οπότε δεν θα χρειαστεί να σπάσετε την τράπεζα για να παραμείνετε συμβατοί με όλες τις συσκευές σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .