Οι 6 καλύτεροι κλειδιά Finders να αγοράσουν το 2018

Ποτέ μην χάνετε ξανά τα κλειδιά σας με αυτά τα gadgets

Η παρακολούθηση των κλειδιών, του πορτοφολιού και του τηλεφώνου είναι μία από τις καθημερινές δοκιμασίες της σύγχρονης ζωής. Αλλά σε μια εποχή συνεχούς διάσπασης της προσοχής, είναι πάρα πολύ εύκολο να καταργηθούν αυτά τα κρίσιμα αντικείμενα, οδηγώντας σε χαμένες συναντήσεις και αυξημένη αρτηριακή πίεση. Ευτυχώς ο πολλαπλασιασμός της τεχνολογίας Bluetooth και RF άνοιξε το δρόμο για τους βασικούς εύρεσης, απλές λύσεις που σας επιτρέπουν να τις παρακολουθείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το Tile Mate είναι ο Νο 1 με τον καλύτερο πωλητή Bluetooth tracker και για καλό λόγο. Η καινοτόμος εταιρεία ήταν από τις πρώτες που προσέφεραν τη χρήση του Bluetooth για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν τα κλειδιά, τα πορτοφόλια, τα αυτοκίνητά τους και άλλα τιμαλφή. Το εικονικό λευκό ορθογώνιο είναι τώρα 25 λεπτά μικρότερο από το αρχικό, λιγότερο ογκώδες και ικανό να πάει σε περισσότερες θέσεις. Απλά χρησιμοποιήστε την εφαρμογή smartphone σας για να εντοπίσετε τυχόν κοντινά υπάρχοντα και το Tile Mate θα ακούσει δυνατά για να σας βοηθήσει να το βρείτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κολλητικές ουσίες για να κολλήσετε το Tile Mate στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουδούνισμα και να εντοπίσετε τα τιμαλφή σας.

Εάν η συσκευή σας είναι εκτός εμβέλειας, το Tile Mate θα παρακολουθήσει το ιστορικό τοποθεσίας, έτσι ώστε να έχετε καλύτερη εικόνα για το πού το είχατε για τελευταία φορά. Αλλά το καλύτερο μέρος για το Tile είναι η εκτεταμένη κοινότητα του. Μπορείτε να αναφέρετε ένα στοιχείο που λείπει από την εφαρμογή Tile Mate και αν είναι κοντά τότε ένας από τους πέντε εκατομμύρια πελάτες Tile Mate μπορεί να αναφέρει την τοποθεσία του για να σας βοηθήσει να το βρείτε. Το πλακάκι μπορεί να διαρκέσει με μία μόνο φόρτιση για έως και ένα χρόνο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επαναφόρτιση ή για οποιαδήποτε άλλη συντήρηση.

Το τηλεχειριστήριο Esky είναι ένας έξυπνος και πολύχρωμος τρόπος για να παρακολουθείτε τα κλειδιά, τη γάτα ή το πορτοφόλι σας. Πρόκειται για μια απλή συσκευή RF με τέσσερα έγχρωμα κουμπιά που αντιστοιχούν σε τέσσερις επισημάνσιμους βασικούς φακούς. Η ραδιοσυχνότητα έχει μια σειρά από 30 μέτρα και μπορεί να περάσει από τοίχους, πόρτες, μαξιλάρια και οποιοδήποτε άλλο υλικό ανάμεσα σε εσάς και τα χαμένα κτήματά σας. Όταν πιέζετε το κουμπί, η αντίστοιχη συσκευή θα ανάψει και θα σας σηκώσει και θα σας τραβήξει στη συσκευή σας. Εάν είναι σκοτεινό έξω από ένα εύχρηστο φως LED που συνδέεται με το τηλεχειριστήριο θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε το δρόμο σας.

Εάν ανησυχείτε ότι οι μικρές πλατφόρμες εύρεσης Bluetooth δεν θα είναι αρκετά δυνατές σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, επενδύστε στο KeyRinger, τον πιο δυνατό κλειδί εύρεσης στην αγορά. Το σετ δεν είναι τόσο διακριτό όσο το πλακάκι και παρόμοιες συσκευές. Πραγματικά προορίζονται να συνδεθούν με τα κλειδιά σας και όχι πολλά άλλα. Δουλεύουν ως ζευγάρι, δύο KeyRingers σχετικά με το μέγεθος μιας μονάδας USB συνδέονται με ένα ζευγάρι κλειδιών, το ένα καλώντας το άλλο σε περιόδους ανάγκης. Όταν χάνετε μία συσκευή, έχετε μια σειρά από τα 300 πόδια για να ενεργοποιήσετε από την άλλη. Η κλήση παράγει έναν εξαιρετικά δυνατό ήχο που θα σας ενημερώσει με ακρίβεια για το σημείο που βιάζεται το στοιχείο σας, είτε είναι βαθιά κάτω από τον καναπέ είτε έξω από το γκαζόν. Η μπαταρία διαρκεί πάνω από το μέσο όρο 18 μήνες και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Το προϊόν είναι πολύ ανθεκτικό, κατασκευασμένο με πολυκαρμπονική θήκη υψηλής αντοχής που δεν θα σπάσει εύκολα. Σε περίπτωση θραύσης, μια εγγύηση δύο ετών θα σας θέσει σε λειτουργία χωρίς καθυστέρηση.

Βοηθήστε όλους στην οικογένειά σας να βρουν τα κλειδιά τους με το οικογενειακό πακέτο Click 'n Dig, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις πολύχρωμους δέκτες RF και έναν πομπό. Υπάρχουν δύο επίπεδες συσκευές λήψης και δύο δέκτες πλήκτρων, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων. Οι επίπεδες πομποί μπορούν ακόμη να συνδεθούν με φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές με κολλητική ουσία διπλής όψεως. Για να βρείτε το χαμένο αντικείμενο κάποιου, πατήστε το κουμπί με έγχρωμη κωδικοποίηση και η ραδιοσυχνότητα θα διασκορπιστεί μέσα από τοίχους και μαξιλάρια για να ενεργοποιηθεί ένας δυνατός ήχος και αναβοσβήνει το φως. Το εύρος 80 ποδιών δεν είναι το καλύτερο σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά θα είναι αρκετό να βρείτε κάτι οπουδήποτε στο σπίτι. Το μοντέλο Ε4 είναι κατασκευασμένο με ανθεκτική κατασκευή που δεν θα σπάσει σε τσέπες ή σακίδια και η σειρήνα των 90 ντεσιμπέλ είναι αρκετά δυνατή ώστε να τραβήξει την προσοχή σας.

Το Luxsure φέρνει μια νέα διάσταση στην βασική τεχνολογία ανίχνευσης με την έξυπνη ετικέτα anti-lost, μια αποτελεσματική εφαρμογή θα μιλάει ταυτόχρονα για να δείξει ότι έχουν αποσυνδεθεί. Αν δεν παρατηρήσετε αμέσως το ηχητικό σήμα, τότε η εφαρμογή θα παρακολουθεί την τελευταία θέση του χάρτη, καθιστώντας εύκολη την επιστροφή στη χαμένη συσκευή σας. Η κοινότητα του Luxsure μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε την τοποθεσία των χαμένων συσκευών σας. Ο έξυπνος ιχνηλάτης συνδέεται με κλειδιά, τηλεχειριστήρια, κατοικίδια ζώα ή άλλες συσκευές και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας που καθιστά τον βασικό ανιχνευτή πιο ανθεκτικό και διαρκές. Μια μπαταρία χαμηλής κατανάλωσης κάνει τη συσκευή να διαρκέσει έως και 10 μήνες και η αντικατάσταση των μπαταριών είναι εύκολη και φθηνή.

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα κλειδιά, τα σκυλιά, το πορτοφόλι, το αυτοκίνητο, το σακίδιο και το τηλέφωνό σας ταυτόχρονα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι το τηλεχειριστήριο Magicfly RF, μια απίστευτη τιμή που διατηρεί τις καρτέλες σε έξι από τα υπάρχοντά σας με κεντρικό τηλεχειριστήριο. Ο κομψός μαύρος ασύρματος ανιχνευτής περιέχει έξι αριθμημένα πλακάκια που είναι λεπτές και μπορούν να συνδεθούν με μπρελόκ ή απλά να αποθηκευτούν στο στοιχείο επιλογής σας. Απλά πατήστε το κουμπί on / off του δέκτη για να εντοπίσετε το στοιχείο σας, προκαλώντας ένα δακτύλιο 80 decibel ή μεγαλύτερο σε όλο το σπίτι. Η μέγιστη εμβέλεια είναι 100 πόδια ανοιχτού χώρου και μπορείτε να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες μόνοι σας όταν τελειώσουν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .