Δώρα για χρήστες Amazon Fire Tablet

Περιφερειακά και αξεσουάρ χρήσιμα για τους χρήστες του Tablet Amazon

16 Νοεμβρίου 2015 - Το tablet της Amazon Fire ήταν ένα μεγάλο κούνημα στον κόσμο των ηλεκτρονικών, καθιστώντας τα δισκία οικονομικά προσιτά. Αυτό που κάποτε ήταν απλά ένας ereader τώρα προσφέρει πολύ περισσότερα από τη μετάβαση σε ένα δισκίο. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε κάποιον που έχει ένα από τα δισκία του Amazon, δείτε τις προτάσεις μου για μερικές ιδέες δώρων για να προστατεύσετε, να καθαρίσετε και να επεκτείνετε τα δισκία.

01 από 11

Θήκη πυρκαγιάς (2015)

Πυρκαγιά (2015) Θήκη για tablet. © Amazon

Η Amazon συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την αγορά δισκέτας του προϋπολογισμού και το νέο 2015 Fire είναι μόλις $ 50. Φυσικά, δεν έρχεται με πολύ, έτσι μια κάλυψη είναι πιθανώς μια καλή ιδέα. Η θήκη του Amazon είναι επίσης πολύ προσιτή σε μόλις $ 25 και διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Ταιριάζει άνετα στο tablet και προσφέρει ένα κάλυμμα που έχει ένα πτυσσόμενο πάτωμα, αλλά δεν είναι τόσο εύκαμπτο ή ανθεκτικό για να κρατάει το ταμπλέτα σαν τις πιο ακριβές περιπτώσεις origami για τα προηγούμενα δισκία Fire. Περισσότερο "

02 από 11

Θήκη HD 6 Fire

Θήκη HD 6 Fire. © Amazon

Το Fire HD 6 της Amazon είναι ένα απίστευτα προσιτό tablet που το καθιστά προσιτό σχεδόν σε οτιδήποτε. Εκείνοι που παίρνουν το Kid's Edition παίρνουν μια υπόθεση για να πάει με αυτό, αλλά αν δεν το αγοράσετε ή θέλετε την τραχιά και ογκώδη υπόθεση Free Time, Amazon κάνει επίσης μια πιο παραδοσιακή περίπτωση με πτυχή πάνω κάλυμμα οθόνης που μπορεί να διπλασιαστεί ως στάση. Είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη και διατίθεται σε έξι χρώματα, όπως μαύρο, καγιέν, κιτρικό, κοβάλτιο, ματζέντα και μοβ. Διατιμημένος σε μόλις $ 30. Περισσότερο "

03 από 11

Θήκη HD 8 (2015) για πυρκαγιά

Θήκη πυρκαγιάς HD 8 ιντσών (2015). © Amazon

Αν τυχαίνει να έχετε το μεγαλύτερο δισκίο Amazon, η εταιρεία προσφέρει παρόμοια σχεδίαση πτυσσόμενης θήκης με τη νέα πυρκαγιά 7 ιντσών. Διαθέτει ένα απλό σχέδιο κάλυψης και θήκης με μία μόνο πτυχή για να χρησιμοποιήσει το κάλυμμα και ως βάση. Είναι σχετικά προσιτό σε μόλις $ 40 και διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Περισσότερο "

04 από 11

Θήκη HD 10 (2015)

Θήκη πυρκαγιάς HD 10 ιντσών (2015). © Amazon

Το μεγαλύτερο δισκίο του Amazon λαμβάνει την ίδια μεταχείριση με τους άλλους όταν πρόκειται για την υπόθεση. Διαθέτει μια κατασκευή πολυουρεθάνης που καλύπτει ολόκληρο το δισκίο με ένα κάλυμμα που διπλώνει επίσης ως στάση χάρη στη μονή πτυχή. Δεν είναι τόσο ωραία όσο η παλιά τους υπόθεση origami καλύπτει τη σταθερότητα, αλλά οι περιπτώσεις είναι λίγο πιο προσιτές. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και διατίθεται σε 50 δολάρια. Περισσότερο "

05 από 11

Προσαρμογέας τροφοδοσίας USB

Amazon Kindle PowerFast. © Amazon

Ένας τρόπος με τον οποίο η Amazon διατηρεί τις χαμηλές τιμές στα δισκία Fire είναι να περιορίσει τον αριθμό των εξαρτημάτων που μεταφέρουν μαζί τους. Ένα τέτοιο αξεσουάρ που λείπει είναι ένας προσαρμογέας ρεύματος. Αντί να παρέχει τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος για τη φόρτιση του tablet, οι αγοραστές πρέπει να βασίζονται στη σύνδεση του καλωδίου USB του tablet σε έναν υπολογιστή. Αυτό είναι σχετικά αργό στη φόρτιση του tablet και δεν είναι πολύ χρήσιμο αν δεν έχετε έναν υπολογιστή γύρω για να το συνδέσετε. Το PowerFast είναι ουσιαστικά ένας μετασχηματιστής ρεύματος AC σε USB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι περισσότερο από τις συσκευές Kindle, αλλά είναι σχετικά συμπαγής και συγκεκριμένα προορίζεται για τα δισκία. (Σημειώστε ότι αυτό περιλαμβάνεται στα δισκία Kindle Fire HDX.) Τιμολογήθηκε γύρω στα $ 20. Περισσότερο "

06 από 11

Ασύρματο πληκτρολόγιο

Εξαιρετικά συμπαγές πληκτρολόγιο Bluetooth. © Anker

Amazon προσπάθησε να απελευθερώσουν το δικό τους ασύρματο πληκτρολόγιο bluetooth ειδικά για τα δισκία τους, αλλά δεν ήταν πολύ καλά έλαβε. Ως αποτέλεσμα, το έχουν διακόψει, οπότε αν θέλετε πραγματικά να προσθέσετε ένα πληκτρολόγιο στο tablet, συνιστώ το πληκτρολόγιο Ultra Ultra Compact Bluetooth Keyboard. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό πληκτρολόγιο με πολύ προσιτή τιμή κάτω των $ 30 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε tablet συμβατό με Bluetooth, smartphone ή υπολογιστή. Διατίθεται σε λευκό ή μαύρο. Περισσότερο "

07 από 11

Φορητή μπαταρία

Εξωτερική μπαταρία USB PowerCore. © Anker

Ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του tablet είναι γενικά μεγαλύτερη από ό, τι χρειάζονται πολλοί άνθρωποι, ο κόσμος συχνά ξεχνά να το συνδέσει για να φορτίσει ή να μην έχει πρόσβαση στην τροφοδοσία για να το φορτίσει ενώ ταξιδεύει. Μια φορητή μπαταρία παρέχει μια εύκολη λύση για τη φόρτιση ενός σχεδόν εξαντλημένου δισκίου Fire, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Το Anker PowerCore μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο πακέτο μπαταριών, αλλά παρέχει άφθονη ισχύ για να τρέξει για ένα ωραίο μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρέχει αρκετές θύρες USB για φόρτιση και μπορεί να φορτιστεί μέσω θύρας micro-USB. Τιμολογήθηκε περίπου 45 δολάρια.

08 από 11

Κονδύλι

Wacom Μπαμπού Stylus. © Wacom

Οι οθόνες αφής είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση, αλλά έχουν τα μειονεκτήματά τους. Κατ 'αρχάς, η οθόνη μπορεί να λερωθεί πολύ γρήγορα από τα λάδια στα δάχτυλά μας που τοποθετούνται στο γυαλί. Δεύτερον, οι άνθρωποι με μεγαλύτερα χέρια μπορεί να έχουν δυσκολία να πάρουν ακριβή τοποθέτηση στην οθόνη, ειδικά μικρότερες οθόνες υψηλότερου ορισμού όπως το Kindle Fire HDX. Μια γραφίδα είναι ένα εξειδικευμένο είδος μαρκαδόρου ή συσκευής κατάδειξης που χρησιμοποιούνται για να μιμηθούν την χωρητική φύση του ανθρώπινου δέρματος για οθόνες αφής. Τα στυλ είναι αρκετά διαφορετικά από τα τυπικά στυλό που ψάχνουν σε αυτά που μοιάζουν με βούρτσες ζωγραφικής. Οι τιμές κυμαίνονται από μόλις $ 10 έως πάνω από $ 100, αλλά οι περισσότερες τείνουν να είναι περίπου $ 30

09 από 11

Πανί καθαρισμού

3M καθαριστικό πανί. © 3M

Τα tablet διαθέτουν οθόνη αφής, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι οι χρήστες βάζουν τα χέρια τους πάνω σε αυτά. Με αυτό έρχεται η συλλογή βρωμιών και ελαίων από τα χέρια μας. Τελικά, προκαλούν τις εικόνες στις οθόνες να προκαλούν λάμψη ή αντανακλάσεις, ειδικά σε έντονο ηλιακό φως. Ένα καλό πανί καθαρισμού είναι ανεκτίμητο για τη διατήρηση του γυαλιού καθαρό έτσι ώστε να παρέχει μια παρθένα εικόνα για την ανάγνωση, την παρακολούθηση ή το παιχνίδι. Το ύφασμα μικροϊνών 3Μ έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τα ηλεκτρονικά και τις οθόνες τους. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για τον καθαρισμό των γυάλινων επιφανειών των δισκίων αφής, όπως το Kindle. Οι τιμές κυμαίνονται από μερικά δολάρια έως $ 15 με βάση το μέγεθος. Περισσότερο "

10 από 11

Συνδρομή Netflix

© Netflix

Ενώ η Amazon Prime είναι μια πολύ καλή υπηρεσία βίντεο συνεχούς ροής για τους ιδιοκτήτες του Kindle, εξακολουθεί να μην έχει τόσο πολύ όσο η εταιρεία συνεχούς ροής Netflix. Το Netflix προσφέρει επίσης υπηρεσίες συνεχούς ροής στο tablet Amazon μέσω εγγενούς εφαρμογής στο κατάστημα της Amazon Application. Προηγουμένως επέτρεψαν την αγορά συνδρομών δώρων στο διαδίκτυο, αλλά τώρα χρησιμοποιούν αντί για κάρτες δώρων. Μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία Best Buy και σε πολλούς άλλους λιανοπωλητές σε διάφορες ονομαστικές αξίες. Περισσότερο "

11 από 11

Κάρτες δώρων Amazon

© Amazon

Το Amazon είναι πάροχος περιεχομένου όσο και ηλεκτρονικός λιανοπωλητής. Προσφέρουν βιβλία, μουσική και βίντεο από την προθήκη τους. Εκτός από αυτό, προσφέρουν επίσης το Amazon Prime που είναι πολύ επωφελές για τους Kindle και Fire owners. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή τηλεόρασης και ταινιών καθώς και για δανεισμό βιβλίων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για $ 80 / έτος. Οι κάρτες δώρων Amazon μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή αυτής της υπηρεσίας ή την αγορά συγκεκριμένων ειδών μέσων. Επιπλέον, τα χρήματα της κάρτας δώρων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατάργηση των διαφημίσεων που βοηθούν στην επιδότηση του κόστους των δισκίων Fire. Ακόμη και αν ο παραλήπτης σας δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει για κανένα από αυτά, μπορεί να αγοράσει σχεδόν τίποτα από τον μεγαλύτερο ηλεκτρονικό λιανοπωλητή Περισσότερα »