Τα 7 Best καλωδιακά modem / δρομολογητές Combo να αγοράσουν το 2018

Ολοκληρώστε το οικιακό σας δίκτυο με αυτά τα combos καλωδιακού μόντεμ / δρομολογητή

Μερικοί λαοί προτιμούν την απλότητα να έχουν το μόντεμ και το δρομολογητή τους στην ίδια συσκευή. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτής της ρύθμισης, τα σημαντικότερα από τα οποία αφορούν την αναβάθμιση, τη μελλοντική προστασία και την πρόσβαση στους ελέγχους δικτύου, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι βασικοί χρήστες του Διαδικτύου θα εκτιμήσουν πόσο απλές συσκευές combo μπορούν να είναι. Εάν βρεθείτε σε αυτό το στρατόπεδο, ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό μας για τα καλύτερα combos μόντεμ / δρομολογητή.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για την επιλογή της καλύτερης σύνθετης συσκευής μόντεμ / δρομολογητή είναι η αξιοπιστία. Πολλοί συνδυασμοί μόντεμ / δρομολογητή που συναντήσαμε απαιτούν να τα επανεκκινήσετε συχνά ή να μην μεταδίδετε WiFi αρκετά μακριά. Το Motorola AC1900 είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί σημαίνει ότι το Διαδίκτυο σας θα είναι σχεδόν πάντα αξιόπιστο και αυτό αξίζει πολλά στην εποχή μας των συνδεδεμένων smartphones, υπολογιστών και φορητών συσκευών. Επιπλέον, η AC1900 προσφέρει ταχύτητες έως και 686 Mbps (16 φορές ταχύτερα από το DOCSIS 2.0), διαθέτει τέσσερις θύρες 10/100/1000 Gigabit Ethernet, καθώς και ένα "Wireless Power Boost" που μεταδίδει τόσο μακριά μπορεί να φτάσει μέχρι το νόμιμο όριο. Επίσης, σχεδόν κάθε σημαντικός πάροχος διαδικτύου συνεργάζεται με το AC1900, συμπεριλαμβανομένων των Χωρητικών Χαρτών, της Comcast XFINITY, της Time Warner Cable και της Cox, γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για την αντικατάσταση της συνηθισμένης συσκευής μόντεμ / δρομολογητή που συνοδεύει το σχέδιο ISP σας, .

Εάν έχετε αποφασίσει ότι ο συνδυασμός modem / router είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε, αλλά εξακολουθείτε να σχεδιάζετε τη βελτιστοποίηση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο για τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες (ίσως έχετε σύνδεση gigabit), θα πρέπει να δείτε το NETGEAR Nighthawk AC1900 Wi -Fi δρομολογητή καλωδιακού μόντεμ. Παρόλο που το μόντεμ δεν είναι αρκετά βελτιστοποιημένο για ταχύτητες gigabit, είναι αρκετά κοντά, με ταχύτητα modem 960 Mbps, 24 κανάλια κατάντη και τεχνολογία DOCSIS 3.0. Ως δρομολογητής, παίρνετε παρομοίως υγιείς προδιαγραφές. Παρέχει τις τελευταίες ασύρματες ταχύτητες AC1900 μέχρι και 1,9Gbps ​​και διαθέτει έναν συνδυασμένο επεξεργαστή 1,6 GHz και θύρα USB για εκκίνηση. Είναι καλό να πάτε με οποιοδήποτε σημαντικό αμερικανικό πάροχο καλωδιακής τηλεόρασης και απολαμβάνει μια σειρά από σταθερές κριτικές χρηστών επίσης. Δεν είναι ακριβώς φθηνό, αλλά για αληθινά υψηλής ταχύτητας gigabit Internet σε ένα combo modem / router, αυτό είναι περίπου τόσο καλό όσο παίρνει.

Είτε είστε στην αγορά για ένα μόντεμ, ένα δρομολογητή ή ένα σύνθετο μόντεμ / δρομολογητή, δεν χρειάζεται πραγματικά να περάσετε πολλά για να πάρετε αξιόπιστες επιδόσεις Internet υψηλής ταχύτητας. Για το φάσμα τιμών υπο-$ 100 μόντεμ / δρομολογητή, ο δρομολογητής μόντεμ Netgear N300 (C3000) είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που θα βρείτε. Το μόντεμ παρέχει σταθερή συνδεσιμότητα DOCSIS 3.0, συμπεριλαμβανομένων οκτώ κατάντη καναλιών με ταχύτητες λήψης έως 340 Mbps και βελτιστοποιείται για να συνεργαστεί με όλους τους σημαντικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου στις ΗΠΑ. Ο ολοκληρωμένος δρομολογητής είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία Wi-Fi N300 (ασύρματη-N) μιας ζώνης, η οποία δεν είναι ακριβώς επόμενη γενιά, αλλά είναι πιθανώς αρκετά γρήγορη για τους περισσότερους σκοπούς. Διαθέτει επίσης θύρες Gigabit Ethernet αν θέλετε να παρακάμψετε το WiFi και να σας προσφέρουμε εξαιρετικά γρήγορες ενσύρματες συνδέσεις και μια μοναδική θύρα USB για δεδομένα από το σκληρό δίσκο της συσκευής σας.

Αν προτιμάτε την ταχύτητα και την αποδοτικότητα ενός δρομολογητή διπλής ζώνης, αλλά εξακολουθείτε να μην θέλετε να πληρώσετε πολλά, ελέγξτε τον δρομολογητή καλωδιακού μόντεμ NETGEAR N600 Wi-Fi DOCSIS 3.0 (C3700). Προσφέρει πολλά ίδια τεχνολογία, αλλά με δυνατότητες διπλής ζώνης στο δρομολογητή. Το μόντεμ διαθέτει τεχνολογία DOCSIS 3.0 με οκτώ κατάντη κανάλια και τέσσερα ανάντη κανάλια (8x4), επιτρέποντας ταχύτητες καλωδιακού Internet έως 340 Mbps. Ο δρομολογητής διπλής ζώνης προσφέρει ασύρματες ταχύτητες N600 έως και 300 Mbps σε κάθε μπάντα. Έχει πιστοποιηθεί ότι συνεργάζεται με όλους τους σημαντικούς ISP των ΗΠΑ, περιλαμβάνει θύρες Gigabit Ethernet αν προτιμάτε να συνδεθείτε με καλώδιο για ταχύτερη εξυπηρέτηση και διαθέτει θύρα USB για ασύρματη κοινή χρήση του σκληρού δίσκου της συσκευής σας. Πρόκειται για μια ελαφρώς beefier έκδοση του δρομολογητή μόντεμ Netgear N300 DOCSIS 3.0 και είναι ιδανική αν πιθανότατα έχετε περισσότερους από μερικούς πελάτες στο ίδιο δίκτυο.

Αν εξακολουθούμε να εξετάζουμε τα καλωδιακά μόντεμ / δρομολογητές δρομολογητών υπο-$ 100, δεν μπορείτε να φτάσετε πολύ φθηνότερα από τον Router Modem ADSL 300 Mbps Wireless-N ADSL. Αυτό το πράγμα είναι πολύ βασικό, ειδικά στο τέλος του μόντεμ, και γίνεται για DSL (όχι καλωδιακές) συνδέσεις στο Διαδίκτυο. Δεν συνιστάται για οποιαδήποτε κατάσταση που αφορά περισσότερους από δύο πελάτες. Είναι ίσως καλύτερο για τους χρήστες φωτός του Διαδικτύου που ζουν μόνοι τους και χρειάζονται μόνο Internet για να ελέγχουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή περιστασιακά να περιηγούνται στο Web. Το μόντεμ είναι βασικό μόντεμ ADSL 2/2 + και ο δρομολογητής είναι μια βασική ασύρματη συσκευή N ικανή να παρέχει μέχρι και 300 Mbps ασύρματης τηλεόρασης με ένα μόνο κανάλι. Τούτου λεχθέντος, το Actiontec εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένο για να παρέχει αξιόπιστη και συνεπή εξυπηρέτηση δεδομένων των περιορισμών του μέσου (το καλώδιο είναι σχεδόν πάντα ταχύτερο από το DSL).

Το Nighthawk C700 παρέχει στους χρήστες 24 κανάλια λήψης σε οκτώ κανάλια μεταφόρτωσης, επιτρέποντας ένα downstream ρυθμό έως και 960 Mbps. Το αντίθετο εύρος ζώνης περιορίζεται σήμερα στα 32 Mbps, αλλά και τα δύο ποσοστά είναι ακόμα ταχύτερα από τις περισσότερες επιλογές εκεί έξω. Όσο για το δρομολογητή, θα έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης 802.11ac, η οποία σας εξυπηρετεί έως 1,9 Gbps εύρους ζώνης διπλής ζώνης, οπότε μπορείτε να περιμένετε ταχύτητες δικτύου που κυμαίνονται από 616 Mbps έως 273 Mbps.

Μέσω της διασύνδεσης NETGEAR Genie, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις όπως έλεγχος πρόσβασης και ασφάλεια, καθώς και να διαχειριστείτε τους γονικούς ελέγχους όπως είναι οι ιστότοποι που μπορούν να πλοηγηθούν τα παιδιά σας. Αυτή τη στιγμή είναι συμβατή μόνο με τα πακέτα Comcast XFINITY, Time Warner MAXX και Cox Premier & Ultimate, αλλά αν έχετε κάποιο από αυτά, συνιστούμε ιδιαίτερα αυτό το μόντεμ για να βελτιστοποιήσετε το εύρος ζώνης σας.

Ίσως το πιο εκνευριστικό ζήτημα με την αγορά ενός σύνθετου καλωδιακού μόντεμ / δρομολογητή είναι η εγκατάσταση. Μπορεί να είναι απογοητευτικό το σύστημα να τεθεί σε λειτουργία, αλλά ο Arris το διευκολύνει. Οι αξιολογητές συνηθίζουν να σχολιάζουν πόσο απλό είναι η ρύθμιση, η οποία περιλαμβάνει τη ρύθμιση της πύλης, τη δοκιμή της σύνδεσης και τη ρύθμιση της σύνδεσης ασύρματου δικτύου. Ένας οδηγός online γρήγορης ρύθμισης σας περιγράφει όλα τα βήματα.

Αφού λειτουργήσετε, θα απολαύσετε ταχύτητες λήψης μέχρι 686 Mbps και ασύρματη τεχνολογία AC με ταχύτητες Wi-Fi έως και 1900 Mbps. Χρησιμοποιεί τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων που βοηθά στη βελτιστοποίηση της κάλυψης και έχει επίσης δύο θύρες USB 2.0 και τέσσερις Gigabit Ethernet για να σας κρατήσει συνδεδεμένους. Συνολικά, είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και ισχυρό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .