Οι 7 καλύτερες ηχεία εξωτερικού χώρου και αυλής για αγορά στο 2018

Χαλαρώστε στο deck σας και ακούστε μερικά κομμάτια με αυτά τα εξωτερικά ηχεία

Έτσι αναζητάτε το δικό σας υπαίθριο παιχνίδι ψυχαγωγίας στο σπίτι με ένα ζευγάρι ομιλητών, αλλά ποια είναι τα καλύτερα εκεί έξω; Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα πράγματα (τέτοια τιμή, μέγεθος, σχεδιασμό και, ίσως το πιο σημαντικό, πόσο καλά θα συγκρατήσουν τον καιρό). Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια εξωτερικά ηχεία έκαναν τον καλύτερο δυνατό κατάλογο, ώστε να μπορείτε να πάρετε το πάρτι για μπάρμπεκιου στην αυλή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Όταν προσπαθείτε να βρείτε τα καλύτερα εξωτερικά ηχεία εξωτερικά για το κατάστρωμα ή την αυλή σας, πιθανότατα θέλετε ένα καλά στρογγυλεμένο ηχείο που δεν σπάει την τράπεζα. Κοιτάξτε όχι περισσότερο από τα Kicker KB6000 Full Range Indoor / Outdoor / Marine Speakers.

Αυτά τα ηχεία 6.5 ιντσών Kicker μετρούν 17 x 15 x 10 ίντσες και ζυγίζουν συνολικά 15,2 λίβρες. Έχουν μέγιστη ισχύ 150 βατ ανά ζεύγος και απόκριση συχνότητας μεταξύ 55 Hz και 21 kHz. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φτάσουν δυνατά ενώ εξακολουθούν να μεταδίδουν καλή, αν όχι μεγάλη, ποιότητα ήχου. Η μουσική θα ακούγεται ιδιαίτερα ισχυρή, με καθαρά μέσνα και υψηλά επίπεδα μπάσων.

Οι πελάτες δήλωσαν ότι αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για προσωπικές αυλές, καταστρώματα και πισίνες, αλλά όχι αρκετά ισχυρά για ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων. Σημειώνουν επίσης ότι αυτά τα ηχεία είναι αρκετά εύκολο να εγκατασταθούν.

Όταν πρόκειται να προσθέσετε μουσική στο κατώφλι σας, πιθανότατα θα θέλατε υπαίθρια ηχεία που δεν θα μειώσουν το φυσικό τοπίο, γεγονός που καθιστά το Niles RS8Si Granite Pro Weatherproof Rock ηχείο εξαιρετική. Διαθέτοντας προστατευτική βαφή που δεν προστατεύει τα στοιχεία, αυτή η προστασία από τις καιρικές συνθήκες υπερβαίνει τα στρατιωτικά πρότυπα για να αποτρέψει τη διάβρωση. Είτε ζείτε βόρεια, όπου οι εποχές μπορούν να συμβούν σε μια μέρα είτε στο νότο όπου η δύναμη του ήλιου μπορεί να νικήσει, ο Niles έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται μια ποικιλία περιβαλλοντικών συνθηκών. Μέσα από την κατασκευή τεσσάρων επιπέδων από ίνες υάλου είναι ένα ηχείο διπλής κατεύθυνσης διπλής οθονής οκτώ ιντσών, υψηλής απόδοσης που μπορεί να εξάγει ήχο σε στερεοφωνική έξοδο ενός ή δύο ηχείων ή ενός ηχείου για εξαιρετική απόδοση ήχου. Ζυγίζοντας μόνο 30 κιλά, ο Niles δύσκολα αποσπά την προσοχή από την θέα, χάρη σε μια ρεαλιστική εμφάνιση που ταιριάζει σχεδόν παντού στην αυλή.

Εάν θέλετε μεγάλα εξωτερικά ηχεία αλλά και απαιτείτε την καλύτερη ποιότητα ήχου, τότε σίγουρα θέλετε να αγοράσετε ένα ζευγάρι ηχείων Klipsch AW-650, τα οποία θα αναπαράγουν μουσική δυνατά και με ακρίβεια από την πισίνα, το αίθριο ή οπουδήποτε αλλού αισθάνεστε όπως η άντληση των μαρμελάδων.

Τα ηχεία Klipsch AW-650 λειτουργούν καλά τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, αλλά αληθινά ξεχωρίζουν σε εξωτερικούς χώρους λόγω του ανθεκτικού σε υπεριώδεις ακτίνες ABS με μια μάσκα από αλουμίνιο ανθεκτική στη σκουριά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να καθίσουν έξω και να χτυπήσουν από τα στοιχεία, όπως από τον ήλιο, το νερό και τον άνεμο. Και ακούγονται πολύ καλά, με λεπτομερή, καθαρά ψηλά και ισχυρά χαμηλά. Η Klipsch ισχυρίζεται ότι αυτά είναι κατασκευασμένα για να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από το μέσο εξωτερικό ηχείο, οπότε και αυτό είναι ωραίο άγγιγμα.

Οι κριτικοί του Amazon ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένοι με αυτούς τους ομιλητές, αποδίδοντάς τους κατά μέσο όρο 4,6 στα 5 αστέρια. Πολλοί από τους αναθεωρητές ισχυρίζονται ότι έχουν υψηλά πρότυπα ήχου και αγάπη που τα ηχεία αυτά ακούγονται τόσο βρώμικα καλά.

Εάν χρειάζεστε υπαίθρια ηχεία σε προϋπολογισμό βράχου, θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα ηχεία Dual Electronics LU43PB 100 watt. Αυτά τα ηχεία ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες έχουν διάμετρο 8,25 x 5,25 x 5,25 ίντσες η κάθε μία και κάθε γούφερ είναι 4 ίντσες, ώστε να είναι αρκετά μικρές ώστε να χωρούν σχεδόν οπουδήποτε θέλετε να τις τοποθετήσετε και αρκετά ανθεκτικές ώστε να διαρκούν στον ήλιο ή δίπλα στην πισίνα.

Όταν πρόκειται για ήχο, τα ηχεία τριών δρόμων LU43PB προσφέρουν απόκριση συχνότητας μεταξύ 100 Hz και 20.000 Hz και θα παίζουν τόσο δυνατά όσο και τα 85,5 dB. Κάθε ηχείο έχει ένα πολυ κώνου 40mm και ένα piezo θόλο tweeter 20mm, που επίσης βελτιώνουν την ποιότητα ήχου.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι επειδή πρόκειται για ομιλητές προϋπολογισμού, δεν θα κερδίσουν κανέναν ήχο διαγωνισμό. Ακόμα κι έτσι, οι κριτές του Amazon ήταν πολύ ικανοποιημένοι, δίνοντας αυτά τα ηχεία από τα 4,3 στα 5 αστέρια.

Ενώ πολλοί ομιλητές ή ακόμα και όσοι θέλουν απλά να ρίξουν ένα πάρτι θα αγαπήσουν την ευκολία των εξωτερικών ομιλητών κατά παραγγελία, μερικές φορές θέλετε μόνο κάτι λίγο πιο φορητό και το Fugoo Style XL παραδίδει σε αυτό το τμήμα. Ενώ είναι ακριβό, η μονάδα είναι εξαιρετικά δυνατή και με 35 ώρες χρόνο μπαταρίας, θα βρείτε ότι μπορείτε να πάτε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο χωρίς ποτέ να ψάχνετε για το φορτιστή. Είτε είναι η παραλία, η πίσω αυλή ή το μονοπάτι, το Fugoo είναι έτοιμο να πάει μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε (είναι μόλις 11,33 "x 4,52" x 3,81 "και ζυγίζει λιγότερο από τέσσερα κιλά). Με ονομαστική διάμετρο IP67, το Fugoo είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο μέχρι και σε τρία πόδια νερού για 30 λεπτά.

Θα βρείτε οκτώ ακουστικούς οδηγούς, συμπεριλαμβανομένων των αφιερωμένων tweeters, των mid-woofer και ενός καλοριφέρ υπογούφερ, όλα γεμάτα μέσα στο σώμα. Στην πραγματικότητα, οι οκτώ ακουστικοί οδηγοί είναι τοποθετημένοι και στις τέσσερις πλευρές προσφέροντας 360 βαθμούς ακρόασης ήχου. Η σύνδεση στο Fugoo είναι εύκολη μέσω του Bluetooth 4.0 με φιλικό φωνητικό βοηθό που προσφέρει ανατροφοδότηση σχετικά με το ζευγάρωμα, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ισχύ. Θα έχετε επίσης την τυπική επιλογή αναπαραγωγής μουσικής μέσω μιας εισόδου 3,5 χιλιοστών εάν εξακολουθείτε να λικνίζετε παλιές σχολικές μεθόδους. Η στάνταρ σειρά προσφέρεται στα 33 πόδια για εσωτερικό παιχνίδι και κοντά στα 120 πόδια σε εξωτερικούς χώρους, αλλά οι δοκιμές έδειξαν ότι η μαγική γραμμή ήταν περίπου 50 πόδια πριν διακινδυνεύσει μια απόκλιση στην ποιότητα ήχου.

Το Fugoo "βράζει" σε δύο διαφορετικές λειτουργίες ήχου, "κανονικές" και το βολικά ονομάζεται "υπαίθρια". Η εξωτερική λειτουργία προσφέρει έναν "πλουσιότερο, πληρέστερο" ήχο σύμφωνα με το Fugoo και δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό. Η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετική. Το ευρύ πεδίο του ήχου σε συνδυασμό με τον άκαμπτο διαμορφωτή παράγοντα κάνουν μια απίστευτα εύκολη σύσταση αγοράς.

Με ένα τέλειο σχεδιασμό για το μεγάλο ύπαιθρο, οι οπαδοί της μουσικής που αναζητούν μια εμπειρία υψηλού επιπέδου υποστηριζόμενη από ένα ισχυρό όνομα θα πρέπει να εξετάζουν τα Bose 251 Environmental Outdoor Speakers. Χτισμένο για να αντέχει τα στοιχεία, το Bose είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στο νερό σύνθετο υλικό που είναι αρκετά ανθεκτικό για να χειρίζεται το καυτότερο ζεστό (158 βαθμούς Φαρενάιτ) και το πιο κρύο από το κρύο (-40 βαθμούς Φαρενάιτ) χωρίς να παραβλέπει το ρυθμό.

Ο σχεδιασμός προσφέρει έναν εξαιρετικά δυνατό ήχο που είναι αρκετά δυνατός ώστε να ακούγεται αν βρίσκεστε στην αυλή σας ή στο αίθριο σας, χάρη σε δύο οδηγούς full-range 2,5 ιντσών και ένα γούφερ 5,25 ιντσών. Εύκολα τοποθετημένο, το παρεχόμενο κιτ τοποθέτησης σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε το Bose σε τοίχο, προεξοχή ή ακόμα και να κρεμάσετε από μια οριζόντια επιφάνεια (σκέφτεστε ράφια ή κιγκλιδώματα).

Ενώ η Audio Experience δεν είναι η πρώτη εταιρεία που κυκλοφορεί ένα υποβρύχιο ομιλητή παντού, μπορούν να διεκδικήσουν την καλύτερη και πιο σύγχρονη μονάδα με αυτό το πλήρως επανασχεδιασμένο μοντέλο. Η καμουφλαρισμένη μονάδα μπορεί να ταφεί μέχρι το ⅔ "της σχάρας των ηχείων και να προσφέρει πραγματικό ήχο υψηλής πιστότητας στο κατώφλι σας σε ένα ισχυρό 200 Watt.

Ο αναβαθμισμένος οδηγός ομιλητών οκτώ ιντσών χρησιμοποιεί ιδιόκτητη τεχνολογία για να παρέχει μεγαλύτερη συχνότητα για σαφώς ισορροπημένο ήχο με βαθιά μπάσα και κρυστάλλινα υψηλά. Εκτός από τον ισχυρό ήχο, αυτό το ομιλητής είναι κατασκευασμένο με ντουλάπι που μπορεί να αντισταθεί σε ακραίες συνθήκες. Τα ηχεία εγγυούνται ότι θα διαρκέσουν πάνω από 1.000 ώρες με υψηλή αντίσταση στην υγρασία, τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .