Δωρεάν ήχοι κλήσης: Εκτεταμένη λίστα ιστότοπων για ήχους κλήσης

Η τακτικά φρεσκαρισμένη λίστα προσφέρει εκτεταμένες συστάσεις στο web site, προειδοποιήσεις

Επιπλέον, οι κορυφαίες πέντε καλύτερες τοποθεσίες Web για δωρεάν ringtones και φθηνά ringtones, αυτή είναι μια τακτικά φρεσκαρισμένη λίστα των καλύτερων και χειρότερων τοποθεσιών Web για ringtones κινητού τηλεφώνου.

Οι ιστότοποι που έχουν κάνει αυτή τη λίστα το έχουν κάνει επειδή είναι έμπιστοι έμποροι με υψηλής ποιότητας ringtones σε εξαιρετικές τιμές (δωρεάν ή φτηνές) για πολλούς μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας. Κάποιοι είναι εδώ ως προειδοποιήσεις επειδή είναι καλά διακινούμενοι αλλά χαμηλής ποιότητας ή ακόμα και παραπλανητικοί.

Αυτοί οι ιστότοποι δεν παρατίθενται με συγκεκριμένη σειρά. Μερικοί έχουν πλήρη σχόλια. Δείτε πώς να κατεβάσετε ringtones. Πάρτε την αποκλειστική μας δοκιμή 20 ερωτήσεων για να αποκαλύψετε το καλύτερο νέο κινητό σας τηλέφωνο .

01 από 13

Ringophone.com

svetikd / E + / Getty Images
Αντί να πληρώνετε ανά ήχο κλήσης και ενδεχομένως να βιώνετε έναν εκπληκτικά μεγαλύτερο λογαριασμό από ό, τι αναμενόταν, η Ringophone είναι στην επιχείρηση να σας προσφέρει χιλιάδες ringtones με χαμηλού κόστους, όλα τα σχέδια που μπορείτε να κατεβάσετε. Περισσότερο "

02 από 13

RingToneJukeBox.com

Εικόνα © RingToneJukeBox
Ενώ ο ήχος κλήσης RingToneJukeBox.com εντυπωσιάζει από την άποψη της μεγάλης επιλογής ringtone και της ευρείας συμβατότητας φορητού και φορητού ακουστικού, η υψηλή τιμή του μπορεί να θεωρηθεί ανησυχητική. Περισσότερο "

03 από 13

"Χρυσά ηχητικά" διάγραμμα από το περιοδικό Billboard

Εικόνα © Billboard
Μια τακτικά ενημερωμένη και ολοκληρωμένη λίστα με τους πιο δημοφιλείς ήχους κλήσης από το περιοδικό Billboard . Περισσότερο "

04 από 13

MTV Mobile Ringtones

Εικόνα © MTV Mobile
Αν και οι ήχοι κλήσης εδώ είναι ακριβός, αυτή είναι μια τακτικά φρεσκαρισμένη λίστα με ringtones από το MTV Mobile. Περισσότερο "

05 από 13

CoolFreeRingtones.com

Εικόνα © Imagezoo / Images.com, Getty Images
CoolFreeRingtones.com κάνει ένα πράγμα και το κάνει καλά: προσφέρετε σε σας μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν ringtones. Να είστε προετοιμασμένοι, όμως, για να περιηγηθείτε σε μια θάλασσα διαφημίσεων για να φτάσετε σε αυτούς.

06 από 13

Myxer

Εικόνα © Myxer
Δημιουργήστε, μοιραστείτε και λάβετε ringtones. Περισσότερο "

07 από 13

Phonezoo

Εικόνα © Phonezoo
Το Phonezoo σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα και να κατεβάζετε δωρεάν προσαρμοσμένα ringtones. Περισσότερο "

08 από 13

tkgnet.com

Εικόνα © Imagezoo / Images.com, Getty Images
Μία από τις πρώτες παρατηρήσεις που μπορεί να παρατηρήσετε σχετικά με αυτόν τον πωλητή είναι ότι δεν έχει καν δικό του λογότυπο. Ακόμη περισσότερο, ούτε και το δικό του όνομα δεν υπάρχει, εκτός από το μικροσκοπικό έντυπο στο υποσέλιδο του ιστότοπού του. Διαβάστε πριν επισκεφθείτε αυτόν τον πωλητή ringtone.

09 από 13

Free-Ringtones-Download.org

Εικόνα © Free-Ringtones-Download.org
Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη ringtones, όπως αστεία ringtones, ringtones Disney, ζώα, κλασικά, χριστιανικά, χώρα και πολλά άλλα. Περισσότερο "

10 από 13

FunForMobile

Εικόνα © FunForMobile
Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει θεματικούς ήχους κλήσης, όπως Disney, τηλεόραση, ταινίες και διάφορα βιντεοπαιχνίδια. Περισσότερο "

11 από 13

Mobiles24.com

Εικόνα © Mobiles24.com
Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δωρεάν ετικετών ringtones. Περισσότερο "

12 από 13

Mobile17

Εικόνα © Mobile17
Το Mobile 17 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας μουσική, φωτογραφίες, εικόνες και κινούμενα σχέδια για να δημιουργήσετε δωρεάν τους δικούς σας ήχους κλήσης. Περισσότερο "

13 από 13

NextPimp

Εικόνα © NextPimp

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει χιλιάδες δωρεάν ringtones για τους περισσότερους από τους σημαντικότερους φορείς κινητής τηλεφωνίας.

Visual Tutorial: Εδώ είναι πώς να κατεβάσετε ringtones .
Κινητό τηλέφωνο Chooser: Αποκαλύψτε το καλύτερο νέο κινητό σας! Περισσότερο "