Τα 10 πιο συναρπαστικά επερχόμενα Android παιχνίδια

Τα Παιχνίδια που Χρειάζεστε για να Ενθουσιαστείτε

Δεν υπάρχει έλλειψη εξαιρετικών παιχνιδιών για κινητές συσκευές Android. Οποιοσδήποτε ανεμιστήρας συναρπαστικών παιχνιδιών για κινητά θα πρέπει να βρει κάτι σε αυτόν τον κατάλογο των πρόσφατων εκδόσεων για να παίξει και να απολαύσει.

Battle Bay

Χριστίνα Φέλσεν / Getty Images

Ο Battle Bay του Rovio είναι ένα παιχνίδι μάχης σε πραγματικό χρόνο για πολλούς παίκτες που διεξάγεται στην ανοιχτή θάλασσα. Οι παίκτες επιλέγουν ένα πλοίο και το ταιριάζουν με κανόνια, τορπίλες και χειροβομβίδες. Θα χρειαστεί να εκπαιδεύσετε το πλήρωμά σας για να κάνετε μάχη στους οκτώ υδρόβιους χάρτες. Κύματα μάχης και κρύβονται πίσω από πρήξιμο για να πάρει το τέλειο σουτ. Δημιουργήστε μια συντεχνία με τους φίλους σας και συνομιλήστε μαζί τους καθώς παίζετε.

Battle Bay κυκλοφόρησε το 2017. Χρειάζεται Android 4.1 ή νεότερη έκδοση. Το παιχνίδι είναι μια δωρεάν λήψη που περιέχει διαφημίσεις, αλλά προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Περισσότερο "

Voyageur

Το Voyageur είναι παιχνίδι περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας που βρίσκεται σε έναν γαλαξία που μεταμορφώνεται κάθε φορά που παίζετε μέσα από το παιχνίδι. Παίζετε ως άσχημη προσπάθεια σε ένα ταξίδι FTL μονής κατεύθυνσης στο κέντρο του γαλαξία, ευγενική προσφορά της συσκευής καθόδου. Συγκεντρώνεις ένα πλήρωμα και συναντάς ασυνήθιστους πολιτισμούς και αξέχαστες μορφές ζωής κατά μήκος του δρόμου. Προσέξτε για τους λαθρεμπόρους και τους αγωνιστές αντίστασης καθώς αγοράζετε προμήθειες και μετακινείτε από τον πλανήτη στον πλανήτη.

Το Voyageur κυκλοφόρησε στο Android το 2017. Χρειάζεται Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Είναι ένα παιχνίδι μιας αγοράς Περισσότερα »

Star Wars: Αίθουσα δυνάμεων

Star Wars: Το Force Arena προσφέρει στους παίκτες συναρπαστικές τριπλές αψιμαχίες για να ξεκλειδώσουν τα πακέτα καρτών, οπότε αν σας αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού, θα σας αρέσει αυτό. Οι φίλοι του Rogue One θα πρέπει να απολαμβάνουν τις έντονες μάχες μεταξύ των μαχητών της Rebel Alliance και της αυτοκρατορικής αυτοκρατορίας. Παίξτε σόλο ή συμμετέχετε στη λειτουργία Guild για να παίξετε με φίλους. Επιλέξτε από περισσότερους από 80 χαρακτήρες με δυνατότητα αναβάθμισης στον αγώνα σας για γαλαξιακή κυριαρχία.

Star Wars: Force Arena κυκλοφόρησε για Android στις αρχές του 2017. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Απαιτεί το Android 4.0 ή νεότερο. Περισσότερο "

Neon Chrome

Εάν βρίσκεστε σε παιχνίδια από την κορυφή προς τα κάτω, μην χάσετε Neon Chrome. Αυτό το άπειρο δίδυμο-stick παιχνίδι είναι φορτωμένο με νέον-φουτουριστικό cyberpunk στάση. Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και προκλητικό. Το Neon Crome είναι ένα high-end παιχνίδι με όμορφα γραφικά, καταστροφικό περιβάλλον και ατελείωτες ευκαιρίες επανάληψης. Αναμείνετε πολλές εκρήξεις και συμπεριφορά AI.

Το Neon Chrome κυκλοφόρησε από τα 10ton σε Android στις αρχές του 2017. Αυτό το παιχνίδι με μόνο pay απαιτεί Android 3 ή νεότερη έκδοση, αλλά το παλαιότερο εξοπλισμό μπορεί να μην είναι σε θέση να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Περισσότερο "

Αδικία 2

Η αδικία 2 προσφέρει νέους ελέγχους μάχης που είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό της. Άλμα, πάπια, πυροβολούν και να εκτελέσετε Super Moves καθώς παίζετε στο στυλ μάχης ενός από τους DC Super Heroes ή Villains. Απολαύστε συναρπαστικούς νέους τρόπους και νέους χαρακτήρες. Η ιστορία του παιχνιδιού είναι συνέχεια της Αδικίας: Θεοί Ανάμεσά μας. Βρίσκεται στο μέλλον όπου ο Batman και οι κοόρτες αγωνίζονται για μια νέα απειλή για την ύπαρξη της Γης.

Η αδικία 2 από την Warner Bros. International Enterprises κυκλοφόρησε το 2017. Η δωρεάν download περιέχει διαφημίσεις. Οι αγορές εντός εφαρμογής είναι διαθέσιμες. Το παιχνίδι απαιτεί Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

Crashlands

Crashlands από το Butterscotch Shenanigans είναι ένα κινητό παιχνίδι για να ενθουσιαστείτε. Παίξτε ως γαλαξιακό φορτηγό Flux Dabes που είναι λανθάνουσα σε έναν ξένο πλανήτη μετά από μέρος του διαστημόπλοιου του κλέβεται. Για να κατεβείτε από τον πλανήτη, θα πρέπει να κατασκευάσετε ανταλλακτικά. Μείνετε πολυάσχολοι για να περιπλανήσετε, να οικοδομήσετε, να πολεμήσετε και να αναζητήσετε αυτό το παιχνίδι ρόλων δράσης-περιπέτειας για ένα μόνο παίκτη.

Το Crashlands κυκλοφόρησε το 2016 και ονομάστηκε το Παιχνίδι της Χρονιάς από αρκετές τοποθεσίες τυχερών παιχνιδιών. Το παιχνίδι απαιτεί Android 2.3 ή νεότερη έκδοση. Είναι ένα παιχνίδι αγοράς. Περισσότερο "

Γαλαξίας στη φωτιά: Manticore

Αν σας αρέσουν dogfights και hair-raising εναέρια ελιγμούς, Galaxy on Fire: Manticore είναι ένα sci-fi παιχνίδι shooter χώρο που δεν πρέπει να χάσετε. Είστε κυνηγός κυνηγών που κυνηγάει τους πιο διάσημους εγκληματίες του γαλαξία. Μπορείτε να πάρετε ένα συμβόλαιο, να επιλέξετε ένα πλοίο και να το εξοπλίσετε με όπλα για να συλλάβετε τον στόχο σας. Αυτό είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι shooter με υπέροχα γραφικά και εκπληκτική δράση. Δείξτε τις ικανότητές σας ως πιλότο καθώς πυροβολείτε το δρόμο σας μέσω διαγαλαξιακών συμμοριών για να εκπληρώσετε τη σύμβασή σας.

Galaxy on Fire: Το Manticore από το Deep Silver κυκλοφόρησε για το Android το 2017. Η δωρεάν download περιέχει διαφημίσεις. Οι αγορές εντός εφαρμογής είναι διαθέσιμες. Περισσότερο "

Kill Shot Virus

Το Kill Shot Virus από τα παιχνίδια Hothead είναι ένα παιχνίδι σκοποβολής που βασίζεται σε ελεύθερο σκοπευτή και έχει ζόμπι. Η αποστολή σας είναι να αφαιρέσετε τις ορδές των ζόμπι που περιπλανώνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο μέσω μιας σειράς αποστολών που χρησιμοποιούν το οπλοστάσιο και τις δεξιότητές σας. Ενώστε μια ομάδα επιβίωσης και συνεργαστείτε για να καταργήσετε τα undead. Τα ζόμπι περιλαμβάνουν Jumpers, Exploders, Screechers και άλλα τερατώδη.

Ο ιός Kill Shot κυκλοφόρησε το 2017. Η δωρεάν λήψη περιλαμβάνει διαφημίσεις και οι αγορές εντός εφαρμογής είναι διαθέσιμες. Το παιχνίδι απαιτεί Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Περισσότερο "

Ζ-Υπόδειγμα

Παιχνίδια Suminell

Εάν είστε οπαδός παιχνιδιών ρετρό, τα κομμάτια Commodore 64 του Z-Exemplar θα προσελκύσουν αμέσως. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα δομή που είναι μη γραμμική καθώς εξερευνάτε τα διαφορετικά επίπεδα του γαλαξία, αναβαθμίζοντας τις εξουσίες και τις αναβαθμίσεις που χρειάζεστε για να αντιμετωπίζετε τους δύσκολους εχθρούς στο δρόμο σας. Το gameplay είναι R-Type-esque, αλλά με μια δική του αίσθηση. Θα βιώσετε αποστολές με γρήγορη δράση, ανατίναξη με λέιζερ, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 20 όπλα με δυνατότητα αναβάθμισης. Το παιχνίδι φαίνεται απλό στην επιφάνεια, αλλά ο στόχος είναι να κατακτήσει όλους τους πλανήτες σε έναν εχθρικό γαλαξία, κάτι που δεν είναι καθόλου απλό.

Το Z-Exemplar κυκλοφόρησε για Android από το Suminell Studios στα μέσα του 2016 ως παιχνίδι μιας αγοράς. Απαιτεί το Android 2.3 ή νεότερο. Περισσότερο "

Σούπερ Μάριο τρέχει

Το κλασικό παιχνίδι δρομέας της Nintendo έχει φτάσει στο Android ως Super Mario Run. Παίξτε αυτό το αγαπημένο σε έναν από τους τρεις τρόπους:

Το Super Mario Run είναι μια δωρεάν λήψη που προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Απαιτεί το Android 4.2 ή μεγαλύτερο. Περισσότερο "