Πώς να μεγιστοποιήσετε το Webinar και την ποιότητα φωνής και βίντεο

Λήψη της πιο φρικτής φωνής και βίντεο μέσω

Όταν διοργανώνετε ένα webinar και πρέπει να παραδώσετε πληροφορίες μέσω φωνής ή βίντεο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την πιο δυνατή ποιότητα ήχου της φωνής σας και έχουν όσο το δυνατόν πιο σαφή εικόνα του εαυτού σας ή των εικόνων και των βίντεο που θέλετε προβολή.

Τα Webinars και τα συνέδρια διαδικτύου χρησιμοποιούν σήμερα τεχνολογία VoIP , η οποία εκμεταλλεύεται την υποκείμενη υποδομή δικτύου του Διαδικτύου για τη μεταφορά των πακέτων δεδομένων φωνής και βίντεο προς και από τους ανταποκριτές. Αυτό καθιστά την επικοινωνία ελεύθερη σε πολλές περιπτώσεις, και φθηνά αλλιώς, πολύ φθηνότερη από ό, τι θα κοστίσει με το παλιό καλό τηλεφωνικό σύστημα. Αυτό επιτρέπει επίσης πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά και ισχύ που ενισχύουν και εμπλουτίζουν την εμπειρία επικοινωνίας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε το webinar σας.

Τι δεν μπορείτε να ελέγξετε

Αποκτήστε το σωστό υλικό

Χρησιμοποιήστε ένα ακουστικό ή ένα ειδικό μικρόφωνο που συνδέεται στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου σας. Επενδύστε επίσης σε ένα ακουστικό ή μικρόφωνο που είναι υψηλής ποιότητας, όπως ένα με ακύρωση ηχούς, μείωση θορύβου και βελτιστοποιημένο για επικοινωνία VoIP. Εάν διαθέτετε εσωτερικό φωνητικό σύστημα μέσω του οποίου χρησιμοποιείτε το υπάρχον τηλεφωνικό σας σύνολο ή ένα τηλέφωνο IP , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για φωνητική μεταφορά, καθώς προσφέρει καλή μετάδοση φωνής.

Εάν συμπεριλαμβάνετε βίντεο, θα θέλετε να παρέχετε υψηλή ποιότητα, αν και δεν είναι ακόμα το προεπιλεγμένο πρότυπο. Δεν είναι περίπλοκο. Επενδύστε σε μια υψηλής ποιότητας κάμερα HD και παρέχετε υψηλής ποιότητας βίντεο. Φυσικά πρέπει να έχετε αρκετό εύρος ζώνης και μόνο οι παραλήπτες που έχουν αρκετό εύρος ζώνης και διαθέτουν υλικό κατάλληλο για βίντεο HD θα λάβουν το HD. Εάν το κάνετε αυτό, επιλέξτε το λογισμικό που επιτρέπει στους χρήστες σας να μεταβούν σε χαμηλή ποιότητα ως εναλλακτική λύση στην απρόσκοπτη απόρριψη του βίντεο.

Αποκτήστε τη σωστή υπηρεσία

Κατάλογος πρωτόκολλων κωδικοποιητών μερικά εργαλεία webinar

Έχετε αρκετό εύρος ζώνης

Ορίστε το περιβάλλον σας

Ο τόπος όπου θα βρίσκεστε για το διαδικτυακό σεμινάριο πρέπει να έχει ένα περιβάλλον που να ευνοεί αυτόν. Δεν θέλετε οι συμμετέχοντες να ακούσουν το σκυλί σας να γαυγίζει, το παιδί σας φωνάζει ή η τουαλέτα να ξεπλένεται στο παρασκήνιο. Μην επιτρέπετε σε κανέναν ή σε τίποτα να σας ενοχλήσει και να απαλλαγείτε από το κινητό σας τηλέφωνο καθ 'όλη τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, έτσι ώστε να εξαλειφθούν οι παρεμβολές, τεχνικών και προσωπικών τύπων. Εάν προβάλλετε τον εαυτό σας σε βίντεο, βεβαιωθείτε ότι είστε σε ένα καλά φωτισμένο περιβάλλον, καθώς η έλλειψη φωτεινότητας επηρεάζει την ποιότητα μιας εικόνας και του βίντεο.