Πώς να σχολιάσετε ένα βίντεο YouTube

01 από 04

Προσθέστε ένα νέο σχολιασμό

Αποτύπωση οθόνης

Οι σχολιασμοί είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε συνδέσμους, προσφορές για τον ιστότοπό σας ή άλλα βίντεο, σχόλια, διορθώσεις και ενημερώσεις. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε γρήγορους σχολιασμούς στα βίντεό σας κάνοντας κλικ και πληκτρολογώντας.

Αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε σχολιασμούς, αλλά αυτή είναι μια απλή μέθοδος για γρήγορες σημειώσεις.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας YouTube και μεταβείτε στη σελίδα παρακολούθησης του βίντεο που θέλετε να προσθέσετε σε σχολιασμούς.

Αναπαραγωγή του βίντεο στο σημείο όπου θέλετε να ξεκινήσετε τον σχολιασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύμβολο συν στο κάτω αριστερό μέρος του βίντεό σας.

Εάν δεν βλέπετε τον σύνδεσμο για να προσθέσετε έναν σχολιασμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον σωστό λογαριασμό YouTube και βεβαιωθείτε ότι το κουμπί Σύνταξης σχολιασμών ακριβώς πάνω από το βίντεο είναι ενεργοποιημένο.

02 από 04

Επιλέξτε έναν τύπο σχολιασμού

Αποτύπωση οθόνης
Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν τύπο σχολιασμού. Μπορείτε να επιλέξετε Ρυθμίσεις φωνής, Σημειώσεις ή Προβολείς.

Οι φούσκες ομιλίας κάνουν τις φυσαλίδες ομιλίας σαν να βλέπετε σε κινούμενα σχέδια για να υποδείξετε κάποιον που μιλάει ή σκέφτεται.

Οι σημειώσεις είναι απλά ορθογώνια πλαίσια κειμένου. Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στην οθόνη.

Οι προβολείς δημιουργούν περιοχές ανατροπής στο βίντεο. Η σημείωση δεν εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, εκτός αν μετακινηθείτε στην περιοχή Spotlight.

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τον τύπο σχολιασμού αργότερα.

03 του 04

Προσθήκη κειμένου σχολιασμού

Αποτύπωση οθόνης

Τώρα μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον σχολιασμό σας. Μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο σχολιασμού ανά πάσα στιγμή.

Κάντε κλικ στην αλυσίδα για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο Web. Κάντε κλικ στον τροχό χρώματος για να αλλάξετε το χρώμα της σημείωσής σας. Κάντε κλικ στο κάδο απορριμάτων για να διαγράψετε τον σχολιασμό σας.

Στο κάτω αριστερό μέρος του βίντεό σας, θα δείτε δύο τρίγωνα με μια γραμμή μεταξύ τους. Αυτό αντιπροσωπεύει τη διάρκεια του σχολιασμού σας με την αρχή και το τέλος. Μπορείτε να σύρετε τα τρίγωνα σε κάθε πλευρά για να ρυθμίσετε το χρονοδιάγραμμα.

Κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία του σχολιασμού σας.

04 του 04

Ο σχολιασμός σας δημοσιεύεται

Αποτύπωση οθόνης
Αυτό είναι. Ο σχολιασμός σας τελείωσε και ζωντανός. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους σχολιασμούς ή μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στον σχολιασμό για να την επεξεργαστείτε.

Για πιο προηγμένο έλεγχο σχολιασμού, μεταβείτε στο " Τα βίντεό μου": Σχόλια .