Πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας YouTube

Συμβουλές για εύκολη διαχείριση του λογαριασμού σας στο YouTube

Αφού εγγραφείτε στο λογαριασμό σας στο Youtube , μπορείτε να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Youtube. Αυτές οι ρυθμίσεις λογαριασμού στο Youtube περιλαμβάνουν την προσαρμογή της εμπειρίας προβολής και την αλλαγή των ρυθμίσεων απορρήτου, για να ελέγξετε πόσα στοιχεία μπορούν να δουν άλλα άτομα για το λογαριασμό σας στο Youtube.

01 από 08

Επισκόπηση του λογαριασμού σας στο Youtube

Επισκόπηση λογαριασμού στο YouTube.

Η επισκόπηση του λογαριασμού σας στο YouTube παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο Youtube . Αυτή η επισκόπηση λογαριασμού στο YouTube περιλαμβάνει συνδέσμους για τη διαχείριση των βίντεό σας, την επεξεργασία του καναλιού βίντεο , τη σύνδεση με το δίκτυό σας στο Youtube και άλλα.

Η επισκόπηση του λογαριασμού στο Youtube μοιάζει με ένα ταμπλό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τη χρήση του Youtube. Γνωρίστε τα μενού και τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε κάθε μενού. Υπάρχουν πολλά να καλύψουν, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε.

02 από 08

Προσαρμόστε το προφίλ λογαριασμού στο Youtube

Προφίλ λογαριασμού στο YouTube.

Το προφίλ του λογαριασμού σας στο YouTube περιέχει προσωπικά στοιχεία όπως την εικόνα προφίλ σας, το όνομα, την ηλικία, την εταιρεία, τα ενδιαφέροντά σας και πολλά άλλα. Συμπληρώνοντας αυτές τις λεπτομέρειες του λογαριασμού σας στο Youtube, θα αφήσετε άλλους χρήστες του Youtube να μάθουν περισσότερα για το ποιοι είστε.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αφήσετε κενά τα στοιχεία του προφίλ του λογαριασμού σας στο Youtube αν δεν θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα οθόνης ή να διατηρήσετε πραγματικά προσωπικές πληροφορίες εκτός σύνδεσης. Το YouTube είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος για όσους θέλουν να κλέψουν ταυτότητες, οπότε πάντα να είστε ενήμεροι για αυτές τις δυνατότητες και να προστατεύετε τον εαυτό σας.

03 του 08

Αλλάξτε τη ρύθμιση αναπαραγωγής λογαριασμού στο Youtube

Αυτή η επιλογή είναι πολύ χρήσιμη για τους κατόχους λογαριασμών στο Youtube με βραδύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για να ελέγξετε αν μπορείτε ή όχι να παρακολουθήσετε βίντεο υψηλής ποιότητας με το λογαριασμό σας στο Youtube.

Ακόμα κι αν είστε σε ένα μέρος με εξαιρετική υπηρεσία διαδικτύου, οι θεατές σας μπορεί να προέρχονται από μέρη του πλανήτη με αργή ή συμβιβασμένη υπηρεσία.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε να προβάλλετε υπότιτλους ή σχολιασμούς με τα βίντεό σας στο YouTube.

04 του 08

Επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λογαριασμού στο Youtube

Επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λογαριασμού στο Youtube.

Η φόρμα επιλογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λογαριασμού στο Youtube είναι όπου μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο αρχείο με το Youtube. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πόσο συχνά και υπό ποιες συνθήκες το Youtube μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο, καθώς ίσως θέλετε να ξέρετε όποτε κάποιος σχολιάζει ένα από τα βίντεό σας ή όταν είναι δυνατή η προβολή ενός βίντεο που μεταφορτώνεται.

05 του 08

Ρυθμίσεις απορρήτου λογαριασμού στο Youtube

Ρυθμίσεις απορρήτου λογαριασμού στο Youtube.

Οι πληροφορίες στο λογαριασμό σας στο YouTube μπορούν να ελέγχονται μέσω ρυθμίσεων απορρήτου. Μπορείτε να διευκολύνετε ή να δυσκολεύετε άλλους να βρουν το λογαριασμό σας στο YouTube, καθώς και να ελέγχετε αν η δραστηριότητα του λογαριασμού σας στο YouTube είναι ορατή σε άλλους και ποια είδη διαφημίσεων θα τοποθετήσει το YouTube στα βίντεο που παρακολουθείτε.

Σκεφτείτε για την εξασφάλιση των προσωπικών σας πληροφοριών , με προσεκτική προσέγγιση σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Ψάξτε για νέες επιλογές δημιουργίας εσόδων - ίσως υπάρχει η ευκαιρία να μετατρέψετε το περιεχόμενό σας σε χρυσωρυχείο! Περισσότερο "

06 του 08

Κοινή χρήση δραστηριότητας από τον λογαριασμό σας στο YouTube

Μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο YouTube με άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter , έτσι ώστε οι φίλοι και οι οπαδοί σας ενημερώνονται αυτόματα όταν μεταφορτώνετε ή προτιμάτε ένα βίντεο.

Αν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια μάρκα, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να το κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει όλους τους κοινωνικούς σας ιστότοπους στη μάρκα και το μήνυμα. Δεν θα θέλατε να μοιραστείτε ένα βίντεο μαγειρικής εάν η σελίδα σας στο Facebook είναι αφιερωμένη στην αγάπη σας για τις γάτες και τις κυλίνδρους.

07 του 08

Ρυθμίσεις Κινητού Λογαριασμού στο Youtube

Ρυθμίστε το λογαριασμό σας στο Youtube έτσι ώστε να λειτουργεί με το τηλέφωνό σας. Η ρύθμιση για το κινητό λογαριασμό στο Youtube σας δίνει μια εξατομικευμένη διεύθυνση που σας επιτρέπει να ανεβάσετε βίντεο απευθείας από το τηλέφωνό σας στο λογαριασμό σας στο YouTube.

Με τις κοινωνικές δεσμεύσεις που δημιουργήσατε στο τελευταίο βήμα, είστε πλέον ένας παραγωγός βίντεο που περπατάει και μιλάει. Δημιουργώντας ένα βίντεο εν κινήσει και μπορείτε να το μοιραστείτε με το ακροατήριό σας χωρίς να περιμένετε να επιστρέψετε σε έναν υπολογιστή μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμο. Περισσότερο "

08 από 08

Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας στο Youtube

Διαχειριστείτε το λογαριασμό σας στο Youtube.

Εδώ μπορείτε να δείτε την κατάσταση του λογαριασμού σας, να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης ή ακόμα και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο YouTube για πάντα.

Σκεφτείτε σκληρά πριν το κάνετε αυτό, ωστόσο, καθώς ο κόσμος μπορεί να χρειαστεί ακόμα να ακούσει την ιστορία σας.