Οι περισσότεροι συνηθισμένοι τρόποι για να αποκτήσετε Εκπαίδευση Εκδόσεων Desktop

Η εκπαίδευση σε επιτραπέζιους εκδότες μπορεί να είναι τυπική, άτυπη ή επαγγελματική κατάρτιση.

Δωρεάν μαθήματα και μαθήματα που βρέθηκαν σε απευθείας σύνδεση προσφέρουν ευέλικτη, αυτο-ρυθμιζόμενη μάθηση, ενώ τα μαθήματα, τα σεμινάρια και τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσφέρουν έμπειρους εκπαιδευτές. Τα εκπαιδευτικά βίντεο για την έκδοση επιτραπέζιων εκδόσεων παρέχουν οπτικοακουστική εκπαίδευση στο δικό σας σπίτι, με το δικό σας ρυθμό. Πολλοί εργοδότες δέχονται άμεσα την κατάρτιση στον τομέα της εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών αντί των πτυχίων ή της πιστοποίησης.

Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα γνωρίζοντας την εκτύπωση σε επιτραπέζιους υπολογιστές , οπότε ξεκινήστε τώρα να αποκτήσετε την εκπαίδευση που χρειάζεστε.

Εκπαίδευση στο χώρο εργασίας

EXTREME-PHOTOGRAPHER / Getty Images

Σε αντίθεση με πολλές θέσεις εργασίας στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι επιμορφωτικές εκδόσεις και οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις συχνά λαμβάνουν τη μορφή μη μαθήματος και κατάρτισης στην εργασία. Οι θέσεις εργασίας και τα πρακτικά σεμινάρια εισόδου παρέχουν εκπαίδευση στο χώρο εργασίας, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα προς την κατεύθυνση καλύτερων θέσεων ή και μελλοντικής αυτοαπασχόλησης στον τομέα της εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Ενώ η εκπαίδευση στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι η πιο εύκολη εκπαίδευση για να αποκτήσετε, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ανεβάσετε τη σκάλα αν δεν συμπληρωθεί από άλλη εκπαίδευση εκδόσεων desktop.

Αυθόρμητη, ανεξάρτητη μελέτη

Geber86 / Getty Images

Εκείνοι που δεν έχουν το χρόνο ή τα χρήματα για πιο επίσημες ή δομημένες ευκαιρίες μάθησης, μετατρέπονται σε αυτοτροφοδοτούμενη μελέτη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων, εκπαιδευτικών βίντεο, δωρεάν σεμινάρια και μαθήματα σε απευθείας σύνδεση, περιοδικών και συμμετοχής σε σχεδιαστή ή σχετικό με το λογισμικό λέσχη ή σε απευθείας σύνδεση ομάδα συζήτησης. Αυτός ο τύπος εκπαίδευσης είναι επίσης ιδανικός για όσους διαθέτουν πτυχία, πιστοποίηση ή εκπαίδευση στην εργασία που θέλουν να παραμείνουν ενημερωμένοι στον τομέα.

Σχεδιασμός ή εκτύπωση πτυχίου

Ο David Schaffer / Getty Images

Ορισμένοι εργοδότες μπορούν να βρουν πτυχίο στην εκτύπωση ή οι γραφικές τέχνες ελκυστικές. Για ορισμένες εργασίες γραφικού σχεδιασμού, μπορεί να προτιμάται τουλάχιστον ένα πτυχίο πανεπιστημίου και ένα βαθμό μεταπτυχιακού τίτλου ακόμη πιο επιθυμητό. Ακόμη και όταν δεν απαιτείται για την απασχόληση, η κατοχή πτυχίου προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ίσως ένα πλεονέκτημα στην εξεύρεση της σωστής θέσης εργασίας ή μιας καλύτερης θέσης

Σχεδιασμός ή Πιστοποίηση εκδόσεων Desktop

Εικόνες Σαββατοκύριακου Inc./Getty Images

Η εκπαίδευση πιστοποίησης για την έκδοση επιτραπέζιων εκδόσεων λέει στον κόσμο ότι είστε εξειδικευμένος σχεδιαστής ή χρήστης ειδικών τύπων λογισμικού. Ίσως ένα πιστοποιητικό γραφικού σχεδιασμού ή ένας εξειδικευμένος από την Adobe εμπειρογνώμονας (ACE) θα μπορούσε να ενισχύσει την ικανότητά σας να προσγειωθείτε σε μια θέση εργασίας, να πάρετε υψηλότερη αμοιβή ή ίσως η σχετική εκπαίδευση πιστοποίησης απλά θα σας βοηθήσει να εργαστείτε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα αυξάνοντας το σχεδιασμό και την τεχνογνωσία σας .

Διδασκόμενα από εκπαιδευτές μαθήματα ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση

asiseeit / Getty Images

Οι τάξεις που προσφέρονται από τα τοπικά κολέγια και τα μαθήματα που λαμβάνονται μέσω του Διαδικτύου προσφέρουν διαρθρωμένη εκμάθηση βασικών, ενδιάμεσων και προηγμένων τεχνικών εκτύπωσης και εκτύπωσης στον υπολογιστή. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι συχνά κατάλληλα για όσους χρειάζονται την πειθαρχία ενός καθορισμένου μαθήματος, αλλά η ευελιξία να ταιριάζει στις τάξεις στο πρόγραμμά τους. Με ή χωρίς να είναι πιστοποιημένη κλάση, αυτός ο τύπος εκπαίδευσης στον τομέα των εκδόσεων στον τομέα των επιτραπέζιων υπολογιστών μπορεί να ενισχύσει την απασχολησιμότητα και να βελτιώσει την απόδοση της εργασίας.

Εργαστήρια, Συνέδρια, Σεμινάρια

Yuri_Arcurs / Getty Images

Η συμμετοχή σε εργαστήρια και σεμινάρια μπορεί να είναι πιο χρήσιμη για την εξάσκηση σε συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως οι προηγμένες τεχνικές του InDesign ή του Photoshop, παρά για μια καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση στις τεχνικές εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Για όσους δεν έχουν επίσημη διδασκαλία, τα περιστασιακά εργαστήρια και τα σεμινάρια που διοργανώνονται από εκπαιδευτές μπορούν να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν την αυτοδιδασκαλία τους ή την επιμόρφωσή τους στο χώρο εργασίας.