Οφέλη από το Badoo Super Powers

Οδηγός για τα χαρακτηριστικά premium του κοινωνικού δικτύου

Η συνάντηση νέων φίλων και πιθανών ημερομηνιών είναι δωρεάν στο Badoo , αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους 313 εκατομμύρια χρήστες του κοινωνικού δικτύου;

Οι Super Powers επιτρέπουν στους χρήστες όπως εσείς να βοηθήσετε να επισημάνετε τα περιουσιακά τους στοιχεία και να κερδίσετε περισσότερη προσοχή από τα τυπικά προφίλ μόνο. Αλλά, για να τα χρησιμοποιήσουν, οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τις εξουσίες τους αγοράζοντας ή κερδίζοντας πιστώσεις Badoo με την επιφάνεια εργασίας τους, συσκευές Android ή iPhone .

Οι Σούπερ Εξουσίες σας βοηθούν να γνωρίζετε τους ανθρώπους πιο γρήγορα. Με την εγγραφή σας στο Super Powers μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από όλες τις επιπλέον προσφερόμενες λειτουργίες, όπως η αόρατη λειτουργία, η αναίρεση της τελευταίας σας ψηφοφορίας και πολλά άλλα. Οι δωρεάν Super Powers δίνονται σε νέα μέλη για λίγες μέρες κατά την εγγραφή τους (κάντε εγγραφή εδώ αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό!) Και στη συνέχεια μπορείτε να τις αγοράσετε σε συνδρομές ενός, τριών, έξι ή δώδεκα μηνών.

Εδώ είναι μερικά πολύτιμα οφέλη που μπορείτε να περιμένετε όταν ενεργοποιήσετε τις Super Powers σας:

Αυξημένη ορατότητα

Για 100 μονάδες Badoo , οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τη φωτογραφία τους στον πίνακα "Spotlight", ο οποίος εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης και διαθέτει φωτογραφίες των πληρωμένων χρηστών, εμφανίζεται συχνότερα στο παιχνίδι "Συναντήσεις" ή ανυψώνεται στο κορυφαίο σημείο στα αποτελέσματα αναζήτησης .

Δείτε ποιος θέλει να σας συναντήσει

Για τους χρήστες του Badoo που ψήφισαν "Ναι" ή "Ίσως" στο παιχνίδι Encounters, η ταυτότητά τους θα παραμείνει ένα μυστήριο εκτός εάν ενεργοποιήσετε τις Super Powers σας. Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψετε ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τους ανθρώπους

Κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού Encounters, οι χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει το Super Powers μπορούν να δουν πληροφορίες προφίλ που δεν είναι διαθέσιμες στους κανονικούς χρήστες.

Δεν υπάρχει περισσότερη κρέμονται γύρω

Έχετε ποτέ στείλει ένα μήνυμα σε κάποιον χρήστη του Badoo ή σε άλλο κοινωνικό site ή dating site και δεν είναι γνωστό αν έλαβε ποτέ τη σημείωσή σας; Με το Super Powers ενεργοποιημένο, θα γνωρίζετε εάν οι χρήστες έχουν διαβάσει τα μηνύματά σας και σας δίνουν τα σχόλιά σας σχετικά με το εάν μπορεί να σπαταλάτε το χρόνο σας σε πιθανό αγώνα.

Αποκλειστική πρόσβαση με δημοφιλείς χρήστες

Βγείτε στην κορυφή της λίστας για να μιλήσετε με τους πιο δημοφιλείς χρήστες του Badoo και απολαύστε την αποκλειστική πρόσβαση που δεν απολαμβάνουν τα τακτικά μέλη του κοινωνικού δικτύου .

Ξεχωρίστε ανάμεσα στους άλλους Messengers

Οι χρήστες Super Power απολαμβάνουν επίσης τη γνώση ότι τα μηνύματά τους θα εμφανίζονται πάντα πάνω από τα μηνύματα των μη καταβληθέντων μελών, καθιστώντας πιθανό ότι θα δείτε πρώτα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε πάντα μπροστά σε έναν πιθανό αγώνα ή φίλο.

Προηγμένη αναζήτηση προφίλ

Σε αντίθεση με τη λειτουργία ελεύθερης αναζήτησης, οι χρήστες του Badoo Super Powers απολαμβάνουν βαθύτερη και εξατομικευμένη αναζήτηση για να βρουν ανθρώπους που ταιριάζουν ακριβώς με αυτό που ψάχνετε και πλησιάστε στην επόμενη ημερομηνία ή την κοινωνική σας εκδρομή.

Προβολή προφίλ με μυστικότητα

Θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στο προφίλ ενός άλλου μέλους χωρίς να το γνωρίζουν; Μπορείτε να ελέγξετε μυστικά τους πιθανούς αγώνες με αόρατο τρόπο, αποκλειστικά για όσους έχουν ενεργοποιήσει το Super Powers στο λογαριασμό του Badoo .

Προφίλ δέρματα

Ξεχωρίστε με ένα προσαρμοσμένο δέρμα προφίλ και άλλες δυνατότητες εξατομίκευσης που είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές που πληρώνουν.

Ειδοποιήσεις νέου μέλους

Λάβετε ειδοποιήσεις για νέους ανθρώπους στο Badoo και είστε οι πρώτοι που τους καλωσορίζετε στο κοινωνικό δίκτυο πριν από τον υπόλοιπο κόσμο. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση.