Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ανανέωση της εφαρμογής στο παρασκήνιο στο iPad

Η λειτουργία διατηρεί τις εφαρμογές σας έτοιμες να πάνε όταν τις χρειάζεστε

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η λειτουργία ανανέωσης του Background App στο iOS για iPad δίνει στις εφαρμογές σας την ευχέρεια να λειτουργούν στο παρασκήνιο χωρίς να το γνωρίζετε. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Παρουσιάστηκε με το iOS 7 και εξακολουθεί να είναι ισχυρό σε iOS 11, το Background App Refresh είναι ένα χαρακτηριστικό που επεξεργάζεται εφαρμογές πριν τις χρησιμοποιήσετε. Εάν το επιτρέψετε, οι εφαρμογές του καταστήματος θα έχουν τα τρέχοντα κουπόνια πριν φτάσετε στη γραμμή πληρωμής και οι πρόσφατες αναρτήσεις κοινωνικών μέσων θα σας περιμένουν όταν ανοίγετε τις εφαρμογές σας στο Facebook ή στο Twitter.

Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες εφαρμογές σε τακτική βάση. Παρόλο που μπορεί να υποψιάζεστε ότι το Background App Refresh είναι μια αποστράγγιση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPad σας, δεν είναι τόσο μεγάλο από ένα power-grabber. Οι εφαρμογές δεν επιτρέπεται να εκτελούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρασκήνιο, μόνο για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να αποκρύπτουν τα πιο πρόσφατα δεδομένα. Ωστόσο, αν ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ανανέωση εφαρμογής φόντου για ορισμένες ή όλες τις εφαρμογές σας.

Επιλογή της ρύθμισης ανανέωσης της εφαρμογής φόντου για εφαρμογές σας

Από προεπιλογή, όλες οι εφαρμογές είναι ενεργοποιημένες στις ρυθμίσεις Ανανέωση εφαρμογής φόντου. Για να το αλλάξετε:

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad σας ξεκινώντας την εφαρμογή " Ρυθμίσεις ".
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε Γενικά .
  3. Πατήστε Ανανέωση εφαρμογών φόντου για να μεταβείτε στις λεπτομερείς ρυθμίσεις.
  4. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία Ανανέωση εφαρμογής φόντου, πατήστε το ρυθμιστικό Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση δίπλα στην επιλογή Ανανέωση εφαρμογής φόντου στο πάνω μέρος της οθόνης για να την μετακινήσετε στη θέση Απενεργοποίηση .
  5. Αν θέλετε να ανανεώσετε μερικές από τις εφαρμογές σας και μερικές από αυτές να μην είναι, εναλλαγή του ρυθμιστικού ενεργοποίησης / απενεργοποίησης δίπλα σε κάθε εφαρμογή στην επιθυμητή θέση.