Πώς να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο για το iPad σας

Ξέρατε ότι δεν έχετε κολλήσει με το πληκτρολόγιο οθόνης που συνοδεύει το iPad; Υπάρχει μια σειρά από εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις που σας περιμένουν στο App Store, συμπεριλαμβανομένων των πληκτρολογίων που σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε λέξεις εντοπίζοντας το δάχτυλό σας από γράμμα σε γράμμα.

Πώς λοιπόν εγκαθιστάτε ένα προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο;

Κάντε λήψη ενός πληκτρολογίου από το App Store

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο τρίτου μέρους, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη ενός από το App Store. Μόλις γίνει η λήψη, πρέπει να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια να μεταβείτε σε αυτό όταν το πληκτρολόγιο βρίσκεται στην οθόνη. Μπορεί να ακούγεται σύγχυση, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργηθεί.

Το πιο δύσκολο μέρος μπορεί να είναι η εύρεση του σωστού πληκτρολογίου για να αντικαταστήσετε το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο που συνοδεύει το iPad. Μερικές δημοφιλείς εναλλακτικές πληκτρολογίου iPad είναι τα Swype, SwiftKey και Gboard.

Πώς να ρυθμίσετε ένα προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο στο iPad σας

Πώς να επιλέξετε το προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο κατά την πληκτρολόγηση

Αφού εγκαταστήσετε το πληκτρολόγιο, μπορεί να εκπλαγείτε ότι το παλιό πληκτρολόγιο iPad στην οθόνη εμφανίζεται την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε κάτι. Ενώ έχετε εγκαταστήσει το πληκτρολόγιό σας, δεν έχετε επιλέξει ακόμα να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά μην ανησυχείτε, είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε το νέο σας πληκτρολόγιο.