Ο εκτυπωτής MAXIFY MB2320 του All-in-One της Canon ή ο εκτυπωτής AIO της Canon

Ένας εκτυπωτής AIO έτοιμος για επιχειρήσεις, μια αναστροφή ρόλων για τη Canon;

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Bottom Line: Αυτός ο εκτυπωτής ήταν αρκετά μακριά τώρα που πωλεί για κάτω από $ 100 ($ 99 στο Amazon) και πιθανότατα ποτέ δεν θα πάει βόρεια από ένα σημείωμα C ξανά, και αυτό αξίζει τον κόπο.

Εισαγωγή

Εδώ, εξετάζουμε ένα μοντέλο μεσαίας εμβέλειας, το MAXIFY MB2320 $ 199.99-MSRP (οδός 99,99 δολάρια). Η τιμή και τα χαρακτηριστικά της τοποθετούν στο κέντρο μιας προσφοράς πέντε προϊόντων από τέσσερα MFP μεσαίας έως μεγάλης χωρητικότητας και μία μηχανή μονής λειτουργίας (εκτύπωση), η Canon έκανε το ντεμπούτο της σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, αυτό είναι πολύ εκτυπωτής για $ 100.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Ενώ αυτά τα AIF MAXIFY είναι όλα μαύρα στιλπνότητα και κάπως κύβος, εκτός από αυτό, δεν μοιάζουν πολύ με αυτά που έχουμε συνηθίσει από την Canon - Pixmas. Οι περισσότεροι Pixmas, για παράδειγμα, είναι σύντομοι και καταλήγουν, και ως εκ τούτου ανίκανοι με μεγάλη ικανότητα. Αυτό το Maxify, από την άλλη πλευρά, συνοδεύεται από δύο συρτάρια χαρτιού 250 φύλλων, συνολικής χωρητικότητας 500 φύλλων. Επιπλέον, αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης 50 φύλλων κάνει σάρωση, αποστολή φαξ και δημιουργία αντιγράφων πρωτοτύπων διπλής όψεως, παιχνιδιού παιδιών.

Σε 18,3 ίντσες απέναντι, 18,1 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω, 12,6 ίντσες ψηλό και ζυγίζει σε 26,9 λίβρες, σε αντίθεση με τους προκατόχους του Pixma, το MG2320 είναι λίγο πολύ μεγάλο για τους περισσότερους υπολογιστές. (Επιπλέον, εάν είναι απασχολημένος καθόλου, δεν το θέλετε στο γραφείο σας .) Εκτός από την πραγματοποίηση αντιγράφων και σάρωσης από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή στους υπολογιστές του δικτύου σας, η οθόνη αφής 4,3 ιντσών σάς επιτρέπει να σαρώσετε και εκτυπώστε από τις μονάδες δίσκου USB, καθώς και διάφορες επιλογές κινητής εκτύπωσης και υποστήριξη για διάφορες τοποθεσίες σύννεφων, όπως το Google Cloud Print, Maxify Printing Solutions, Flickr, Facebook, Twitter, Microsoft Drive και Dropbox, καθώς και σάρωση και εκτύπωση από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αυτό το MAXIFY υποστηρίζει μια σειρά πρόσθετων επιλογών για κινητές συσκευές. σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες εκτύπωσης για κινητά σήμερα, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο του Google.com " Εκτύπωση από το κινητό σας συσκευή " άρθρο.

Απόδοση και ποιότητα εκτύπωσης

Δεν μπορώ να σκεφτώ μία Pixma για καταναλωτές που είναι γνωστή για την ταχύτητα εκτύπωσης. παρόλο που η πλειοψηφία τους εκτυπώνει τόσο επαγγελματικά έγγραφα υψηλής ποιότητας όσο και φωτογραφίες. Όταν πρόκειται για την ποιότητα εκτύπωσης, αυτό το MAXIFY δεν αποτελεί εξαίρεση. Χτυπάει τα επιχειρηματικά έγγραφα πολύ γρηγορότερα από ό, τι όχι μόνο Pixmas (κάτι που δεν είναι δύσκολο να γίνει), αλλά και πολλά άλλα μοντέλα που προσανατολίζονται προς το γραφείο από άλλους κατασκευαστές.

Το MB2320 διαθέτει νέα κεφαλή εκτύπωσης και μηχανικό σύστημα, καθώς και ένα νέο σύστημα κασέτας μελανιού διπλής αντοχής υψηλής πυκνότητας (DRHD) σχεδιασμένο για την παραγωγή εξόδου με έντονη οπτική πυκνότητα, ζωντανά χρώματα και αναδιαμορφωμένα μελάνια που υποτίθεται ότι είναι σήμανση- και ανθεκτική στην τριβή.

Αυτό που σημαίνει για εσάς είναι ότι θα έχετε εκπληκτικές εκτυπώσεις - φωτογραφίες και έγγραφα - σχετικά γρήγορα, με εξαιρετική ποιότητα κειμένου, εικόνας και γραφικών.

Κόστος ανά σελίδα

Έχω squawking για τα CPP της Pixmas εδώ και χρόνια. Χορηγημένος, αυτό δεν είναι ένα Pixma, και ξέρετε τι, ως εκ τούτου, κάνει αρκετά καλά για το κόστος ανά σελίδα- για έναν λιγότερο από $ 200 εκτυπωτή που είναι. Όταν χρησιμοποιείτε τις δεξαμενές υψηλότερης απόδοσης με αυτό το Maxify, οι ασπρόμαυρες σελίδες τρέχουν περίπου 2,7 σεντ το καθένα και οι έγχρωμες σελίδες είναι περίπου 8,1 σεντ.

Είναι αυτά τα μεγάλα CPPs; Ο μονόχρωμος αριθμός είναι λίγο υπερβολικός, αλλά δεν είναι απροσδόκητος δεδομένης της τιμής αγοράς. Το χρώμα CPP δεν είναι καθόλου κακό για ένα MFP αξίας $ 100. Αλλά αυτές οι CPPs είναι εντάξει μόνο αν δεν σχεδιάζετε να εκτυπώνετε περισσότερες από μερικές εκατοντάδες σελίδες κάθε μήνα, σίγουρα όχι περισσότερο από 1.000. Εάν σχεδιάζετε να εκτυπώσετε περισσότερα, όμως, πρέπει να πάτε με ένα από τα μοντέλα της σειράς MB5000, όπως το Maxify MB5320, το οποίο αναθεωρήθηκε εδώ και λίγο καιρό πίσω . η ασπρόμαυρη CPP, όταν χρησιμοποιείτε τις δεξαμενές υψηλότερης απόδοσης, τρέχει περίπου 1,5 σεντ.

Πιστέψτε με, αν εκτυπώσετε πολλά, ότι 1,2 σεντς ανά σελίδα μπορεί να πάρει ακριβά - περίπου $ 120 για κάθε 10.000 σελίδες, ή να θέσει άλλο τρόπο, δύο ή τρεις μήνες πριν να κάνετε τη διαφορά μεταξύ του κόστους και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Ελέγξτε αυτό το About.com " Όταν ένα $ 150 εκτυπωτή μπορεί να σας κοστίσει Χιλιάδες " άρθρο για μια πιο λεπτομερή προοπτική.

Το τέλος

Τι δεν αρέσει σε αυτό το MAXIFY; Τα CPPs; Λοιπόν, ναι, εάν εκτυπώνετε πολλά. Αν ναι, ελέγξτε το MB5320, όπως αναφέρθηκε. Θα κοστίσει λίγο πιο μπροστά, αλλά θα πληρώσει για τον εαυτό της αρκετά γρήγορα. Διαφορετικά, αν δεν εκτυπώνετε πολύ, το MB2320 θα πρέπει να σας εξυπηρετεί καλά.