Το πολυλειτουργικό μηχάνημα Color LaserJet Pro της HP, M477fdw

Καλύτερη εκτύπωση μέσω του γραφίτη και των κασετών JetIntelligence

Μία από τις διαφορές μεταξύ των εκτυπωτών κατηγορίας λέιζερ της HP και εκείνων που κατασκευάστηκαν από ορισμένες άλλες εταιρείες, όπως το OKI Data και ο Brother, είναι ότι, ενώ τείνουν να κοστίζουν περισσότερο και να κοστίζουν περισσότερο για χρήση, η πρώην πολυλειτουργική (print, copy , σάρωση και φαξ) Τα LaserJets είναι επίσης πιο κομψά, καθώς και πιο προηγμένα σε ορισμένους τύπους τεχνολογιών εκτύπωσης. Δυστυχώς, όμως, πληρώνετε για το στυλ και τις νέες καινοτομίες - τόσο από πλευράς κόστους για το ίδιο το μηχάνημα όσο και σε αυτή την περίπτωση, το κόστος ανά σελίδα σε τόνερ.

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν στο θέμα αυτής της ανασκόπησης, το LaserJet Pro MFP M477fdw της HP, αξίας 529.99 δολαρίων. Εκτυπώνει καλά. Είναι φορτωμένο με χαρακτηριστικά? και έχει σχετικά χαμηλό ασπρόμαυρο κόστος ανά σελίδα. Το έγχρωμο κόστος ανά σελίδα, ή CPP, όμως, είναι πολύ υψηλό. Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και ομάδες εργασίας εκτυπώνουν πολύ περισσότερες μονόχρωμες σελίδες από ό, τι κάνουν το χρώμα, αλλά όπως βλέπετε στην ενότητα Κόστος ανά σελίδα, το Color CPP αυτού του μοντέλου είναι αρκετά υψηλό ώστε να αποθαρρύνει την έγχρωμη εκτύπωση συνολικά.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το MFP M477fdw έχει ύψος 16,3 ίντσες, κατά 16,8 ίντσες από το πλάι στο πλάι, κατά 25,7 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω και ζυγίζει 59,1 λίβρες. Αυτός είναι πάρα πολύς εκτυπωτής για να καθίσει δίπλα στον υπολογιστή σας στην επιφάνεια εργασίας σας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το MFP έρχεται με σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένου αυτόματου τροφοδότη εγγράφων για αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης 50 φύλλων ή ADF . Στην πραγματικότητα, όχι μόνο μπορεί να σαρώσει και τις δύο πλευρές των πρωτοτύπων σας χωρίς παρέμβαση από τον χρήστη, αλλά είναι ένας ADF "μονής διέλευσης", που σημαίνει ότι ο σαρωτής μπορεί να σαρώσει και τις δύο όψεις των πρωτοτύπων σας ταυτόχρονα. Με άλλα λόγια, έχει δύο μηχανισμούς σάρωσης για τη σάρωση δύο σελίδων, κάθε πλευρά, ταυτόχρονα.

Διαθέτει επίσης μια ευρεία και εύκολη στη χρήση έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών για τη διαμόρφωση του MFP ή για διευκόλυνση των επιλογών χωρίς υπολογιστή ή με τα πόδια , όπως η δημιουργία αντιγράφων, η σάρωση σε μονάδα δικτύου ή η σάρωση σε και την εκτύπωση από έναν αριθμό τοποθεσιών σύννεφων. Άλλες επιλογές συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας περιλαμβάνουν το Wireless Direct, το ισοδύναμο της HP με το Wi-Fi Direct και το Near-Field Communication ή το NFC .

Οι άλλες πιο βασικές επιλογές σύνδεσης είναι Wi-Fi, Gigabyte Ethernet και USB. Η λίστα χαρακτηριστικών συνεχίζεται και ενεργοποιείται. Όπως είπα νωρίτερα, δεν λείπει πολύ.

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης, Χειρισμός χαρτιού

Αυτό το MFP αποτελεί μέρος της τεχνολογίας JetIntelligence της HP, η οποία αναφέρει ότι αυξάνει τόσο την ταχύτητα όσο και την ποιότητα εκτύπωσης. Η HP υπολογίζει το M477fnw σε 27 σελίδες ανά λεπτό ή σε σελίδες ανά λεπτό, αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτές οι σελίδες αποτελούνται από μη μορφοποιημένο κείμενο γραμματοσειρών από προεπιλογή στον εκτυπωτή. Παρόλα αυτά, πήρα αξιοπρεπείς ταχύτητες, μόλις πάνω από 9ppm στο μικτό μορφοποιημένο κείμενο, τα γραφικά και τα φορτωμένα με γραφικά έγγραφα.

Τα μοντέλα LaserJet της HP εκτυπώνονται καλά. Μας άρεσε όλα όσα εκτυπώσαμε σε αυτό το μοντέλο, ακόμα και φωτογραφίες. Χορηγείται, εκτυπώνει φωτογραφίες στο υψηλό τέλος της ποιότητας λέιζερ, η οποία δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα inkjet φωτογραφιών, αλλά αρκετά καλή για τις περισσότερες επιχειρηματικές εφαρμογές.

Το χειρισμό χαρτιού, επίσης, δεν ήταν κακό. Λαμβάνετε γρήγορα ένα κύριο συρτάρι 250 φύλλων, καθώς και ένα δίσκο αντικατάστασης 50 φύλλων για εκτύπωση σε άλλο μέσο εκτός από την προεπιλογή σας, χωρίς να χρειαστεί να αδειάσετε και να διαμορφώσετε ξανά το συρτάρι εισόδου. Επιπλέον, η HP προσφέρει μια δεύτερη κασέτα 550 φύλλων στην τοποθεσία της.

Κόστος ανά σελίδα

Ίσως αυτή η πιο απογοητευτική πτυχή του MFP είναι το κόστος χρώματος ανά σελίδα ή CPP. Είναι μονόχρωμο CPP 2 σεντ δεν είναι πολύ κακό, αλλά αρκετά κάτω από 2 σεντ είναι πιο κατάλληλο για ένα σχετικά ακριβό MFP όπως αυτό. Και είναι 14 σεντς για τις έγχρωμες σελίδες είναι πολύ υψηλό για ένα λέιζερ όγκου $ 530. Αν σχεδιάζετε να εκτυπώσετε πολύ χρώμα, θα θελήσετε να βρείτε ένα μηχάνημα όπου το CPP δεν είναι αυτό που δεν έχει αποστασιοποιηθεί προς την ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Συνολική αξιολόγηση

Αυτή είναι μια εύκολη κλήση. Εάν σκοπεύετε να εκτυπώσετε πολλά έγχρωμα έγγραφα, κοιτάξτε άλλους εκτυπωτές. Αν όχι, αυτό είναι ένα αξιοπρεπές MFP μεγάλου όγκου.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε μια πολύ λεπτομερή ανασκόπηση αυτού του εκτυπωτή.

Αγοράστε το M477fdw MFP HP Color LaserJet Pro MFP στο Amazon