Αναβίωση των μουσικών πολέμων 2

Πληροφορίες έκδοσης:

Περιγραφή:

Το Music Wars Rebirth 2 είναι η συνέχεια του προσομοιωτή μουσικής βιομηχανίας Antu John Johnson του 2008 από τον εκδότη Wolverine Studios.

Το παιχνίδι δημιουργεί και διαχειρίζεται μια δισκογραφική εταιρεία, η οποία περιλαμβάνει την επίβλεψη των οικονομικών, καθώς και τους τραγουδιστές και τις μπάντες στο πλαίσιο της σύμβασής σας.

Ο πρωταρχικός σας στόχος είναι να καταστήσετε την δισκογραφική σας εταιρεία κορυφαία στη βιομηχανία, πράγμα που σημαίνει προσεκτική καθοδήγηση της καριέρας κάθε καλλιτέχνη σε κάθε βήμα του τρόπου διασφάλισης της μέγιστης έκθεσης και ελπίζουμε ότι θα επιτευχθεί επιτυχία.

Το παιχνίδι παίζεται μέσω μιας σειράς οθονών μενού, που σας επιτρέπουν να βλέπετε τα οικονομικά, τους καλλιτέχνες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις ανταγωνιστικές ετικέτες, τη φήμη και πολλά άλλα. Θα μπορείτε να προσλαμβάνετε παραγωγούς και τραγουδοποιούς, να επιλέξετε το θέμα του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη και το όνομα του ρεκόρ.

Κατά την πρόσληψη ενός παραγωγού ή ενός τραγουδοποιού, θα μπορείτε να βλέπετε τις αξιολογήσεις τους σε διάφορους βασικούς τομείς, όπως η δημιουργικότητα, η διαμάχη, η σύνθεση και η δημοτικότητα, γεγονός που θα επηρεάσει το κόστος τους καθώς και την επιτυχία του προϊόντος τους.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος παραγωγής του άλμπουμ, είτε πρόκειται για μια γρήγορη ανάκαμψη για να εξοικονομήσετε κάποια έξοδα σε μακροπρόθεσμη βάση είτε για μια προσέγγιση hands-off που δίνει στον καλλιτέχνη το χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει αυτό που ελπίζει να είναι μια καταγραφή ποιότητας. Φυσικά, δεδομένου ότι πληρώνετε τους λογαριασμούς, τα παρατεταμένα έξοδα ανάπτυξης ενδέχεται να σας βγάλουν από την επιχείρηση εάν το αρχείο που προκύπτει δεν είναι ένα χτύπημα.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στο Music Wars Rebirth 2 περιλαμβάνουν μια διαδικασία αναζήτησης ταλέντων, επιτρέποντάς σας την ευελιξία να διαμορφώσετε τις δικές σας μπάντες, έναν επεξεργαστή στο παιχνίδι για να προσαρμόσετε την μουσική επιχείρηση ανάλογα με τις ανάγκες σας και την ικανότητα να παίζετε εναντίον φίλων σε ένα multiplayer τρόπος.