Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα στο iPhone

Με τις δεκάδες ή εκατοντάδες (ή περισσότερα!) Μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουμε καθημερινά, η διατήρηση των θυρίδων εισερχομένων στο iPhone σας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Με τόσο μεγάλη ένταση, χρειάζεστε έναν γρήγορο τρόπο χειρισμού της αλληλογραφίας σας. Ευτυχώς, ορισμένα χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στην εφαρμογή αλληλογραφίας που συνοδεύει το iPhone (και iPod touch και iPad) το κάνουν πιο εύκολο. Η επισήμανση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως ανάγνωσης, μη αναγνωσμένης ή επισήμανσής τους για μεταγενέστερη προσοχή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη διαχείριση των εισερχομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας.

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone ως αναγνωσμένα

Τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν διαβαστεί έχουν μπλε κουκίδες δίπλα τους στο φάκελο Εισερχόμενα αλληλογραφίας. Ο συνολικός αριθμός αυτών των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων είναι επίσης ο αριθμός που εμφανίζεται στο εικονίδιο εφαρμογής αλληλογραφίας . Κάθε φορά που ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή "Αλληλογραφία", αυτόματα χαρακτηρίζεται ως αναγνωσμένο. Η μπλε κουκίδα εξαφανίζεται και ο αριθμός στο εικονίδιο της εφαρμογής Mail απορρίπτεται. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τη μπλε κουκίδα χωρίς να ανοίξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Στα εισερχόμενα, σύρετε από αριστερά προς τα δεξιά στο email.
  2. Αυτό αποκαλύπτει το μπλε κουμπί Ανάγνωση στο αριστερό άκρο της οθόνης.
  3. Τραβήξτε προς τα πίσω όλη την κατεύθυνση έως ότου το email σπάσει πίσω (μπορείτε επίσης να σταματήσετε να σπρώχνετε προς τα πίσω για να αποκαλύψετε το κουμπί Ανάγνωση ). Η μπλε κουκίδα θα φύγει και το μήνυμα θα επισημανθεί ως αναγνωσμένο.

Πώς να σημειώσετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone ως αναγνωσμένα

Εάν υπάρχουν πολλά μηνύματα που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένα ταυτόχρονα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία των εισερχομένων.
  2. Αγγίξτε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένο. Θα εμφανιστεί ένα σημάδι επιλογής για να δείξετε ότι έχετε επιλέξει αυτό το μήνυμα.
  3. Πατήστε Σημείωση στην κάτω αριστερή γωνία.
  4. Στο αναδυόμενο μενού, χτυπήστε Mark as Read .

Επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα με το IMAP

Μερικές φορές τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σημειώνονται ως αναγνωσμένα χωρίς να κάνετε τίποτα στο iPhone σας. Εάν οποιοσδήποτε από τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IMAP (το Gmail είναι ο λογαριασμός που οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το IMAP), κάθε μήνυμα που διαβάζετε ή επισημαίνετε ως αναγνωσμένο σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα επισημαίνεται στο iPhone ως αναγνωσμένο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το IMAP συγχρονίζει μηνύματα και κατάσταση μηνυμάτων σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν αυτούς τους λογαριασμούς. Ακούγεται ενδιαφέρον; Μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το IMAP και να διαμορφώσετε τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να το χρησιμοποιήσετε .

Πώς να σημειώσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του iPhone ως μη αναγνωσμένα

Μπορείτε να διαβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια να αποφασίσετε να το επισημάνετε ως μη αναγνωσμένο. Αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να θυμηθείτε ότι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντικό και πρέπει να επιστρέψετε σε αυτό. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στα Εισερχόμενα της εφαρμογής "Αλληλογραφία" και βρείτε το μήνυμα (ή τα μηνύματα) που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένα.
  2. Πατήστε Επεξεργασία .
  3. Αγγίξτε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένο. Θα εμφανιστεί ένα σημάδι επιλογής για να δείξετε ότι έχετε επιλέξει αυτό το μήνυμα.
  4. Πατήστε Σημείωση στην κάτω αριστερή γωνία
  5. Στο αναδυόμενο μενού, πατήστε Σημείωση ως μη αναγνωσμένο .

Εναλλακτικά, εάν υπάρχει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας που έχει ήδη επισημανθεί ως αναγνωσμένο, σύρετε προς τα αριστερά προς τα δεξιά σε αυτό για να αποκαλύψετε το κουμπί Μη αναγνωσμένο ή να σύρετε ολόκληρο το πλάτος.

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone

Η εφαρμογή "Αλληλογραφία" σας επιτρέπει επίσης να επισημάνετε μηνύματα προσθέτοντας μια πορτοκαλί κουκίδα δίπλα τους. Πολλοί άνθρωποι σημαίνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως τρόπο να υπενθυμίσω ότι το μήνυμα είναι σημαντικό ή ότι πρέπει να αναλάβουν δράση σε αυτό. Τα μηνύματα που φέρουν σημαία (ή μη) είναι πολύ παρόμοια με την επισήμανση τους. Δείτε πώς:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή αλληλογραφίας και βρείτε το μήνυμα που θέλετε να επισημάνετε.
  2. Πατήστε το κουμπί Επεξεργασία .
  3. Αγγίξτε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επισημάνετε. Θα εμφανιστεί ένα σημάδι επιλογής για να δείξετε ότι έχετε επιλέξει αυτό το μήνυμα.
  4. Πατήστε Σημείωση στην κάτω αριστερή γωνία.
  5. Στο αναδυόμενο μενού, πατήστε Σημαία .

Μπορείτε να επισημάνετε ταυτόχρονα πολλά μηνύματα χρησιμοποιώντας τα ίδια βήματα που περιγράφονται στις τελευταίες ενότητες. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετακινώντας από δεξιά προς τα αριστερά και πατώντας το κουμπί Σημαία .

Για να δείτε μια λίστα με όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε επισημάνει, πατήστε το κουμπί Γραμματοκιβώτια στην επάνω αριστερή γωνία για να μετακινηθείτε στη λίστα εισερχομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, πατήστε Σημαδεμένο .