Πώς να αποκτήσετε εικόνα πλήρους οθόνης σε τηλεφωνήματα IPhone

Ξεχάσατε ότι ολόκληρη η φωτογραφία στην iOS 7; Θα σας βοηθήσουμε να το πάρετε πίσω.

Κάνοντας μια κλήση στο iPhone, εννοούσε ότι ολόκληρη η οθόνη θα γεμίζει με μια φωτογραφία του ατόμου που σας καλεί (αν υποθέσετε ότι είχατε μια φωτογραφία από αυτούς που ανατέθηκε στην επαφή τους, δηλαδή). Ήταν ένας ελκυστικός, εξαιρετικά οπτικός τρόπος να γνωρίζετε όχι μόνο ποιος τηλεφώνησε, αλλά και να σας επιτρέψει να αλληλεπιδράσετε με την κλήση απαντώντας ή να την αγνοήσετε ή να απαντήσετε σε αυτήν με ένα μήνυμα κειμένου.

Όλα αυτά άλλαξαν στο iOS 7. Με αυτήν την έκδοση του iOS, η εικόνα πλήρους οθόνης αντικαταστάθηκε από μια μικρή κυκλική έκδοση της εικόνας στην επάνω γωνία της οθόνης εισερχόμενων κλήσεων. Ακόμη χειρότερα, δεν υπήρχε τρόπος να το αλλάξουμε πίσω στην πλήρη οθόνη. Οι χρήστες παραπονέθηκαν. Γιατί η Apple έκανε ένα χαρακτηριστικό που πρόσφερε μεγάλες, καλές εικόνες τόσο βαρετές;

Ποτέ δεν ανακαλύψαμε γιατί έγινε η αλλαγή, αλλά δεν κράτησε πολύ. Παρόλο που δεν υπάρχει ρύθμιση για να τον ελέγξετε και είναι ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό, εάν εκτελείτε iOS 8 ή νεότερη έκδοση στο iPhone σας, μπορείτε να έχετε πάλι εικόνες πλήρους οθόνης για εισερχόμενες κλήσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν είχατε ποτέ ένα iPhone με iOS 7 σε αυτό, αυτό το άρθρο δεν ισχύει για εσάς. Όλες οι φωτογραφίες που αντιστοιχίζετε στις επαφές σας θα είναι από προεπιλογή πλήρους οθόνης.

Πώς να κάνετε νέες φωτογραφίες Fullscreen

Αν προσθέτετε μια ολοκαίνουργια φωτογραφία για μια επαφή στο iPhone σας, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Είτε αντικαθιστάτε την υπάρχουσα φωτογραφία μιας επαφής είτε προσθέτετε για πρώτη φορά, προσθέστε τη φωτογραφία όπως θα κάνατε κανονικά:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Επαφές. Αν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο, επιλέξτε Επαφές στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Βρείτε το άτομο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία και πατήστε το όνομά του.
  3. Πατήστε Επεξεργασία στην οθόνη πληροφοριών επαφών τους.
  4. Πατήστε Προσθήκη φωτογραφίαςΕπεξεργασία εάν αντικαθιστάτε μια φωτογραφία που έχετε ήδη) στην επάνω αριστερή γωνία.
  5. Επιλέξτε Φωτογραφία ή Επιλέξτε φωτογραφία από το αναδυόμενο μενού.
  6. Χρησιμοποιήστε την κάμερα του iPhone για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή επιλέξτε μια φωτογραφία στην εφαρμογή Photos
  7. Πατήστε Χρήση φωτογραφίας.
  8. Πατήστε Τέλος.

Τώρα, κάθε φορά που το πρόσωπο του οποίου την επαφή έχετε επεξεργαστεί σας καλεί, η φωτογραφία που μόλις προσθέσατε στις πληροφορίες επαφών του θα πάρει ολόκληρη την οθόνη στο τηλέφωνό σας. (Μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες επαφών στο βιβλίο διευθύνσεων iPhone .)

Πώς να κάνετε φωτογραφίες που ήταν ήδη στο τηλέφωνό σας Πλήρης οθόνη

Οι φωτογραφίες που ήταν ήδη στο τηλέφωνό σας και ανατέθηκαν σε επαφές όταν αναβαθμίσατε την έκδοση iOS στο iOS 7 είναι ελαφρώς πιο αδύναμες. Αυτές οι φωτογραφίες έχουν γίνει στις μικρές, κυκλικές εικόνες, οπότε η εκ νέου εμφάνισή τους σε ολόκληρη την οθόνη είναι λίγο πιο δύσκολη. Δεν είναι πιο δύσκολο - στην πραγματικότητα, είναι μάλλον ευκολότερο - αλλά το πώς να το κάνουμε είναι λιγότερο προφανές. Δεν χρειάζεται να τραβήξετε μια νέα εικόνα. απλά επεξεργαστείτε το παλιό και - voila! - θα επιστρέψετε στις φωτογραφίες πλήρους οθόνης.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο ή Επαφές .
  2. Βρείτε το άτομο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία και πατήστε το όνομά του.
  3. Πατήστε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης πληροφοριών επαφών τους.
  4. Πατήστε Επεξεργασία κάτω από την τρέχουσα φωτογραφία.
  5. Αγγίξτε Επεξεργασία φωτογραφίας στο αναδυόμενο μενού.
  6. Μετακινήστε την υπάρχουσα φωτογραφία λίγο (δεν έχει σημασία πόσο πολύ, μόνο το γεγονός ότι το iPhone καταγράφει ότι έχετε αλλάξει τη φωτογραφία με κάποιο μικρό τρόπο είναι αρκετό).
  7. Πατήστε Επιλογή.
  8. Πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης επαφών.

Πιστέψτε το ή όχι, αυτό είναι όλο που χρειάζεται. Την επόμενη φορά που σας καλεί αυτό το άτομο, θα τα δείτε σε όλη τους τη δόξα της πλήρους οθόνης.

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει ρύθμιση για τον έλεγχο αυτό. θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για κάθε φωτογραφία που θέλετε να είναι πλήρης οθόνη. Παρεμπιπτόντως, αν χρειαστεί να συγχρονίσετε το iPhone σας με τις επαφές Yahoo και Google, μπορείτε να το κάνετε αυτό .