Τα πράγματα που μπορεί να κάνει ο υπολογιστής σας ότι το iPad σας δεν μπορεί

Το iPad σας δεν μπορεί να το κάνει ...

Το iPad είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να σας κάνει να θέλετε να κόψετε τους δεσμούς με τον υπολογιστή σας, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες εργασίες που μπορείτε να εκτελέσετε στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή που απλά δεν μπορείτε να κάνετε στο iPad σας. Υπάρχουν πολλά οφέλη για την κατοχή ενός iPad , αλλά αν σκέφτεστε να πηγαίνετε μόνο iPad, μπορεί να θέλετε να δείτε αυτό το κατάλογο για να δείτε αν περιέχει κάποια σημαντικά καθήκοντα.

Να αναβαθμιστεί

Τα tablet γενικά δεν έχουν κατασκευαστεί για αναβάθμιση, αν και πολλά tablet Android και Windows υποστηρίζουν μονάδες Flash, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν το υπάρχον αποθηκευτικό χώρο. Στον κόσμο των υπολογιστών, οι αναβαθμίσεις είναι αρκετά συνηθισμένες και συχνά προσθέτουν χρόνια στη ζωή του υπολογιστή. Ακόμα και οι φορητοί υπολογιστές, οι οποίοι δεν είναι τόσο αναβαθμίσιμοι όσο οι επιτραπέζιοι υπολογιστές, μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους αναβαθμίζοντας τη μνήμη ή προσθέτοντας πρόσθετη αποθήκευση.

Χρησιμοποιήστε ένα ποντίκι

Το κιτ σύνδεσης κάμερας σας επιτρέπει να συνδέσετε μια ποικιλία συσκευών USB στο iPad σας, συμπεριλαμβανομένου ενός ενσύρματου πληκτρολογίου ή ακόμα και συσκευών MIDI, αλλά μην περιμένετε να λειτουργήσει με το ποντίκι σας. Το iPad δεν υποστηρίζει έναν εικονικό δείκτη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συνδέετε το ποντίκι στο iPad σας. Η οθόνη αφής μπορεί να κάνει αυτό να φαίνεται άσχετο, αλλά το ποντίκι έχει ακόμα τη λαμπρή πλευρά της, ειδικά στο gaming.

Αποθηκεύστε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών, μουσικής και βίντεο

Το κορυφαίο iPad έχει μέγιστη χωρητικότητα 128 GB, επομένως αν δεν ξεκινήσετε τώρα τη συλλογή σας, πιθανώς δεν θα έχετε όλες τις ταινίες, τη μουσική, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να αγοράσετε μια συμβατή εξωτερική μονάδα δίσκου για να φτάσετε σε αυτά τα αρχεία, αλλά αν θέλετε να τα αποθηκεύσετε τοπικά, δεν έχετε τύχη με ένα iPad.

Εύκολη κοινή χρήση εγγράφων μεταξύ των εφαρμογών

Το iPad στερείται επίσης ενός διαχειριστή αρχείων, επομένως δεν είναι δυνατή η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ εφαρμογών. Ο τρόπος αντιμετώπισης εδώ είναι η δυνατότητα ανοίγματος ενός εγγράφου σε άλλη εφαρμογή, η οποία στην πραγματικότητα δημιουργεί αντίγραφο του εγγράφου αντί να μοιράζεται το πρωτότυπο. Η ενημέρωση iOS 8 θα πρέπει να ανακουφίσει μερικά από αυτά τα δεινά, αλλά η αληθινή κοινή χρήση αρχείων ενδέχεται να μην έρθει στο iPad για λίγο.

Αναπαραγωγή δίσκων DVD και δίσκων Blu-Ray

Αν έχετε μια μεγάλη συλλογή ταινιών ή απλώς θέλετε να πληρώσετε το βίντεο γάμου που καταγράψατε πριν από χρόνια, δεν έχετε τύχη. Τα DVD και το Blu-Ray μπορεί να πηγαίνουν στο δρόμο των CD και των κασετών ταινιών, αλλά θα πρέπει να τα μετατρέψετε σε ψηφιακή μορφή, εάν θέλετε να τα αναπαράγετε στο iPad σας.

Συνδέστε πολλές οθόνες

Ενώ γράφω για το iPad για να ζήσω, δεν το κάνω αυτό το γράψιμο από ένα iPad. Και δεν είναι η έλλειψη ενός πληκτρολογίου υλικού. Μπορώ πάντα να αγοράσω ένα από αυτά για το iPad μου. Είναι η έλλειψη επιπλέον οθονών. Είμαι εθισμένος στη ρύθμιση της διπλής οθόνης μου και συχνά τα παράθυρα και οι εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης διαδίδονται και στα δύο, ενώ εργάζομαι.

Εκτελέστε το Ιδιοκτησιακό / Επιτραπέζιο

Αυτός μπορεί να είναι ένα όχι-brainer, αλλά αξίζει να αναφερθεί σε αυτόν τον κατάλογο, επειδή είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τον υπολογιστή τους για ένα iPad. Το iPad δεν θα εκτελεί λογισμικό Windows ή Mac, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε λογισμικό που απαιτεί Windows ή Mac OS. Ναι, αυτό δεν σημαίνει World of Warcraft ή League of Legends. Αλλά πέρα ​​από τα τυχερά παιχνίδια, πολλοί άνθρωποι φέρνουν την εργασία τους σπίτι μαζί τους και η δουλειά συχνά απαιτεί ιδιόκτητο λογισμικό.

Ανάπτυξη εφαρμογών

Και ενώ μπορείτε να απολαύσετε πολλές μεγάλες εφαρμογές στο iPad σας, δεν θα τους σχεδιάζετε από το iPad σας. Αν και είναι δυνατή η δημιουργία απλών εφαρμογών μέσω ενός ιστότοπου, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε πλήρεις εφαρμογές χωρίς υπολογιστή. Και ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε HTML 5 εφαρμογές που μπορούν να λειτουργήσουν σε tablet ή PC, πιθανότατα δεν θα σχεδιάζετε πάρα πολύ με τον τρόπο του λογισμικού PC από το iPad σας.

Εκτελέστε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα

Ο υπολογιστής είναι ο βασιλιάς της προσαρμογής και τίποτα δεν το λέει περισσότερο από το να τρέχει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα στην ίδια συσκευή. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε έναν διαχειριστή εκκίνησης και να εκτελέσετε Windows, Mac OS και ακόμη και Linux από τον ίδιο υπολογιστή. Το Mac OS διαθέτει ακόμα πακέτα λογισμικού που σας επιτρέπουν να εκκινήσετε τα Windows ενώ εκτελείτε ακόμα Mac OS, ώστε να μπορείτε να έχετε μια εφαρμογή Mac και μια εφαρμογή των Windows δίπλα-δίπλα.

Μπορεί ένα iPad να αντικαταστήσει το φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας;