Πώς να αγοράσετε ένα φτηνό ή ανακαινισμένο iPad

Πρέπει να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο iPad; Πώς να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση

Τι είναι καλύτερο από ένα iPad ; Ένα φτηνό iPad. Το iPad είναι μια εξαιρετική συσκευή, αλλά μπορεί ακόμα να κοστίσει όσο ένας φορητός υπολογιστής εισόδου, ακόμα κι αν πάτε με το φθηνότερο iPad Air με μόνο Wi-Fi 16 GB. Και αν χρειάζεστε μια σύνδεση δεδομένων , μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα χρήματα στην τιμή. Αλλά πριν αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς τρόπους μπορείτε να κάνετε την αγορά του iPad φθηνότερη.

Go Mini

Θέλετε να χτυπήσετε χρήματα από την τιμή του iPad; Μην απορρίπτετε το iPad Mini . Η τρέχουσα γενιά του iPad Mini 4 είναι το ίδιο ακριβώς tablet με το iPad Air 2 . Το μόνο πράγμα "μίνι" για αυτό είναι το μέγεθος. Και αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα.

Το μικρότερο tablet 7,9 ιντσών μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση εν κινήσει από το μεγαλύτερο αδελφό του 9,7 ιντσών. Όχι μόνο είναι πιο φορητό όταν είστε έξω από το σπίτι, είναι πιο κινητό μέσα στο σπίτι, καθιστώντας εύκολο να περπατήσετε στην κουζίνα ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την αγαπημένη εφαρμογή σας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να περάσετε πάνω από κάποια ακαταστασία που κάνει στην κουζίνα.

Πηγαίνετε τελευταίας γενιάς

Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να εκπτωθούν οι τιμές ενός iPad είναι να πάει τελευταία γενιά παρά να πηγαίνει με τις τελευταίες και μεγαλύτερες. Όπως και το iPad Mini 4, η τελευταία γενιά του iPad τείνει να ξεκινήσει περίπου $ 100 φθηνότερα από το τρέχον μοντέλο.

Θυμάστε τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά, αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρειάζεστε πραγματικά αυτή την μεγαλύτερη οθόνη 9,7 ιντσών, το παλαιότερο μοντέλο θα μπορούσε να είναι η καλύτερη σας προσφορά.

Επί του παρόντος, οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του iPad Air και του iPad Air 2 είναι η ισχύς επεξεργασίας, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και η ικανότητα του iPad Air 2 να χειρίζεται πολλαπλές λειτουργίες Split-View (δίπλα-δίπλα). Το iPad Air υποστηρίζει multitasking με διαφάνεια.

Go Mini και Τελευταία γενιά

Εδώ μπορείτε να πάρετε ένα πολύ καλό iPad. Θα θυσιάσετε τα ίδια χαρακτηριστικά με τη μετάβαση της τελευταίας γενιάς και θα έρθει στο μικρότερο πακέτο, αλλά μπορεί να μην υπάρχει άλλο δισκίο στον πλανήτη που να μπορεί να έρθει κοντά στο να κάνει ό, τι μπορεί να κάνει η τελευταία γενιά του Mini και να έρθει κάτω από τα $ 300.

Ο τρόπος που θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο είναι να καταρρεύσει το κόστος ανά έτος. Εάν κοστίζει 20.000 δολάρια και πρόκειται να το αποκτήσω για 10 χρόνια, έχει κόστος 2.000 δολάρια το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να συγκρίνω τα καινούρια αυτοκίνητα και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για να αποκτήσω μια ιδέα της καλύτερης αξίας. Η ίδια αρχή μπορεί να εφαρμοστεί και εδώ.

Αγοράστε ένα ανακατασκευασμένο iPad

Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να μειώσετε την τιμή ενός iPad είναι να αγοράσετε μια ανακαινισμένη μονάδα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα καλό κόλπο με πολλές συσκευές από φορητούς υπολογιστές σε κονσόλες παιχνιδιών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple πωλεί μια μεγάλη ποικιλία από ανακαινισμένα iPads και συνήθως μπορείτε να εξοικονομήσετε την τιμή. Αν συνδυάσετε αυτό με την αγορά της τελευταίας γενιάς iPad ή iPad μίνι, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη συσκευή για αρκετά φθηνή. Ανησυχείτε για την αγορά μιας ανακαινισμένης συσκευής; Ένα ανακαινισμένο iPad από την Apple έρχεται με την ίδια εγγύηση 1 έτους που παίρνετε με ένα νέο iPad, το οποίο μπορεί να διευκολύνει τις ανησυχίες για την αγορά ανακαινισμένο.

Είναι επίσης πιθανό να αγοράσετε ένα ανακαινισμένο iPad από άλλους λιανοπωλητές όπως το Best Buy ή το Newegg, αλλά αν η μονάδα που ψάχνετε δεν είναι διαθέσιμη από την Apple, είναι συνήθως καλύτερο να περιμένετε μερικές εβδομάδες για να δείτε εάν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο.

Αγοράστε από το Amazon ή το eBay

Ξέρατε ότι μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα προϊόντα από την Amazon; Πηγαίνετε στο Amazon, αναζητήστε το iPad και κάντε κλικ στο μοντέλο που θέλετε να αγοράσετε. Μόλις εμφανιστεί στη σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος, θα δείτε πόσες χρησιμοποιημένες μονάδες έχουν προς πώληση. Αυτά τα iPads πωλούνται από διάφορα διαφορετικά καταστήματα και όχι μόνο μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το iPad, όπως σε ποια κατάσταση βρίσκεται η συσκευή, μπορείτε επίσης να δείτε την βαθμολογία ικανοποίησης του πωλητή.

Μια άλλη καλή επιλογή για την αγορά ενός iPad που χρησιμοποιείται είναι το eBay. Η δημοφιλής περιοχή δημοπρασιών προσφέρει δύο τρόπους για να αγοράσει ένα iPad: μια τυποποιημένη δημοπρασία όπου είστε ο πλειοδότης και ένα "Αγοράστε τώρα", το οποίο είναι όταν ο πωλητής βάζει μια συγκεκριμένη τιμή στο αντικείμενο. Κατά την αγορά από το eBay, είναι σημαντικό να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες πριν από την υποβολή προσφοράς. Θα θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση του iPad, την πολιτική επιστροφής του πωλητή και τη βαθμολογία του πωλητή πριν αγοράσετε το iPad. Θα θέλετε επίσης να σημειώσετε το κόστος αποστολής και να συγκρίνετε τη συνολική τιμή με άλλες επιλογές. Μερικές φορές, μια καλή συμφωνία στο eBay έρχεται με μια αρκετά υψηλή ναυτιλία.

Αγοράζοντας ένα χρησιμοποιημένο ή ανοιχτό κουτί από το Amazon ή το eBay έρχεται με εγγύηση ικανοποίησης, οπότε αν ανησυχείτε ότι θα πάρετε ένα σπασμένο iPad, ή χειρότερα, κανένα iPad καθόλου, μην ανησυχείτε. Αν δεν λάβετε το στοιχείο στην κατάσταση που περιγράφηκε στη σελίδα, απλά επικοινωνήστε με την Amazon ή το eBay.

Αγοράστε από έναν φίλο

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος εξοικονόμησης σε ένα χρησιμοποιούμενο iPad να αγοράζει ένα από έναν φίλο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να αποκτήσετε κάτι διαφορετικό από το διαφημιζόμενο, επειδή μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανταλλαγή όπως κάνετε όταν αγοράζετε από το Craigslist. Η μόνη ταλαιπωρία εδώ είναι να υπολογίσουμε μια καλή τιμή που είναι μια δίκαιη αξία για όλους τους εμπλεκόμενους. Υπάρχουν ακόμα ορισμένα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε έξω και βεβαιωθείτε ότι το κάνετε πριν αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο iPad, όπως η επαναφορά του στην εργοστασιακή προεπιλογή για να διασφαλίσετε ότι το Find My iPad είναι απενεργοποιημένο . Ο οδηγός μας για την αγορά ενός χρησιμοποιημένου iPad υπερβαίνει την εύλογη αξία των διαφορετικών μοντέλων και τι πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια και μετά την ανταλλαγή.

Να είστε επιφυλακτικοί από Craigslist

Craigslist και άλλες διαδικτυακές ταξινομημένες διαφημίσεις μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτευχθεί μια καλή συμφωνία για ένα προϊόν, αλλά παρουσιάζουν επίσης ένα στοιχείο κινδύνου.

Εάν το iPad βρίσκεται στην αρχική συσκευασία, ανοίξτε πάντα το κουτί και ενεργοποιήστε το iPad για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Ενημερωθείτε για τον τρόπο ρύθμισης ενός iPad για πρώτη φορά, ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να βλέπετε και να περάσετε τα πρώτα βήματα για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά, αλλά μην ολοκληρώσετε το βήμα που σας ζητάει η Apple ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Αποφύγετε τους ιστότοπους δημοπρασίας Penny

Έχετε δει πιθανώς τις διαφημίσεις που σας υπόσχονται την ευκαιρία να αγοράσετε ένα iPad για όσο φθηνά $ 34,92 ή κάποια εξίσου παράλογη τιμή. Και αν έχετε σκεφτεί ότι πρέπει να είναι μια απάτη κάποιου τύπου, έχετε εν μέρει δίκιο. Είναι δύσκολο να τα κατηγοριοποιήσετε ως απλή απάτη επειδή πωλούν τα προϊόντα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα είναι ότι πρέπει να πληρώσετε για απλή προσφορά προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που βάζετε μια προσφορά $ 16,41 ή $ 17,23 πληρώνετε χρήματα στον ιστότοπο ανεξάρτητα από το αν κερδίζετε ή όχι την τελική προσφορά.

Εάν είστε πολύ τυχεροί, μπορείτε να καταλήξετε με ένα φτηνό iPad χωρίς να πληρώσετε πολλά. Αλλά για κάθε άτομο που κερδίζει μια φτηνή προσφορά, υπάρχουν δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες ανθρώπων που δαπανούν $ 5, $ 10 ή ακόμα και $ 20 ή περισσότερες προσφορές για το προϊόν που δεν κέρδισε την προσφορά. Και λόγω του εθιστικού χαρακτήρα της τοποθέτησης των προσφορών, θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε εκατοντάδες δολάρια προσπαθώντας να κερδίσετε ένα από αυτά τα προϊόντα χωρίς ποτέ να κερδίσετε την τελική προσφορά.

Δεν είστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να το χρησιμοποιείτε; Αγοράστε ένα νέο και απολαύστε την ψυχραιμία.