Το iPad σας είναι παρωχημένο και ξεπερασμένο;

Ξέρετε ότι περίπου τα μισά iPads στον κόσμο είναι παρωχημένα; Και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με ένα παρωχημένο iPad δεν το γνωρίζουν καν, γιατί εξακολουθούν να δουλεύουν αρκετά καλά. Αυτό είναι το μεγάλο "λάθος" του iPad της Apple . Λειτουργεί τόσο καλά, οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν όταν είναι καιρός να αναβαθμιστούν.

Αλλά αν είστε ένας από αυτούς που περπατούν γύρω με ένα παρωχημένο ή ξεπερασμένο iPad, μπορεί σύντομα να βρεθεί ότι δεν μπορεί να τρέξει τις πιο πρόσφατες εφαρμογές ή ακόμα και να ενημερώσει τις υπάρχουσες εφαρμογές. Από τεχνική άποψη, μια παρωχημένη συσκευή είναι αυτή που δεν υποστηρίζεται πλέον από τον κατασκευαστή, αλλά θα εξετάσουμε επίσης έναν ορισμό πραγματικού κόσμου ότι είναι παρωχημένος, δηλαδή ότι είναι πιο κοντά σε ένα χαρτί από ένα χρήσιμο δισκίο.

Το iPad σας είναι παρωχημένο αν είναι ...

Εάν διαθέτετε ένα πρωτότυπο iPad , πιθανότατα έχετε ήδη υποψιαστεί ότι το ταμπλέτα σας παίρνει πολύ στο δόντι. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη στιγμή που το iPad υποστηρίζεται από τις νεότερες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος, οι περισσότερες εφαρμογές έχουν σταματήσει να λαμβάνουν νέες ενημερώσεις και οι νέες εφαρμογές δεν τις υποστηρίζουν καθόλου. Το αρχικό iPad έχει ακόμα κάποιες χρήσεις , αλλά είναι ως επί το πλείστον ένας δοξασμένος αναγνώστης βιβλίων.

Αναβάθμιση σύστασης. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε το συντομότερο δυνατό.

Αν έχετε ένα iPad 2 , iPad 3 ή iPad mini , το tablet σας είναι τεχνικά παρωχημένο, αλλά χειρότερα, σύντομα θα είναι αυτή η πραγματική έκδοση του κόσμου παρωχημένη. Αυτά τα μοντέλα δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των εφαρμογών εξακολουθεί να λειτουργεί πάνω τους. Έτσι, αν δεν θέλετε πραγματικά να στείλετε τα μηνύματά σας χρησιμοποιώντας περισσότερα emojis από τα λόγια, δεν υπάρχει καμία άμεση πίεση για να πάτε για ψώνια. Ωστόσο, αυτά τα μοντέλα θα σταματήσουν να υποστηρίζουν τις ενημερώσεις εφαρμογών και τις νέες εφαρμογές μέχρι το τέλος του 2017, οπότε ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αυτήν την αναβάθμιση.

Σύσταση αναβάθμισης: Θα πρέπει να αρχίσετε να αγοράζετε τις προσφορές και να αναβαθμίζετε πριν τελειώσει το έτος.

Το iPad σας είναι καλό αν είναι ...

Τα iPad Air , iPad mini 2 και iPad mini 3 είναι βασικά το ίδιο tablet. Το iPad mini 2 είναι μια μικρότερη έκδοση του iPad Air, και το iPad mini 3 πρόσθεσε απλά το Touch ID στο μείγμα. Το σημαντικό χαρακτηριστικό εδώ είναι ο επεξεργαστής 64-bit, ο οποίος φαίνεται να είναι η εικονική γραμμή που σχεδιάζεται στην άμμο από μήλο. Έχουν λιγότερη μνήμη τυχαίας προσπέλασης (RAM) από τα πιο πρόσφατα μοντέλα, αλλά αυτό δεν θα τους εμποδίσει να είναι στερεά δισκία για αρκετό καιρό.

Σύσταση αναβάθμισης: Έχετε πάνω από ένα χρόνο πριν αισθανθείτε πραγματικά την ανάγκη αναβάθμισης.

Τα iPad Air 2 , το iPad mini 4 και το iPad (5η γενιά) βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση παρά το γεγονός ότι το iPad Air 2 κυκλοφορούσε επί σειρά ετών. Το ελαφρώς συγκεχυμένο μέρος εδώ είναι η απόφαση της Apple να ορίσει το νεότερο iPad μια "5η γενιά" παρά το γεγονός ότι το iPad Air κατέχει τεχνικά αυτή τη θέση στη σειρά. Η απάντηση είναι ότι είναι το πέμπτο iPad με μόνο το όνομα iPad, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί σύγχυση. Ενώ είναι πιο γρήγορο από το Air 2 ή το μίνι 4, το πιο πρόσφατο iPad είναι αρκετά κοντά στις προδιαγραφές ότι θα πρέπει να βοηθήσει να καθυστερήσει αυτό το "ξεπερασμένο" μανικιούρ να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε από αυτά τα μοντέλα για αρκετά χρόνια.

Σύσταση αναβάθμισης: Χαλαρώστε. Το δισκίο σας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας για αρκετό καιρό.

Το iPad σας είναι σχεδόν μελλοντικά αποδεκτό αν είναι ...

Δεν υπάρχει πραγματική μελλοντική διόρθωση γιατί κάθε συσκευή που διαθέτουμε θα είναι ξεπερασμένη σε κάποιο σημείο. Αλλά αν κρατάτε ένα iPad Pro , είτε πρόκειται για την έκδοση 12,9 ιντσών είτε για το νεότερο μοντέλο των 10,5 ιντσών, δεν θα χρειαστεί να σκεφτείτε την αναβάθμιση για μερικά χρόνια το νωρίτερο.

Το iPad Air θα γίνει το πρότυπο defacto για τους προγραμματιστές τώρα που η Apple έχει μειώσει την υποστήριξη για τα 32-bit μοντέλα. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες νέες εφαρμογές θα σχεδιαστούν με αυτό κατά νου. Και όταν εξετάζετε πώς το iPad Pro τρέχει κύκλους γύρω από αυτό το μοντέλο, θα είστε σε θέση να τραβήξετε δύο από αυτές τις εφαρμογές δίπλα-δίπλα και το iPad σας ακόμα δεν θα σπάσει έναν ιδρώτα

Σύσταση αναβάθμισης: Μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Έχετε τα καλύτερα από τα καλύτερα!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τον Οδηγό Αγοραστή του iPad για συμβουλές σχετικά με το ποιο μοντέλο μπορεί να είναι το καλύτερο για να αντικαταστήσετε το παρωχημένο iPad σας.