Το Timehop ​​σας παρουσιάζει τα μηνύματα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα προηγούμενα χρόνια

Θυμάσαι τι έκανες σήμερα ένα χρόνο πριν;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνατε αυτή τη μέρα ακριβώς πριν από ένα χρόνο; Ή πριν από δύο χρόνια; Ή ίσως ακόμη και πριν από τρία χρόνια; Αν είστε περίεργοι, θα πρέπει να ελέγξετε το Timehop ​​- μια απλή εφαρμογή κοινωνικών μέσων που λειτουργεί ως ψηφιακή μηχανή χρόνου για τα κοινωνικά σας δίκτυα μπορεί να σας βοηθήσει να το διαπιστώσετε.

Τι είναι το Timehop ​​και πώς λειτουργεί;

Το Timehop ​​είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS και εφαρμογή Android που σας δίνει μια ωραία περίληψη ροής δεδομένων που δημοσιεύσατε σε κοινωνικά μέσα ακριβώς πριν από ένα χρόνο, μαζί με οποιεσδήποτε αναρτήσεις που λάβατε από φίλους. Σκεφτείτε το ως κοινωνικό ενημερωτικό υλικό για το παρελθόν σας!

Για τα κοινωνικά δίκτυα , το Timehop ​​λειτουργεί αυτή τη στιγμή με το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Foursquare και το Google. Σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε με τις φωτογραφίες Dropbox, Desktop Photos, iPhone Photos, iPhone Videos, ώστε να μπορείτε να δείτε ακόμα και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε τραβήξει, αλλά δεν μοιράζεστε ηλεκτρονικά.

Εκτός από την εμφάνιση του περιεχομένου που δημοσιεύσατε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, θα σας δείξει και οτιδήποτε δημοσιεύσατε πριν από δύο χρόνια, πριν από τρία χρόνια, τέσσερα, πέντε, ή πόσους μήνες ήμασταν ακόμα ενεργοί. Έχω πάει στο Facebook από τις πολύ πρώτες μέρες (πίσω όταν ήταν απλά ένα κοινωνικό δίκτυο για φοιτητές), οπότε η Timehop ​​μου δείχνει θέσεις που είναι τόσο παλιές όσο 10 χρόνια!

Συνιστάται: 10 βίντεο που έφτασαν στον ιό πριν το YouTube ακόμα υπήρχε

Συμβουλές για να ξεκινήσετε με το Timehop

Αφού συνδέσετε τους λογαριασμούς στους οποίους θέλετε να έχει πρόσβαση το Timehop, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινηθείτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω για να προβάλετε αναρτήσεις στη ροή σας. Οι πιο πρόσφατες ετήσιες αναρτήσεις αναφέρονται στην κορυφή ακολουθούμενες από τις παλαιότερες με χρονολογική σειρά.

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, η εφαρμογή μπορεί να ζητήσει την άδειά σας για να σας στείλει καθημερινές ειδοποιήσεις, ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ να ελέγξετε την καθημερινή σας ροή. Αν ξεχάσετε να το ελέγξετε πριν από το τέλος της ημέρας, δεν θα μπορείτε να δείτε ξανά αυτές τις αναρτήσεις μέχρι την ίδια μέρα να ανανεωθεί ξανά το επόμενο έτος.

Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με τις περισσότερες από τις αναρτήσεις που εμφανίζονται σε εσάς από την εφαρμογή, κάτι που είναι πολύ βολικό εάν θέλετε να εξετάσετε την ανάρτηση για πιο προσεκτική εμφάνιση. Για παράδειγμα, αν εμφανιστεί μια συλλογή φωτογραφιών στο Facebook που δημοσιεύσατε πριν από ένα χρόνο, μπορείτε να τα αγγίξετε για να τα δείτε και να τα περάσετε μέσα από αυτά. Οι ζωντανοί σύνδεσμοι που μοιράζονται μέσω του Twitter μπορούν επίσης να κάνουν κλικ και αν εμφανιστούν μηνύματα @mention tweets , θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε κλικ στο "show conversation" κάτω από αυτό για να δείτε τα πρόσθετα tweets από άλλους χρήστες.

Συνιστάται: 10 παλαιές υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων που χρησιμοποιούνται για να είναι δημοφιλείς

Αναδημοσίευση των μηνυμάτων σας στο Timehop ​​στα κοινωνικά μέσα

Μερικές φορές μια ανάρτηση που κάνατε πριν από ένα ή περισσότερα χρόνια είναι πολύ καλή για να μην μοιραστείτε ξανά. Το Timehop ​​καθιστά εξαιρετικά εύκολο (και διασκεδαστικό) να μοιραστεί ξανά τις θέσεις σας.

Κάτω από κάθε θέση που εμφανίζεται στη ροή του Timehop, υπάρχει ένας μπλε σύνδεσμος Share που μπορείτε να πατήσετε. Από εκεί, το Timehop ​​θα σας αφήσει να σχεδιάσετε μια εικόνα με τη θέση σας, μαζί με μερικές προαιρετικές επιλογές κειμένου ( # TBT , AWWW, BAE κ.λπ.) και μερικές εικόνες που μοιάζουν με Emoji (μπράβο, μπράβο, κέικ γενεθλίων κλπ. ).

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχέδιό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας με το Facebook, το Twitter, το Instagram, σε ένα μήνυμα κειμένου ή μέσω οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εφαρμογής που ίσως έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Timehop ​​από έναν υπολογιστή;

Δυστυχώς, το Timehop ​​μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εγκαθιστώντας το ως εφαρμογή σε συσκευή iOS ή Android. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τον κανονικό ιστό για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πίσω την ημέρα, το Timehop ​​αποτελούσε ένα καθημερινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα λάβατε με μια περίληψη των παλαιών αναρτήσεων σας πριν από ένα χρόνο ή και περισσότερο. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουν πάρα πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτές τις μέρες και τώρα που οι κινητές συσκευές γίνονται ολοένα και περισσότερο ο νούμερο ένα τρόπος που οι άνθρωποι αποφασίζουν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, έχει πολύ νόημα ότι η Timehop ​​έκανε τη μετάβαση ως κινητή εφαρμογή.

Τι περιμένεις? Συνεχίστε να κατεβάζετε την εφαρμογή τώρα για μια ματιά στο παρελθόν σας στα social media.

Επόμενη συνιστώμενη ανάγνωση: 10 παλιές τάσεις Internet από πίσω στην ημέρα