Τα 15 καλύτερα δωρεάν widgets για το Android

Κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με widgets για το τηλέφωνό σας

Τα γραφικά στοιχεία δεν είναι συντομεύσεις σε εφαρμογές , αλλά μάλλον αυτόνομες μίνι εφαρμογές που εκτελούνται στην αρχική οθόνη της συσκευής Android. Μπορούν να είναι αλληλεπιδραστικά ή να αλλάζουν μέγεθος και συχνά να εμφανίζουν συνεχώς δεδομένα. Η συσκευή σας περιλαμβάνει πολλά προ-φορτωμένα γραφικά στοιχεία και μπορείτε να λάβετε περισσότερα από το Google Play. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πολλά widgets για Android, αν και μερικά προσφέρουν αγορές ή αναβαθμίσεις εντός εφαρμογής.

Η προσθήκη ενός ληφθέντος γραφικού στοιχείου στην αρχική σας οθόνη είναι εύκολη:

  1. Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού στο κάτω μέρος της οθόνης.
  2. Πατήστε την καρτέλα Widgets και μεταβείτε στις διαθέσιμες επιλογές. (Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά πατώντας το κουμπί Συρτάρι εφαρμογής - συνήθως ένας λευκός κύκλος με έξι μαύρες κουκίδες - και επιλέγοντας την καρτέλα Widgets.)
  3. Αγγίξτε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε.
  4. Σύρετε και αφήστε το σε ένα ελεύθερο χώρο στην αρχική σας οθόνη.

Τα widgets μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο, να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας και απλά να σας βοηθήσουν. Δεν είστε σίγουροι ποια widgets θα πρέπει να δοκιμάσετε; Ελέγξτε τις προτάσεις μας για τα καλύτερα διαθέσιμα widget Android.

01 από 15

1Weather: Ραντάρ πρόβλεψης Widget

Τι μας αρέσει
Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή widget για το καιρό στο Google Play με βάσιμους λόγους. Αφού επιλέξετε μία από τις πολλές επιλογές widget και ρυθμίσετε την τοποθεσία σας, μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες συνθήκες και τη θερμοκρασία με μια ματιά. Κάντε κλικ στο γραφικό στοιχείο για να δείτε ένα πραγματικό γεγονός και στη συνέχεια λεπτομερείς λεπτομέρειες, όπως μια εβδομαδιαία πρόβλεψη, τοπικό ραντάρ και δείκτη UV.

Τι δεν το κάνουμε
Ανάλογα με το μέγεθος widget που επιλέγετε, ίσως χρειαστεί να το ανανεώσετε χειροκίνητα για να δείτε την τρέχουσα ώρα και θερμοκρασία. Περισσότερο "

02 από 15

Όλα τα Widget των μηνυμάτων

Τι μας αρέσει
Αυτό το δροσερό widget σας επιτρέπει να βλέπετε μηνύματα σε πολλές πλατφόρμες σε ένα μέρος. Δείτε το πρόσφατο αρχείο κλήσεων, κείμενα και κοινωνικά μηνύματα, όπως το Facebook, το Google Hangouts, το Skype, το Viber, το WeChat και το WhatsApp. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του γραφικού στοιχείου καθώς και τις εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες με αυτό.

Τι δεν το κάνουμε
Εμφανίζονται μόνο νέα μηνύματα και το γραφικό στοιχείο λειτουργεί με την ανάγνωση των ειδοποιήσεων, επομένως μόνο τα μηνύματα που θα ληφθούν μετά την προσθήκη του γραφικού στοιχείου θα εμφανιστούν. Παρόλο που τα μηνύματα κλήσεων και τα μηνύματα SMS είναι δωρεάν, τα μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης διατίθενται δωρεάν μόνο σε μια δοκιμή 10 ημερών. Μετά από αυτό, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε μια έκδοση υψηλής ποιότητας. Περισσότερο "

03 από 15

Μπαταρία Widget Reborn

Τι μας αρέσει
Αυτό το widget διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Υπάρχει μια ρύθμιση παραμέτρων κύκλου, την οποία μπορείτε να ορίσετε για να εμφανίσετε την μπαταρία που απομένει, το χρόνο που απομένει, το χρόνο που έχει ολοκληρωθεί ή τη θερμοκρασία. Η επιλογή γραφήματος εμφανίζει τον εκτιμώμενο χρόνο και το ποσοστό που απομένει. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ενέργειες κλικ, χρώματα και μεγέθη.

Τι δεν το κάνουμε
Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium, εάν θέλετε να καταργήσετε την ειδοποίηση της μπαταρίας από τη γραμμή κατάστασης ή την οθόνη κλειδώματος. Η δωρεάν έκδοση εμφανίζει διαφημίσεις κάθε φορά που κλείνετε το παράθυρο διαμόρφωσης. Περισσότερο "

04 από 15

Blue Widget Widget

Τι μας αρέσει
Δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να ελέγξετε τα τελευταία μηνύματα στα εισερχόμενά σας. Αυτό το widget υποστηρίζει σχεδόν κάθε τύπο λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πατώντας στην οθόνη ανοίγει ο πελάτης, ο οποίος έχει ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας και πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα να ορίσετε υπενθυμίσεις να παρακολουθεί ένα email σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μπορείτε ακόμη να προβάλετε πολλούς λογαριασμούς email σε έναν ενοποιημένο φάκελο.

Τι δεν το κάνουμε
Το γραφικό στοιχείο 1x1 είναι μόνο ένα μαξιλάρι εκτόξευσης για τον πελάτη, ο οποίος εμφανίζει κατά προσέγγιση αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας. Περισσότερο "

05 από 15

Προσαρμοσμένοι διακόπτες

Τι μας αρέσει
Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής σας για να βρείτε τις επιλογές λειτουργίας φωτεινότητας, Bluetooth ή αεροπλάνου. Προσαρμόστε αυτό το γραφικό στοιχείο με περισσότερες από δώδεκα ρυθμίσεις για να εξοικονομήσετε χρόνο για να τις βρείτε.

Τι δεν το κάνουμε
Οι "διακόπτες" δεν σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις. Αντίθετα, πατώντας μία θα πάτε σε αυτή τη ρύθμιση στη συσκευή σας, όπου μπορείτε στη συνέχεια να την απενεργοποιήσετε ή να την ενεργοποιήσετε. Περισσότερο "

06 από 15

Γεγονός ροής συμβάντων συμβάντων

Τι μας αρέσει
Μάθετε τι είναι στην ατζέντα σας και πώς πρέπει να ντυθείτε για τα ραντεβού σας με μια ματιά σε αυτό το widget Android που θα εμφανίζει πληροφορίες από πολλά ημερολόγια καθώς και τον τοπικό καιρό. Δείτε την πρόβλεψη για μέχρι μία εβδομάδα και συμβάντα ημερολογίου για έως και τρεις μήνες.

Τι δεν το κάνουμε
Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πολλές διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής. Περισσότερο "

07 από 15

Φακός +

Τι μας αρέσει
Όταν χρειάζεστε έναν φακό για την πτήση, αυτό το έξυπνο widget είναι εξαιρετικά βολικό. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μικρό κουμπί που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το φωτεινό φως (από την κάμερα του τηλεφώνου σας), αλλά κάνει το τέχνασμα. Είναι add-free, για εκκίνηση.

Τι δεν το κάνουμε
Δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του κουμπιού ή να κάνετε άλλες προσαρμογές, αλλά εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έντονο φως χωρίς καμία ταλαιπωρία, αυτό το widget λειτουργεί καλά. Περισσότερο "

08 από 15

Google

Τι μας αρέσει
Δεν χρειάζεται να ανοίξετε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να ελέγξετε τη βαθμολογία ενός παιχνιδιού, να αναζητήσετε και να απαντήσετε ή να ανακαλύψετε την απάντηση στην τυχαία ερώτηση που έπεσε στο κεφάλι σας. Αυτό το widget σας δίνει άμεση πρόσβαση στην Google με μια βρύση. Αν ορίσετε φωνητική αναζήτηση, μπορείτε να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με λίγο παραπάνω από ένα, "OK Google", χάρη στο Google Now .

Τι δεν το κάνουμε
Παρόλο που μπορείτε τεχνικά να σύρετε το γραφικό στοιχείο σε μέγεθος 4x2, 4x3 ή ακόμα και 4x4, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως 4x1. Δεν υπάρχουν επιλογές προσαρμογής για την εμφάνιση του γραφικού στοιχείου. Περισσότερο "

09 από 15

Google Keep

Τι μας αρέσει
Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το δωρεάν widget Android κρατά τις σημειώσεις, τις ιδέες, τους καταλόγους σας και άλλα σημαντικά πράγματα έτοιμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις και λίστες, να τραβήξετε φωτογραφίες, να προσθέσετε σχέδια ή σχόλια, ακόμα και να συγχρονίσετε μεταξύ συσκευών.

Τι δεν το κάνουμε
Μια επιλογή προβολής λίστας μόνο με τίτλους θα ήταν ωραία, όπως και η δυνατότητα προστασίας των πληροφοριών που διατηρείτε με έναν κωδικό πρόσβασης. Περισσότερο "

10 από 15

Διαχειριστής δεδομένων μου

Τι μας αρέσει
Αν χρειαστεί να παρακολουθείτε τη χρήση των δεδομένων σας για να διατηρήσετε το λογαριασμό σας τηλέφωνο μειωμένο, αυτό το widget είναι χρήσιμο. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση του κινητού σας, Wi-Fi και περιαγωγής, καθώς και λεπτά κλήσεων και μηνύματα κειμένου. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε τη χρήση σε ένα κοινό οικογενειακό σχέδιο και να ρυθμίσετε συναγερμοί για να σας ενημερώσουμε όταν πλησιάζετε τα όριά σας.

Τι δεν το κάνουμε
Θα χρειαστεί να εισαγάγετε χειροκίνητα δεδομένα, όπως ημερομηνίες χρέωσης, ανώτατο όριο δεδομένων και τρέχουσα χρήση, για να λάβετε ακριβή παρακολούθηση. Περισσότερο "

11 από 15

S.Graph: Widget Clock του Ημερολογίου

Τι μας αρέσει
Οι οπτικοί άνθρωποι θα εκτιμήσουν τη διάταξη αυτού του widget, γεγονός που καθιστά εύκολο τον έλεγχο των σχεδίων σας για την ημέρα. Η μορφή διαγράμματος πίτας αναλύει τις εργασίες και τις συναντήσεις σας σε πολύχρωμες φέτες, με βάση τις ώρες που έχετε προγραμματίσει. Οι λεπτομέρειες βασίζονται στο ημερολόγιό σας Google.

Τι δεν το κάνουμε
Δεν είναι συμβατό με άλλα ημερολόγια ή ημερήσιες διατάξεις. Όταν αγγίζετε ένα στοιχείο, οι ρυθμίσεις ανοίγουν και όχι το συγκεκριμένο συμβάν. Περισσότερο "

12 από 15

Πλανητικό Ειδικό Widget

Τι μας αρέσει
Μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο ή καλύψτε τις αγαπημένες σας ειδήσεις με αυτό το widget 4x4. Μπορείτε να προσθέσετε, να αναζητήσετε ή να αναζητήσετε συγκεκριμένες ροές δεδομένων. προσαρμόστε το θέμα και προσθέστε "συμπεριφορές" όπως ο περιορισμός του αριθμού των ιστοριών στη ζωοτροφή σας ή η απόκρυψη ιστοριών που έχετε ήδη διαβάσει.

Τι δεν το κάνουμε
Αυτό το widget μπορεί να καταναλώσει τα δεδομένα σας, οπότε ίσως να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά σε Wi-Fi . Περισσότερο "

13 από 15

Πλάτος Widget

Τι μας αρέσει
Αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να ρυθμίσετε την ένταση μιας εφαρμογής που χρησιμοποιούσατε και απενεργοποιήσατε ακουστικά το κουδούνι σας, θα εκτιμήσετε αυτό το widget. Με τέσσερις διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όσο το δυνατόν λιγότερες ή περισσότερες ρυθμίσεις έντασης ήχου, από ήχους κλήσης έως μέσα ενημέρωσης σε συναγερμοί και πολλά άλλα.

Τι δεν το κάνουμε
Θα θέλαμε να δούμε την προσθήκη προφίλ, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για διαφορετικές τοποθεσίες, όπως εργασία, σχολείο και σπίτι. Περισσότερο "

14 από 15

SoundHound

Τι μας αρέσει
Σενάριο: είχατε μια μελωδία κολλημένη στο κεφάλι σας για τρεις ημέρες και δεν μπορεί για τη ζωή σας να θυμάστε τον τίτλο ή ακόμα και τους στίχους. Προσπαθείτε να το βουτήξετε για το σύντροφό σας ή να το σφυρίξετε σε έναν συνεργάτη, αλλά κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει. Αυτό το widget μπορεί να είναι η απάντηση. Παίξτε, τραγουδήστε ή χτυπάτε ένα τραγούδι και το SoundHound θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο για να το αναγνωρίσει, αλλά και για επιλογές ακρόασης όπως το Spotify και το Youtube.

Τι δεν το κάνουμε
Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στις εκδόσεις premium για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, να λαμβάνετε επιπλέον χαρακτηριστικά και να προσδιορίζετε απεριόριστα τραγούδια. Περισσότερο "

15 από 15

Ώρα είναι το Widget

Τι μας αρέσει
Εξετάζετε ποτέ το ρολόι και αναρωτιέστε πού πήγε η μέρα; Αυτό το γραφικό στοιχείο μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε πόσο χρόνο ξοδεύετε για εργασίες (ή να ξεχάσετε). Απλώς αγγίξτε το κουμπί όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε και το χρονόμετρο θα τρέξει στο παρασκήνιο μέχρι να τελειώσετε.

Τι δεν το κάνουμε
Μόνο η έκδοση 1x1 του widget είναι δωρεάν. Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές 2x1 ή 4x2. Περισσότερο "

Δεν υπάρχει φόβος δέσμευσης

Πιστεύουμε ότι θα βρείτε μερικά widget εδώ που απλοποιούν τη ζωή σας. Δεδομένου ότι αυτά τα γραφικά στοιχεία είναι ελεύθερα να μεταφορτωθούν, μπορείτε να δοκιμάσετε όσα σας ενδιαφέρουν και να τα καταργήσετε αν διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτά που χρειάζεστε. Για να καταργήσετε ένα γραφικό στοιχείο, πατήστε το κουμπί "Πρόχειρο εφαρμογής" και επιλέξτε την καρτέλα "Εικονίδια". Πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο που θέλετε να απαλλαγείτε και μετακινήστε το στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.